... bitar och tillsatta direkt i dina förberedelser. Infunderade i kött i buljong eller sås som kyckling eller kalv. För detta kan du göra hål i frukten med spetsen av en kniv eller en nål. Tillagningsvätskan kommer gradvis att tränga in i citrusfrukten och sprida sin doft i hela rätten. När den väl är infunderad har citronen ingen smaklig nytta av att ätas hel. Upptäck de skalade svarta citronerna här Säck: 5Kg Säck: 15Kg...
Portfölj (45)
Frankrike, Castelnaudary
...Det är i Frankrike, i Castelnaudary, som vi förbereder denna "tomat"-cassoulet från Toulouse enligt ett traditionellt recept. Vi lagar korvarna och bönorna av franskt ursprung i en buljong vars familjerecept har hållits hemligt i tre generationer. Fetter: 4,3 g Varav mättade fettsyror: 1,7 g Kolhydrater: 11,0 g Varav sockerarter: 0,6 g Fibrer: 4,6 g Proteiner: 11,0 g Salt: 0,66 g...
Portfölj (56)
Frankrike, Sault
AROMA'PLANTES är ett franskt företag, beläget i Provence, som har specialiserat sig på produktion av aromatiska råvaror i över ett sekel och ekologiskt sedan 1978. Med en toppmodern destilleri och eget laboratorium, levererar de direkt till företag som är specialiserade på aromaterapi, kosmetik, tvål eller parfym, antingen i bulk eller i förpackade produkter. Vi erbjuder ett brett utbud av naturl...
Portfölj (96)
Frankrike, Malataverne
... några idéer, matlagningstips och recept för att använda dem i varje situation, från pistou till sallader och buljong. BLÖTLÄGGA DE TORKADE TOMATERNA Innan ni använder dem i tillagningen måste de torkade tomaterna blötläggas i vatten för att återfukta dem och ta bort saltet som använts för att konservera dem. Skölj dem noggrant under rinnande vatten och lägg dem sedan i en kastrull med kallt vatten och en skvätt vinäger. Koka upp och ta bort kastrullen från värmen.
Portfölj (188)
Frankrike, Grigny
...Våra färska PÏNJA-nudlar är av cateringkvalitet och består av vetemjöl: 30%, VATTEN, SALT. De avnjuts stekta naturell, med grönsaker eller kött, välkryddade och åtföljda av alla sorters buljong. Smak och färskhet i varje tugga av denna kinesiska klassiker. Nettovikt påsen: 200g Antal påsar per kolli: 30 påsar om 200g Antal kolli per pall FR: 67 kolli Antal kolli per pall EXP: 57 kolli Förpackningar enligt slutkund: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfölj (10)
Frankrike, Paris
...Hos Pawell känner vi till katter. Vi vet att de ibland är mycket kräsna när det kommer till mat och att det ofta är en omöjlig uppgift att få dem att svälja något som de inte gillar. Därför har vi skapat denna våtfoder med ingredienser av högsta kvalitet. HÖGKVALITATIVA PATÉER Kött av nötkött (70%) eller kyckling (70%), en buljong av mineralberikat vatten (29,8%) och hampolja (0,2%). Det är allt. Och det är mer än tillräckligt! För att säkerställa full vitalitet hos den lilla pälsiga, är patéerna berikade med vitaminerna D3, E, B1, B2, B6 och B12.
Portfölj (18)
Frankrike, Sète
...Förberedelse för paella med buljong: tillsätt riset så är det klart! Späd buljongen med lite vatten för att koka riset efter din smak.
Portfölj (42)
Frankrike, Olivet
...rik på protein och fattig på fett. Tips för avnjutning Skölj och koka 1 volym röda linser i 2 till 3 volymer vatten (eller buljong), med lök, kryddor… i 15 minuter. Förvaras på en sval och torr plats, skyddad från ljus. Ingredienser Röda linser från ekologiskt jordbruk...
Portfölj (114)
Frankrike, Guérande
...En läcker blandning av salt och kryddor för att lyfta fram alla fiskar, vita kött, ångade grönsaker, osv.... Denna sammansättning är perfekt doserad för att enkelt lyckas med dina korta buljonger! En enkel gest för en alltid lyckad, väldoftande och raffinerad kort buljong! Används för att smaksätta tillagning i vatten: fisk, köttgryta, kyckling i gryta, skaldjur, grönsaksbuljonger.
Portfölj (42)
Frankrike, Cornillé
...F.B.S.™ 40/80 är ett dehydratiserat protein som är 80% lösligt och innehåller 40% kollagen. Denna naturliga smak är idealisk för att förbereda buljong eller gelé (som nötkötts aspik).
Portfölj (17)
Frankrike, Bréal-Sous-Montfort
...Föreställ dig "Cooking Box" som en "verktygslåda" för matlagning, där vi samlar de bästa fonderna, buljongerna och nya generationens buljonger från Saveur! - Palmfri och utan smakförstärkare - Noggrant studerad salthalt - En deklaration av naturliga aromer i enlighet med den nya gällande lagstiftningen Användning: Såsbaser Färdigrätter Soppor Skaldjursprodukter Grönsaks- eller salladskryddor Fonder, buljong, fiskbuljong, naturliga aromer, reducerat salt, palmfri, utan smakförstärkare, 100% naturligt ursprung...
Portfölj (3)
Frankrike, La Fouillade
...Grisköttspaté från Ferme de la Rousse kommer att vara perfekt för dina förrätter och aptitretare. Det är en specialitet inom svinkökskonsten. Huvudet kokas i en buljong där vi tillsätter ekologiskt vitt vin för att ge en mycket trevlig doft.
Portfölj (11)
Frankrike, Lys Haut Layon
...Terroir: Lerig grusjord på skiffer Situation: Högt läge Vinifikation Jäsningen sker i rostfria tankar med temperaturkontroll. Lagring på jästfällning i 4 månader. Provning mellan 10 och 12°C Öga: Vit Näs: Blommig och mineralisk Mun: Aromer av vita blommor Balans: Torr Lagringspotential: 2 år Mat- och vinparningar: Fisk i buljong och ostar. Vit fisk i buljong, havsabborre i buljong, coulommiers och brie. Beskärning: Dubbel Guyot Höjd: 100 till 120 m...
Portfölj (43)
Frankrike, La Rochelle
...Denna blandning av havssalt, morötter, purjolök och lök kommer att ge smak åt dina buljonger och consomméer, din pot-au-feu och dina traditionella favoritrecept. Grönsakerna från trädgården kommer att släppa sina aromer och smaker för att koncentrera sig i en både subtil och lätt buljong. VIKT: 0,400 kg...
Portfölj (91)
Frankrike, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire grundades 2004 genom mötet mellan botanister, etnobotanister och plockare som är passionerade för växternas värld. Som specialist på ekologiska färska växtextrakt från den franska floran har laboratoriet från början valt en original produktionsmetod: växterna, som plockas av företagets associerade plockare-producenter, sätts i maceration direkt på plockningsplatsen för att be...
Portfölj (311)
Frankrike, Saint-Etienne
Frankrike, Ham
...Dyk ner i havets läckerheter med vår Fiskblandning, en blandning av ekologiska kryddor som är speciellt utformad för att förhöja dina fisk-, skaldjurs-, kräftdjur-, buljong- och såsrätter. Bestående av fänkål, libbsticka och timjan, kommer denna kombination av marina aromer att ge en touch av äkthet och medelhavssmaker till dina recept. Fänkålen tillför en subtil anisnot som passar perfekt med...
Portfölj (127)
Frankrike, Sainte Croix En Plaine
... artificiella aromer / vegansk / utan allergener / idealisk som ersättning för salt Ursprung: Frankrike & Tyskland Utseende: karaktäristisk brun färg Smak: naturlig syra och kryddig Syra: 5° Användningstips: Kryddning av sallader och andra kulinariska förberedelser (såser, avglacering, marinad, buljong...). Som dryck: 1 tesked i ett glas ljummet vatten att dricka på fastande mage på morgonen.
Portfölj (8)
...Kontinuerlig kokare 500 kg/h kött Innovativt koksystem: i vattenbad, fuktmunstycken för en jämn tillagning. Sekventiellt matningsprotokoll i kokaren för en jämn tillagning med sås eller fett. (konservering, etc...) Innovation av CEMMI IHM-gränssnitt, recept för flera typer av tillagning (i sås, konservering, i vatten, i buljong, i olja...) Skonsam tillagning (i vattenbad) med termisk olja Regelbunden och jämn tillagning (skruv utan slut) CIP på plats (valfritt) Hygienisk och robust design helt i rostfritt stål Livsmedelsklassade material...
Portfölj (2)
Frankrike, Bussy Saint Georges
... kosthållningar. De tillverkas hantverksmässigt och säljs i glasburkar med en miljömedveten inställning. Vi erbjuder ett brett utbud av olika produkter: - buljong med basilika utan salt - buljong av wakame-alger - buljong av säsongens grönsaker - buljong av livèche - buljong med majs - buljong av fågel - buljong med chili... Alla våra buljonger och kryddor är hantverksmässigt tillverkade och producerade i Île-de-France. Grönsakerna köps in från lokala butiker och affärer. Vi prioriterar afro-karibiska hantverkare.
Frankrike, Paris
... specialitet pelmeni, den otroligt populära sibiriska raviolin som har funnits i Ryssland sedan medeltiden, gjord av hårdvetemjöl och fylld med kött och/eller grönsaker, som konsumeras med buljong, smetana och färska örter som dill. Pelmeni ger en ny twist på de traditionella pelmenis, med nya recept som är mer i linje med gourmeternas smak och mer avancerade. Pelmeni prioriterar att handla från korta leveranskedjor för att begränsa sitt koldioxidavtryck. Högkvalitativa varor kommer oftast att vara märkta med "BIO", AOP eller Label Rouge.
Frankrike, L'hay Les Roses
... … - Livsmedelsbutik: sås, kryddor, olja, sardiner, socker, buljong, Maggi, yum yum … Vi erbjuder kvalitetsvaror till förmånliga priser och snabb leverans över hela världen. För mer information, vänligen kontakta oss på 0788369263.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play