... att producera koldioxid så att de inlagda grönsakerna kan förvaras i många månader efter förpackning. När fermenteringsprocessen är klar tas grönsakerna och oliverna bort från saltlaken och nedsänks i vatten för att avlägsna allt salt. Vid detta stadium sker eventuell skivning och sortering. Grönsakerna och oliverna förpackas sedan med en vätska bestående av saltlake och märks för frakt. Våra...
Portfölj (58)
Frankrike, Arengosse
... salt från Île de Ré 100% naturligt Spirulina i pulverform Förpackning: burk Pet 100g Användningar: Kryddning: Idealisk för att lyfta fram smakerna i sallader, soppor, grönsaker, kött och fisk med en unik maritim touch. Kreativ matlagning: Använd den för att garnera skaldjursrätter, pasta eller ris, eller för ett hälsosamt snacks på grönsakschips eller popcorn. Hälsofördelar: Proteinkälla: Spirulina är rik på fullvärdiga proteiner och innehåller alla essentiella aminosyror. Referens:SEL00026...
Portfölj (200)
Tyskland, Bad Bramstedt
...Den fina saltsmaken av det naturliga saltet med den subtila aromen av olika örter framhäver smaken av alla rätter. Det grova havssaltet kan användas som ingrediens under matlagningen såväl som för att salta vid bordet. För kryddning och förfining av såser, soppor, sallader, grytor, äggrätter, grönsaker, fisk och mycket mer, helt enkelt ett universalsalt för allt. Grovt havssalt är kungen bland salterna. Ädelt, naturligt och kraftfullt i smaken. Kan strös rent eller malas fint med en saltkvarn. Innehåll: 1,00 g Artikelnummer: 20626...
Portfölj (89)
Frankrike, Avançon
...La Moutarde au Miel är en klassisk krydda som förenar sötman från honung med stinget från senap. Denna blandning är perfekt för dem som söker en balanserad och smakrik smak. Med en nettovikt på 250g är denna senap idealisk för att komplettera dina kött, fisk eller grönsaker. Den kan också användas i dina recept för dressingar eller marinader för att ge en söt-salt touch. Dess släta konsistens och delikata smak gör den till ett perfekt val för vardagsmåltider eller speciella tillfällen.
Portfölj (62)
Italien, Novoli
... tillsätter vi salt, peppar, de väl avrunna sniglarna och några lagerblad. Vi lagar på hög värme och när oljan börjar komma upp till ytan häller vi i ett glas rosévin och låter det avdunsta. Krydda med salt och servera varmt. PRODUKTEGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 100% naturliga sniglar, redan rengjorda och bearbetade, redo att konsumera Reapris: tillgänglig året runt Förpackad i lådor om 1 kg till 5 kg. Minimiorder: 500 kg...
Portfölj (71)
Italien, Salerno
...Vi väljer endast de bästa nyfångade ansjoviserna, de som är mest lämpade för att bearbetas enligt traditionellt hantverk, där mognad under salt ger den mest autentiska smaken av Cetara.
Portfölj (8)
Schweiz, Wollerau
... (PAH) som finns i rökt kött eller fisk. - Inläggning Inlagda grönsaker och andra livsmedel som har legat i vinäger blir nästan helt oätliga. Artikelkod: VS-012-23 Produktnamn: Glasbehållare 23 x 10,5 cm, 3,3 l Bruttovikt [KG]: 2 Nettovikt [KG]: 1,7 Användning: För vakuumförvaring av livsmedel Producent: HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Schweiz Tillverkad i...
Portfölj (195)
Exim GmbH East-West Trade är ett ledande företag inom internationell handel och specialiserar sig på utbyte av varor och tjänster mellan Östeuropa och Västeuropa. Sedan grundandet har Exim GmbH spelat en avgörande roll i att koppla samman företag från båda regionerna och hjälpa dem att öppna nya marknader. Med en djup förståelse för de särskilda egenskaperna och kraven inom internationell handel e...
Frankrike, Guérande
...Solekts i solen, avslöjar Sel Gris Persillade sin oemotståndliga smak i alla dina rätter och sallader. Använt i tusentals år, är vitlök, en mycket uppskattad krydda, sedan länge en del av den franska kulinariska traditionen. I köket lyfter denna krydda och förhöjer smaken av dina rätter. Persilja är en nödvändighet i köket. Både som krydda och garnering, tillför den sin fräschör och sina dofter till många olika rätter. Traditionellt använt: Som strössel eller i slutet av tillagningen: vinägrett, tomater i sallad, ångad fisk, musslor marinières, ångad potatis. SKU:SGP250...
Portfölj (42)
...Vad är sumak? Det är en rå krydda, endast mald. Den kommer från en buske som producerar röda klasar med små frön. Det är dessa frön som mals och ger denna krydda som är naturligt salt, citronaktig och vinägerlik. Sumak är en sammandragande krydda, vilket innebär att den ger en känsla av att munnen dras ihop. Observera att det finns träd av samma familj i Frankrike och Europa som kallas "giftig...
Portfölj (45)
Polen, Brzozów
...> Energivärde 1555 kJ/367 kcal kolhydrater 1,03 g, mättade fettsyror 0,29 g, fetter 0,29 g, socker 0,33 g, protein 7,51 g, fiber 1,8 g, salt < 0,01 g &nbsp; <strong> Användning </strong> Användning </strong> Koka riset i vatten i ett 1:2-förhållande. En viktig ingrediens för att tillaga en rätt under namnet Pilau-ris från indisk matlagning. Det kan vara ett tillbehör till huvudrätter och en ingrediens i dem. Det blandar sig väl med grönsaker och kött eller fisk. En komponent i söta och risdesserter.
Portfölj (781)
Spanien, El Puntal (murcia)
...Mononatriumglutamat (MSG) är ett salt av glutaminsyra, en icke-essentiell aminosyra som naturligt finns i många livsmedel såsom kött, fisk, mejeriprodukter, grönsaker och svamp. Det kommer som ett vitt kristallint pulver och är känt för sin förmåga att förstärka umami-smaken i livsmedel. Umami är en av de fem grundläggande smakerna tillsammans med söt, salt, sur och bitter, och beskrivs som en...
Portfölj (204)
Tyskland, Bad Bentheim
...Döda Havssalt Döda Havssalt är salt från Döda havet som ligger mellan Jordanien, Västbanken och Israel. Döda havssaltet har inga artificiella tillsatser och har en fuktighetsprocent på cirka 2%. På platsen där detta havssalt kommer ifrån är de geologiska och klimatmässiga förhållandena mycket unika. Döda havet ligger i en dal 400 meter under havsnivå. Med en temperatur på cirka 40 grader finns...
Portfölj (549)
Spanien, Boiro (a Coruña)
...Gulfenad tonfisk, med 60 % mindre fett än standardvarianten i olja, men med all smak! NETTOVIKT: 180 g (3x 60 g) AVRUNNEN VIKT: 168 g (3 x 56 g) ENERGIVÄRDE: 150 kcal (632 kJ) FETT: 5,1 g KOLHYDRATER: 0 g PROTEIN: 26 g SALT: 1,3 g...
Portfölj (10)
Spanien, Murcia
...Bonito fångas i Kantabriska havet. Efter tillagning tillsätts den mest värdefulla delen av Bonito, med en honungsliknande konsistens och fantastisk smak, jungfruolivolja och salt. Detta är en naturlig produkt gjord av en högkvalitativ blå fisk och har många hälsofördelar.
Portfölj (178)
Spanien, Guardamar Del Segura
...Krydda tillverkad med havssalt och blandning av citruszest Ingredienser: Havssalt (90%), blandning av citruszest (10%): (apelsin och citron). Rekommendationer: Perfekt för att krydda kött, grönsaker, skaldjur och fisk på grill, stekpanna eller i ugn. Näringsinformation per 100 g: Energivärde: 16 Kj/4 Kcal. Fetter: 0 g, varav mättade: 0 g. Kolhydrater: 0,5 g, varav sockerarter: 0,5 g. Proteiner: 0 g. Salt: 84,9 g. Cylindrisk saltströare av 100% återvinningsbar kartong på 100 g.
Portfölj (10)
Spanien, Sevilla
...Tripack är det innovativa och användbara formatet för att tillfredsställa våra kunders konsumtionsbehov och anpassa oss till speciella festligheter. I detta format bibehålls det hantverksmässiga tillvägagångssättet med stora, kvalitativa och handhanterade bitar. En smak där ansjovis, sardeller och utmärkta oliver blandas perfekt, vilket resulterar i en produkt av exceptionell kvalitet. Den består av ansjovis, sardeller och oliver fyllda med paprika. Kryddad med vinäger, olivolja, andra oljor och salt.
Portfölj (3)
Spanien, Santoña (cantabria)
...Läckra ansjovisfiléer från Kantabrien i olivolja. Tillverkade enligt traditionell metod, mogna, rena och med perfekt sälta. Konsumeras helst inom 1 år från tillverkningsdatum. Semikonserverad, förvara mellan +5ºC och +12ºC. När förpackningen har öppnats, täck med olja och konsumera inom 5 dagar. Avstå från att konsumera om du har fiskintolerans. Vi behandlar våra produkter med omsorg och respekt, och det kommer du att märka vid ditt bord. Ingredienser: Ansjovisfiléer, olivolja och salt Nettovikt: 50 g Avrunnen vikt: 28 g SKU: RR-50...
Portfölj (10)
Frankrike, Marseille
...surhetsreglerande medel E330, konserveringsmedel E202, E270. Ingredienserna kan orsaka reaktioner hos allergiska och/eller intoleranta personer. Följande allergener hanteras i produktionsanläggningen: skaldjur, fisk och kräftdjur. Energi: 372 kJ/89 kcal Fetter: 5 g Proteiner: 11 g Salt: 1,7 g FÖRPACKNING: Burk på 2,9 kg...
Portfölj (145)
Turkiet, Istanbul
...%) kattmat, hundmat, vuxen kattmat, vuxen hundmat, torrfoder, våtfoder, kattmat sammansättning, katters favoritmat, katters favoritmat, bästa kattmat, bästa torra kattmat kattmat amazon kattmat allergier kattmat och vattendispenser kattmat alternativ kattmat aggression auktoritet kattmat automatisk våt kattmat dispenser kattmat skålar kattmat påse kattmat dåligt för hundar kattmat skål stativ husdjursfoderproducent husdjursfoderproducenter en husdjursfoderproducent tillverkar husdjursfoderproducenter i Turkiet husdjursfoderproducenter...
Portfölj (9)
Turkiet, Çorum
...Stora kaprisar av fine (11-13 mm) kaliber har en mjukare konsistens jämfört med andra kaliber. Fine kaliber kaprisar används i fiskrecept som involverar ugnsbakning och ingår också i tillagningen av olika såser som passar till kött, fisk och kycklingrätter. De naturliga kaprisarna från Naturelez, som är beredda i salt, innehåller inga tillsatser och har skördats i Osmancık-regionen i Çorum med hållbara jordbruksmetoder. Produktinformation Kaliber: Fine (11-13 mm) Beredning: I salt Burkhållighet: 1000 cc Nettovikt: 1 kg Avrunnen vikt: 700 g...
Portfölj (10)
... dessa områden ur ett ekologiskt perspektiv, men det måste också vara ekonomiskt hållbart. Det är en historia som vi känner oss nära" förklarar representanterna för saltproducenterna från Guérande som kom för att dela med sig av sin erfarenhet till kambodjanerna i Kampot i en anda av aktivt samarbete. Hippolyte och Sreymom har skapat dessa blandningar av salt och kryddor i sitt laboratorium i Kampot för att låta er upptäcka smakerna från Asien. Den speciella BBQ-saltblandningen KHLA är redo att använda. Nettovikt: 450 gr Skördetid: Januari - maj...
Portfölj (50)
Spanien, Finestrat
...Inlagd tonfisk i olivolja, rapsolja, tomat eller i vatten med salt. Olika storlekar och kvaliteter (Skipjack, Yellowfin) Även andra inlagda fiskprodukter tillgängliga (makrill, musslor, hjärtmusslor, snäckor)...
Frankrike, Paris
... milda rökning, 140 timmar kallrökning i bokträ, ger den en djup smak. 100% havssalt rökt med bokträ. Naturlig kallrökning utan arom eller konstgjorda färgämnen. Iodfritt och fluorfritt salt. Utmärkt som finishing touch på grillat kött eller fisk.
Portfölj (21)
...Den komplexa kristallstrukturen av detta salt, den klara färgen och det höga mineralinnehållet gör Bali Pur till ett exceptionellt elegant finishing-salt. Det ädla gourmet-saltet passar till varje rätt och ger unika smakupplevelser som den sista touchen på sallader, fisk, kött eller grönsaker. Saltet ska inte kokas med, utan tillsätts först i slutet av rätterna.
Portfölj (10)
Frankrike, La Rochelle
...Det grå havssaltet skördas på botten av saltängarna under perioden från juni till september. Vid skörd blir detta salt grått tack vare den lera som saltängarna är gjorda av, vilket ger en naturlig färg. Det grå saltet kommer att lagra alla spårämnen som kalcium, kalium, magnesium, koppar, järn, zink, mineraler som finns i jorden och kommer även att behålla jod. Det grå saltet används främst för matlagning (grönsaker, potatis, fisk och kött i saltskorpa…). Förpackning "Rå skörd". VIKT: 1 kg...
Portfölj (91)
Frankrike, Malataverne
...Ankare av ansjovis vet att ansjoviskfileter i olivolja erbjuder en oändlig njutning och passar i många recept där de tillför sin kraftfulla smak av fisk och salt. Ansjovis i olivolja används nästan som en krydda, för att ge en unik och läcker smak till varje recept där den ingår. Kombinera ansjovis i olivolja med andra smaker Innan vi pratar om recept, här är en lista på ingredienser som...
Portfölj (188)
Italien, Salerno
...Gastronomisk beredning typisk för vårt område. Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, calamari, kokta i vatten och aromatiserade. Förpackade i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer. Förpackade i vakuumförpackning (i varierande proportioner) Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, salt, naturliga aromer, antioxidant...
Portfölj (8)
Frankrike, Appietto
... uppätna kan du använda denna fina burk för att förvara dina personliga saker. Vikt: 150 g Ingredienser: Vetemjöl, Socker, Solrosolja, Ägg, Inverterat socker, Bakpulver Förvaring: Förvaras torrt och svalt Näringsdeklaration per: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fett: 20 g Mättat fett: 1,7 g Kolhydrater: 71 g varav Sockerarter: 29 g Protein: 5,7 g Salt: 0,37 g...
Portfölj (118)
Tunisien, Hammam Sousse
...{"text":"Den traditionella harissan, känd som \"Arbi\", görs genom att mala soltorkade röda paprikor med vitlök, salt, kryddor och extra jungfruolivolja.\n\nAnvändningar av Harissa:\n\nI hela Tunisien görs harissa ofta i förväg och förvaras för användning i en mängd olika rätter. Denna orange-röda sås används inte bara som ett tillbehör till grillat kött och fisk eller rörs ner i soppor och...
Portfölj (43)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play