ufs.country_names.RU, Varna Village
...Nudlar tillverkas av grundläggande ingredienser; vetemjöl, havremjöl, rågmjöl, kornmjöl, vatten och salt. Alla näringsmässiga och fördelaktiga egenskaper hos spannmål förblir oförändrade. På grund av den porösa texturen suger nudlarna upp smakerna från en buljong. De kokar snabbt, vilket sparar betydande tid. Modern utrustning, helt automatiserad produktionsprocess, efterlevnad av HACCP-standarder och principer, kvalitetskontroll av produkten i alla steg - från urval av råvaror till förpackning och transport. vikt: 450 g hållbarhet: 24 månader...
Portfölj (20)
... inte ligger för länge i vattnet och blir för mjuka. 4. Blanda med olja Om de kokta nudlarna inte kan läggas direkt i en buljong eller användas för sekundära tillagningsmetoder, för att förhindra att nudlarna klibbar ihop, rör genast i lite olja efter kokning. 5. Blötlägg i isvatten Blötlägg de kokta nudlarna i isvatten en stund för att behålla deras textur och smak.
Portfölj (50)
...Hembakad grönsaksbuljong helt från naturen, färska grönsaker, dehydratiserade och malda tillsammans med de bästa kryddorna. Utan tillsatser, glutamat eller annat skräp som tyvärr finns i de flesta buljonger. 17g räcker för 500ml färdig buljong. Kan även användas som krydda för grytor, kålrätter och andra rätter. Som alltid handgjord med de bästa ingredienserna från egen produktion. Premiumkryddor, som alltid glutenfria, veganska, utan konstgjorda tillsatser eller aromer. 100% ren natur...
Portfölj (15)
Kroatien, Donja Voca
... människokroppen, vilket gör den friskare och mer motståndskraftig. De är ett utmärkt val i kosten, vilket bekräftas av de många erfarenheterna. Tillverkare: Pharma Herbs d.o.o., Donja voća 27 42245, Kroatien Ursprung: EU Rekommenderad användning: Innan du äter rekommenderas det att hela frön blötläggs i 15 minuter i vatten, buljong eller fruktjuice. Kommersiell förpackning: 250 g, 500 g, bulk Bäst före: Märkt på förpackningen Ingredienser: 100% Hampafrö...
Portfölj (11)
Portugal, Leiria
... matskedar olivolja i en stekpanna, tillsätt riset och låt det koka en stund, krydda efter smak. Tillsätt sedan cirka 100 ml vitt vin och låt det avdunsta. Tillsätt gradvis varmt vatten (lite mer än dubbelt så mycket som riset) och rör om hela tiden i cirka 20 till 25 minuter. Risotton ska vara "krämig" men al dente. När den är klar, ta bort den från värmen och tillsätt cirka 25 g smör. Du kan också tillsätta två matskedar parmesanost. Du kan ersätta vattnet med grädde eller buljong. Strö över persilja, gräslök eller basilika och servera.
Portfölj (7)
Frankrike, Cornillé
...F.B.S.™ 40/80 är ett dehydratiserat protein som är 80% lösligt och innehåller 40% kollagen. Denna naturliga smak är idealisk för att förbereda buljong eller gelé (som nötkötts aspik).
Portfölj (17)
Förenade Arabemiraten, Dubai
...Fläskben är kött-och-bens biprodukt av tredje kvalitet. Varorna används för att laga gelé, buljong och soppor. Tillverkare: Ukraina Egenskap: Kyl, Fryst Kylprodukter: 12 dagar vid 0 +4 ºC Frysta produkter: 6 månader vid -18 ºC...
Portfölj (70)
Frankrike, Bréal-Sous-Montfort
...Föreställ dig "Cooking Box" som en "verktygslåda" för matlagning, där vi samlar de bästa fonderna, buljongerna och nya generationens buljonger från Saveur! - Palmfri och utan smakförstärkare - Noggrant studerad salthalt - En deklaration av naturliga aromer i enlighet med den nya gällande lagstiftningen Användning: Såsbaser Färdigrätter Soppor Skaldjursprodukter Grönsaks- eller salladskryddor Fonder, buljong, fiskbuljong, naturliga aromer, reducerat salt, palmfri, utan smakförstärkare, 100% naturligt ursprung...
Portfölj (3)
Frankrike, La Fouillade
...Grisköttspaté från Ferme de la Rousse kommer att vara perfekt för dina förrätter och aptitretare. Det är en specialitet inom svinkökskonsten. Huvudet kokas i en buljong där vi tillsätter ekologiskt vitt vin för att ge en mycket trevlig doft.
Portfölj (11)
Frankrike, Lys Haut Layon
...Terroir: Lerig grusjord på skiffer Situation: Högt läge Vinifikation Jäsningen sker i rostfria tankar med temperaturkontroll. Lagring på jästfällning i 4 månader. Provning mellan 10 och 12°C Öga: Vit Näs: Blommig och mineralisk Mun: Aromer av vita blommor Balans: Torr Lagringspotential: 2 år Mat- och vinparningar: Fisk i buljong och ostar. Vit fisk i buljong, havsabborre i buljong, coulommiers och brie. Beskärning: Dubbel Guyot Höjd: 100 till 120 m...
Portfölj (43)
Frankrike, La Rochelle
...Denna blandning av havssalt, morötter, purjolök och lök kommer att ge smak åt dina buljonger och consomméer, din pot-au-feu och dina traditionella favoritrecept. Grönsakerna från trädgården kommer att släppa sina aromer och smaker för att koncentrera sig i en både subtil och lätt buljong. VIKT: 0,400 kg...
Portfölj (91)
Polen, Kalisz
Sedan 1990 har vi framgångsrikt verkat på både den inhemska och internationella marknaden. Vårt företag har sitt säte i Kalisz. Vi erbjuder högkvalitativa kryddor som hjälper till att skapa en unik smak på rätter. I vårt sortiment har vi enskilda kryddor, såsom kanel, ingefära och senap. Vi säljer även malen enbär, kummin, koriander och paprika i många varianter. Här ingår också gurkmeja, lagerbl...
Portfölj (43)
...Med Lacroix buljong är du kocken ikväll! Belgare inspireras av våra Lacroix buljonger som smakskapare för såser och festliga rätter.
Portfölj (16)
Sydkorea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... det användas i alla koreanska rätter såsom inlagd och grytor förutom buljong, och kan även användas i västerländska rätter som steak och pasta. Premiumkrydda med 27 ingredienser, flest i Korea.","- Förpackning i stickpåsar som bevarar kvaliteten och kan lagras under lång tid\n":"Company Information\n","Product Features":"- Du kan göra buljong utan några andra ingredienser på 1 sekund\n","- Inga...
Portfölj (280)
ufs.country_names.RU, Moscow
... matsked gelatin hälls i ett glas kallt kokt vatten, hålls i 40-60 minuter för att svälla, värms sedan upp utan att koka, med kontinuerlig omrörning tills det löser sig och filtreras. Till ett glas gelatinlösning tillsätts 2-3 koppar buljong eller sirap och kyls. Det är tillåtet att öka doseringen av gelatin för att få geléer med en tätare konsistens. Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 87,2 Fetter (g / 100g)… 0,4 Kolhydrater (g / 100g)… 0,7 Energivärde (kcal / 100g)… 353,6...
Portfölj (178)
Frankrike, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire grundades 2004 genom mötet mellan botanister, etnobotanister och plockare som är passionerade för växternas värld. Som specialist på ekologiska färska växtextrakt från den franska floran har laboratoriet från början valt en original produktionsmetod: växterna, som plockas av företagets associerade plockare-producenter, sätts i maceration direkt på plockningsplatsen för att be...
Portfölj (311)
...Kontinuerlig kokare 500 kg/h kött Innovativt koksystem: i vattenbad, fuktmunstycken för en jämn tillagning. Sekventiellt matningsprotokoll i kokaren för en jämn tillagning med sås eller fett. (konservering, etc...) Innovation av CEMMI IHM-gränssnitt, recept för flera typer av tillagning (i sås, konservering, i vatten, i buljong, i olja...) Skonsam tillagning (i vattenbad) med termisk olja Regelbunden och jämn tillagning (skruv utan slut) CIP på plats (valfritt) Hygienisk och robust design helt i rostfritt stål Livsmedelsklassade material...
Portfölj (2)
Frankrike, Saint-Etienne
Frankrike, Ham
...Dyk ner i havets läckerheter med vår Fiskblandning, en blandning av ekologiska kryddor som är speciellt utformad för att förhöja dina fisk-, skaldjurs-, kräftdjur-, buljong- och såsrätter. Bestående av fänkål, libbsticka och timjan, kommer denna kombination av marina aromer att ge en touch av äkthet och medelhavssmaker till dina recept. Fänkålen tillför en subtil anisnot som passar perfekt med...
Portfölj (127)
Frankrike, Sainte Croix En Plaine
... artificiella aromer / vegansk / utan allergener / idealisk som ersättning för salt Ursprung: Frankrike & Tyskland Utseende: karaktäristisk brun färg Smak: naturlig syra och kryddig Syra: 5° Användningstips: Kryddning av sallader och andra kulinariska förberedelser (såser, avglacering, marinad, buljong...). Som dryck: 1 tesked i ett glas ljummet vatten att dricka på fastande mage på morgonen.
Portfölj (8)
Italien, Savona
...Proteinmat och koncentrat - Matbarer, sportbarer - Choklad låga kalori barer - Sopptärningar buljong fettfria - Lättdrycker låga kalorier - Vi utvecklar nya och speciella livsmedel under patenterade processer på internationell nivå.
Portfölj (5)
...USER FOOD företagsprodukter grundades 1995 och ligger i Istanbul, Turkiet. Vi är producenter av fruktaromatiskt instantpulver, instantkaffe, 3-i-1 och 2-i-1 kaffe, instant torrjäst, varm choklad, mjölkchoklad, aromatiserad pudding, vispgrädde, kakmjölblandningar, färdiga pulverblandningar för turkiska desserter, bakpulver, sockerhaltig vanilj, kakao, kolsyra, färdiga pulverblandningar för soppor, stärkelse, majsmjöl, bakverkgelé och grädde, samt buljong (köttbullar, kycklingfärs, fiskfärs, etc.). Vänligen kontrollera www.usergida.com.tr...
Portfölj (2)
Spanien, Peligros
...Kryddblandning i korn, avsedd som kulinarisk kryddning. Den omfattas inte av några specifika kvalitetsnormer. Vi rekommenderar dess användning i marinering och tillagning av: Sniglar (eller andra snäckor) i buljong eller sås. Krabbor (eller andra skaldjur) i buljong eller sås. Format: låda 4 kg, burk 550 g.
...Österrike och Schweiz representerar vi bland annat företagen Orkla ASA (buljong och aromer), Vitana AS (HVP:er och köttutdrag) och Seagarden AS (fiskpulver och -extrakt). Sedan början av 2017 representerar vi dessutom företagen Pharmactive Biotech Products (naturliga extrakt) och Depp b.v. (äggskalmembran). Produktsortimentet från dessa partnerföretag omfattar endast en del av de råvaror vi erbjuder. Vi kan nu se tillbaka på flera års erfarenhet och ser fram emot att kunna erbjuda dig kompetent rådgivning angående användningsområden och tillämpningar.
Portfölj (19)
Spanien, Manresa
Cafe Arabo är en TILLVERKARE av monodoser kapslar för olika produkter (kaffe, te, infusioner, buljong, choklad, etc.) Cafe Arabo tillverkar också kapslar för rosterier (vit etikett). För mer information, besök vår webbplats och kontakta oss utan förpliktelser.
Frankrike, Bussy Saint Georges
... kosthållningar. De tillverkas hantverksmässigt och säljs i glasburkar med en miljömedveten inställning. Vi erbjuder ett brett utbud av olika produkter: - buljong med basilika utan salt - buljong av wakame-alger - buljong av säsongens grönsaker - buljong av livèche - buljong med majs - buljong av fågel - buljong med chili... Alla våra buljonger och kryddor är hantverksmässigt tillverkade och producerade i Île-de-France. Grönsakerna köps in från lokala butiker och affärer. Vi prioriterar afro-karibiska hantverkare.
Spanien, Terrassa
Ledande inom färska köttprodukter. Specialister på styckning av nötkött och fågel. Komplett kollektion av produkter för alla behov. Roler Summumm av produkter av högsta kvalitet. Stort utbud av specialiteter som Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartar. Vinterspecialiteter och festprodukter som ExtraMjuka Ataditos och fyllda produkter. Säsongsprodukter som Förberedelser för grillning, spett och kebab; förberedda för buljong, hälsosamma och fettsnåla alternativ. Företag med stor anpassningsförmåga till behoven hos våra nationella och internationella kunder.
Grekland, Larisa, Greece
... sniglar i naturlig buljong - Konserver i sås. Våra sniglar föds upp och kläcks i speciella rum - kammare, där hygien, temperatur och fuktighet kontrolleras noggrant. Sniglarna odlas i ett ekologiskt område, det finns ingen närliggande industri, de rör sig och utfodras fritt med utvald vegetation och speciella franska foder, enligt det franska avelssystemet. Vår erfarenhet och den ständiga...
Portfölj (1)
Vårt företag Bulyon arbetar med beredning och förpackning av pulverprodukter som buljong, färdig soppa och pudding. Vi erbjuder även Private Label-lösningar. Vi har kapacitet att utföra forskning och utveckling av produkter som är jämförbara med de som säljs på många marknader världen över, och vi kan förbereda produkterna med samma smak.
Vårt kök speglar traditionen och området som omger oss. I vår meny saknas aldrig cappelletti i buljong, tortelli, ugnsbakade pastarätter, stekar och kokta rätter som noggrant kryddas med dofterna från våra skogar (svamp och tryffel), samt ett brett utbud av pizzor för alla smaker. Restaurangen La Collina, som helt drivs av familjen, erbjuder typisk emiliansk matlagning. Vi är uppmärksamma på dem...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play