...Ingredienser: kantareller (boletus edulis) 72%, vit tryffel (tuber magnatum pico) 3%, olivolja, salt, aromer. Tips: Perfekt för pastarätter, smakrika fyllningar, såser med intensiv smak av kött och fisk, smörgåsar och vol-au-vent. Finns även i 500 g-format.
Portfölj (10)
Italien, Orsogna
...carpaccio av kött och fisk, omeletter och frittata, förberedelse av såser och såser, smörgåsar, snacks för aperitifer, garneringar, pizzor och calzone. Maximal hållbarhet: 24 månader från produktionsdatum. Tillgänglighet: Alltid vanligtvis tillgänglig. Förvaringsmetod: När den är öppnad, täck med extra jungfruolja, förvara i kylskåp och konsumera inom några dagar. INGREDIENSER: Svart sommartryffel (Tuber Aestivum); Extra jungfruolja; Salt; Aromer; Antioxidant: Askorbinsyra. Förpackning: 6 stycken...
Portfölj (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
... fisken med den resulterande såsen. Låt den marinera lite och grilla tills den är genomstekt. Användning för Använd kryddblandningen för att förbereda marinaden, och som topping för barbecue, grillad fisk. Smak Pikant, något kryddig. Ingredienser Joderat salt, torkad vitlök, torkad lök, röda flingor, krossad svartpeppar, krossad fänkål, malen gurkmeja, malen citronskal, malen cayennepeppar, basilika, torkad persilja, rosmarin, torkad dill. Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 7,5 Fetter (g / 100g)… 2,5 Kolhydrater (g / 100g)… 27,0 Energivärde (kcal / 100g)… 160...
Portfölj (178)
Frankrike, Sète
...1 påse bläckfiskrör, vitlök, lök, fyllning (kött eller fisk efter val), salt, peppar, persilja, tomatsås, olivolja, "aioli" och vitt vin. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskrör under vatten precis innan du förbereder dem. Fyll rören med den fyllning du valt och stäng änden av röret med en tandpetare. Fräs vitlök, lök och persilja. Tillsätt tomatsåsen och det vita vinet. Blanda i de fyllda rören och låt sjuda i 25 till 35 minuter på låg värme. Vid servering, blanda aiolin med såsen. Servera med pasta eller ris.
Portfölj (42)
Frankrike, Olivet
...skala helt eller i remsor, ta inte bort skalet om de är unga. Skiva zucchinin. Skär i skivor. Häll i vattnet, kalvfond eller 1/2 buljongtärning. Häll zucchinin i pannan. Koka upp. Blanda. Tillsätt gurkmeja, salt, avplockad timjan. Koka i 10/15 minuter, kontrollera zucchinins tillagning, håll varm. Finhacka gräslöken. Förvärm ugnen genom att ställa termostaten mellan 6/7 (200°C) i 45 minuter, men kontrollera alltid...
Portfölj (114)
...MARINERADE ANCHOVIER: Förstärkta med en blandning av solrosolja, vinäger, stark pepparsås och salt. En av de mest klassiska men älskade skaldjuren, ansjovis presenteras i marinerad form och för med sig sin unika smak till dina bord.
Portfölj (5)
Italien, Trento
... att få basen för att laga de önskade rätterna. Fortsätt sedan med att förbereda kött, fisk, grönsaker eller såser enligt det föredragna receptet och kontrollera eventuellt behov av salt mot slutet av tillagningen.
Portfölj (9)
...Högkvalitativa grill-saltplattor finns hos Himalaya Salt Shop Salz+Salz GmbH. Himalaya saltplattor för matlagning: fyrkantiga och runda, i olika storlekar lämpliga för fisk, kött och grönsaker som grillplatta, uppvärmd i ugn eller på spisen och grillas vid bordet som sushi-platta, djupfryst De tillagade rätterna salta naturligt med saltplattan. Som underlag vid bordet rekommenderas den praktiska saltplattshållaren i porslinbelagd rostfritt stål.
Portfölj (5)
Frankrike, Paris
...En liten beskrivning: Mulletrom, även kallad "boutargue", är en högklassig medelhavsspecialitet. Det är torkade och saltade rom från mullet. • Textur: Den har en fast och något gummiaktig textur. • Smak: Smaken av mulletrom är salt och intensiv, med uttalade marina toner. Vissa beskriver smaken som umami, liknande den av kaviar. • Kulinarisk användning: Mulletrom skärs vanligtvis i tunna skivor och serveras ensam eller med toast, sallader eller andra rätter.
Matchande produkter
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andra produkter
Räka
Räka
Portfölj (29)
Portugal, Cascais
...Endast de essentiella ingredienserna för detta traditionella portugisiska recept: Torsk, lök, olivolja och salt, endast för konservering och för att framhäva smaken av fisken. Det verkliga, mycket enkla receptet på portugisisk torsk. En konservering av mycket hög kvalitet som bevarar smaken och texturen av fisken väl. Njut av den på en skiva rostat bröd, eventuellt gnuggad med en vitlöksklyfta och ett glas vitt vin. Ref COLI-008 I lager / Omedelbar leverans Säker betalning med kort eller PayPal Leverans inom 4 dagar i Europa från 9,90€ Byte eller återbetalning inom 30 dagar...
Portfölj (4)
... köttbearbetning, HoReCa och Food Service, både för hantverk och industri. Hela grundades 1905. Idag består vårt team av över 600 engagerade och kvalificerade kollegor från olika områden. Med 10 platser världen över levererar vi till mer än 30 000 nöjda kunder i över 70 länder. Förutom vårt standardsortiment utvecklar vi även produkter individuellt efter kundens krav. E-post: b2b-international@hela.eu Telefon: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu...
Portfölj (91)
Turkiet, Istanbul
...bagels, croissanter, bullar, brödpinnar, alla typer av bröd och andra bageriprodukter, halva (från 80 g till 1 kg), smördeg, frysta livsmedelsprodukter (fisk, pizza, etc.) inom livsmedelsindustrin Tvål, rengöringsdukar och svampar inom städsektorn Möbeldelar inom möbelindustrin Bilaccessoarer eller reservdelar inom bilindustrin Rullbandage och andra liknande förnödenheter inom medicinsk industri Frukt och grönsaker placerade på en tallrik Te-set paket (inklusive sked, tepåse och socker) eller andra liknande setpaket (salt, peppar, servetter, tandpetare, etc.)...
Portfölj (4)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Grön och svart olivpaté med tomater. Ingredienser: Gröna och svarta oliver 54%, tomatpuré 27%, olivolja och dubbel koncentrerad tomat 8%, kapris, lök, basilika, ansjoviskräm, salt. Användning: Denna tapenade kan användas med pasta, pizza eller som tillbehör till grönsaker, blandas i en sås, eller som tillbehör till grönsaker, fisk eller vitt kött. Blandad med en vinägrett är det ett originellt och innovativt sätt att komplettera en sallad. Glasburk 180g...
Portfölj (198)
Frankrike, Renaison
...Det traditionella äktenskapet mellan sellerifrön och havssalt används i tomatjuice eller Bloody Mary, men det har mycket mer att erbjuda. Det kan lyfta dina sallader (saltet i den oumbärliga Ceasarsalladen!), dina soppor, fisk eller varför inte majs (?). Det gör att du kan minska mängden salt eftersom selleri redan innehåller natrium.
Portfölj (56)
Frankrike, Les Eyzies De Tayac
... efter att den har packats i små burkar. Fraktfritt vid beställningar över 90€ inklusive moms. Expressleverans inom 24/48 timmar. Respekt för kylkedjan. 100% Périgord. Referens: PTCAVA20 Innehåll: Störägg, salt Uppfödning: Frankrike Art: Sibiriska störar (Acipenser baerii) Förvaring: Max 2 månaders förvaring. Se sista förbrukningsdag angiven på baksidan. Rekommenderad mängd: 15g / person...
Portfölj (18)
Frankrike, Mietesheim
... Ingredienser: Pepparrot, vatten, solrosolja, vetestärkelse, vinäger, salt, modifierad stärkelse, syra: natriumacetat, citronsyra, förtjockningsmedel: xantangummi, naturliga aromer, konserveringsmedel: kaliumsorbat, natriumbisulfit, färgämne: titandioxid. Finns också i glasburk 35g, i burk 200g och i hink 1kg.
Portfölj (80)
Storbritannien, London
...Miso är en traditionell japansk krydda. Den produceras genom att fermentera sojabönor eller kikärtor med salt och kōji (inokulerat ris) och ibland ris, korn, alger eller andra ingredienser. Den är full av nyttigheter, med en distinkt smak och en smak som man vänjer sig vid. Tillsätt en matsked Belbri misopasta i en skål med varmt vatten (inte högre än 75 grader Celsius) och rör om väl. Tillsätt...
Portfölj (4)
Frankrike, Perpignan Cedex
... gastronomisk synvinkel. Den ger en fräsch, anis- och citronsmak till marinader, lätta såser, grönsaker och fruktsallader, och självklart till fisk där den skapar den perfekta kombinationen. I vardagen används dill också för att smaksätta olivolja, vinäger, inlagda gurkor eller till och med salt genom att helt enkelt lägga några blad i flaskan eller burken. Ur dietetisk synvinkel gör dills doft och kryddiga aromer att man kan minska användningen av salt avsevärt. En 100 % hälsosam fördel!
Matchande produkter
Aneth
Aneth
Andra produkter
Cébette
Cébette
Portfölj (30)
Frankrike, Saint Ouen L'aumône
...Du kommer att älska dina cocktails gjorda på passionsfrukt! Passionsfrukten, även kallad grenadill, är en liten tropisk bär som är stor som ett ägg. Dess aromatiska fruktkött innehåller många små svarta frön som utgör en mycket bra källa till kostfiber. Njut av den i en sallad med papaya, mango och ananas. Den passar också bra med maräng i en välkänd dessert, pavlova. I en salt version passar den utmärkt till grillad fisk.
Portfölj (26)
Frankrike, Levallois Perret
...Ras el hanout är en kraftfullt aromatisk och lite kryddig blandning. Den har en särskild, varm och mjuk smak. Det är en blandning av smaker som främst består av: stark chili, koriander, kummin, vitlök, mynta, lagerblad och salt. Användningar av Ras el hanout i matlagning: Den lyfter couscous, tajiner, pastillas, grönsaksrätter, skaldjur, vitt kött och fisk. Fördelarna med Ras el hanout: Den är antiinflammatorisk, antiinfektiös och antioxidant...
Portfölj (28)
Frankrike, Ham
...Hela frön av dill skördas från växten Anethum graveolens L. Dill är en mycket uppskattad krydda i matlagning för sin distinkta anis smak. Dillsfrön är särskilt läckra som tillbehör till grillad eller rökt fisk, färskost, sallader, grönsaker, kött, paket, såser, kakor, kompott och sylt. Deras anis smak ger en unik dimension till dessa rätter och ger en uppfriskande touch. Receptidé: Grillad Lax med Dill Ingredienser: 4 laxfiléer 2 matskedar dillsfrön Saften från en citron Salt och peppar efter smak 2 matskedar olivolja Referens: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfölj (127)
Spanien, Cox (alicante)
...Kapris, även kända som kaprisfrukter, är frukten som växer på stjälkarna. Precis som stjälkarna inläggs de i en blandning av vatten, salt och vinäger. Med en liten storlek och oval form är kapris det perfekta tillbehöret för att komplettera en tallrik med rökta delikatesser som lax, torsk och bonito. Dessutom kan kapris kombineras med en medelhavssallad, tartar, carpaccio och fisk. Slutligen bör man nämna det låga kaloriinnehållet i denna inläggning.
Portfölj (45)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...{"Ingrédients:":"- Senapsfrön *\n- Alkoholvinäger*\n- Ofiltrerat salt\n- 2,5 % Espelette-pepparpulver\n- Vatten\n- *Produkter från ekologiskt jordbruk\n\nConseils d'utilisations :\nDenna Espelette-pepparsenap är perfekt för att lyfta smakerna i såser och vinägrett.\nDen passar utmärkt till kött och fisk.\nPensla den på dina grillade rätter, stekar och lamm för att behålla deras saftighet.\n\nDenna produkt finns även tillgänglig i burk om 100 g & 200 g."}...
Portfölj (132)
Tyskland, Bergisch Gladbach
Fresswiese - de jävligt bästa kryddorna i världen! Handgjorda - Tillverkade i Tyskland I Fresswieses kryddvärldar hittar du ett rikt utbud av kryddblandningar som inte finns i handeln. Oavsett om det handlar om husmanskost, sallader och grönsaker, BBQ + grillning, fisk, kött eller etnisk mat. Upptäck den helt speciella blandningen hos oss. Vår stjärnkock Marcus Dorff skapar nya blandningar...
Estland, Tallinn
... att minimera innehållet av salt och konserveringsmedel i våra produkter. Tack vare vår egen flotta säkerställer DGM Shipping AS oavbrutna leveranser av färsk fisk till fabriken för bearbetning. Företaget har tillämpat moderna metoder och teknologier, och etablerat automatiserad utrustning för fiskskärning. DGM Shipping AS har certifierats enligt standarderna för FDA, HACCP, och företaget har även...
Spanien, Murcia
... konserverings-, aseptiska och frysningsindustrin. VEGETABILIER FRUKTER ANDRA SÅSER -Artiskockhjärtan -Mandariner -Kapris -Majonnäs -Artiskockfond -Persikor -Gröna oliver & -Ketchup -Ratatouille -Svarta päron. -Senap -Champinjoner -Aprikoser -Små lökar -Specialsåser -Röda paprikor -Fruktkocktail -Olivolja -Rödbetor -Röda körsbär -Vinäger -Selleri -Melonkulor -Salt -Morot -Fikon -Kryddor -Tomat -Juicer -Godis -Majs -Marmelader -Fisk...
Frankrike, Audierne
...I över 50 år har Viviers d’Audierne sålt ett brett utbud av levande skaldjur och färsk fisk från de bästa fiskeområdena. Tack vare kvaliteten och färskheten hos sina skaldjur och fiskar är Viviers d’Audierne erkända av många yrkesverksamma. Belägna vid den västra spetsen av Bretagne, i Finistère, väljer Viviers d’Audierne varje dag humrar, kräftor, krabbor, spindelfiskar, havsabborre, turboter, långa, gulllånga, bland andra produkter. Viviers d'Audierne är närvarande både lokalt och internationellt.
Turkiet, Istanbul
ESPACK Machinery Group grundades i Istanbul år 2017 av ett team med 15 års specialiserad personal för att producera vakuum-, gas-, kedje- och kedjetyp termoformningsförpackningsmaskiner som används för förpackning av produkter som fisk, fjäderfäprodukter, choklad, sylt, honung, smör, yoghurt, ayran, färskost och så vidare. I början av 2015 fokuserade vi på att skapa en internationell...
Portfölj (1)
Turkiet, Ankara
Vi exporterar alla typer av färsk frukt och grönsaker såsom äpplen, päron, druvor, lök, kiwi, morötter, torkad frukt som aprikoser och fikon, frysta livsmedel, kyckling, fisk, baslivsmedel som socker, salt, tomatpuré, olja, pasta, mjöl, hyllprodukter, kakor, kex, choklad, mjölk, vatten, läskedrycker, städprodukter, verktyg, medicinska material och apparater, läkemedel, vitaminer, sjukhusmaterial...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play