Spanien, Varea
...Produkt som erhållits från mousserande vin och mjöd. Klassisk produktion av mousserande vin. Respekterar naturlig jäsning i flaskan (14 månader). Naturlig, aromatisk och blommig. Frisk ingång med söta toner av medelhavshonung.
Spanien, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Den traditionella tillverkningsmetoden i vår region. Hela klasar placeras i en tank för att genomgå en naturlig jäsning i en atmosfär av koldioxid. Resultatet blir viner med fruktig aromatisk kraft och violetta färger.
Portfölj (1)
Italien, Marciano Della Chiana
...Alò är ett värdefullt vin som framställs av Aleatico-druvor som torkas i solen på vinfältet. Efter en naturlig jäsning får vinet mogna i små träfat. Produktionen av detta passito från sen skörd är begränsad till 500 flaskor per år. Vinet är rikt med en mycket bred aromprofil, från fruktigheten av torkad plommon till blommigheten av rosor och den kryddiga tonen av kanel, och det har en intensiv...
Portfölj (10)
Tyskland, Straubing
... konsumenterna. Fermenterad vinäger jämfört med syntetisk vinäger Vinäger kan tillverkas på olika sätt. Naturlig fermenterad vinäger uppstår genom biologisk jäsning av alkoholhaltiga vätskor och har jordbruksursprung. Syntetisk vinäger å sin sida tillverkas oftast av fossila bränslen.
Italien, altamura
... varumärken anses idag vara en av de viktigaste aktörerna inom sektorn för typiska livsmedelsprodukter och bakverk. Vi har en mycket stark kompetens inom produktionen av typiskt bröd, focaccia, panfocaccia, pizzor, taralli, kakor, pasta, färdigrätter utanför kyl, konserver och såser, som uteslutande produceras i södra Italien, fortfarande enligt gamla regler: råvaror av högsta kvalitet, långsam naturlig jäsning och hantverksmässig bearbetning. Mycket omsorg i produktionen och marknadsföringen av våra produkter gör att vi räknas bland de bästa leverantörerna.
Portfölj (3)
Italien, Albano Laziale
... den bästa traditionen, vit pizza med naturlig jäsning, typiska sötsaker från Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" utmärker sig för kvaliteten på genuina produkter och service. Hos oss kan du njuta av traditionella produkter typiska för Castelli Romani, som det berömda Genzano-brödet, tillverkat med naturliga ingredienser och utan kemisk jäsning. Vår butik erbjuder ett rikt sortiment av bröd, pizza, hembakade sötsaker och delikatesser, hembakade sötsaker och traditionella.
Italien, Potenza
...Tre systrar, år 1984, förenades och skapade "Syrornas Bageri" i Potenza. Sedan dess har de, enligt den gamla lucanska traditionen, bakat bröd och den typiska strazzata av durumvete med naturlig jäsning, den klassiska tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci med fänkål och stozze. Dessa är bara några av de läckerheter som fortfarande idag tillagas med samma hantverksmässiga omsorg och särskild...
Belgien, Templeuve
Cazeau-bryggeriet är ett hantverksbryggeri. TOURNAY är en hantverksöl som bryggs i den renaste traditionen av belgiska öler med hög jäsning. TOURNAY är den enda ölen som bryggs i Tournai-området. Den är omjäsad i flaska, ofiltrerad och opastöriserad, och TOURNAY är en naturlig öl utan tillsatta kryddor.
Spanien, Almendralejo
... naturlig eller koncentrerad citron, apelsin, äpple och päron, stenfrukter, tropiska frukter samt tomatsås och juice. I bulk eller aseptiska eller frysta fat. Vänligen besök vår webbplats för mer information, eller kontakta oss. Apelsinjuice NFC och juicekoncentrat 65º brix Aprikosjuice NFC och puré koncentrat 20/22, 30/32 Persikojuice NFC och puré koncentrat 20/22, 30/32 samt juicekoncentrat klarat...
Portfölj (2)
Italien, Iseo
Restaurang Pizzeria La Perla ligger i Pilzone vid Iseosjön, i provinsen Brescia. Våra specialiteter är: grillade skaldjur, katalansk och pizza på meter, bakad i vedeldad ugn, tillagad med speciella mjölblandningar, mald på stenar med naturlig jäsning, arbetsmeny för 10 allt inkluderat, med buffé. Lokalen är uppdelad i 2 rum, ett inomhus och ett med en ljus veranda. Rummet är också lämpligt för små ceremonier, kommunioner och dop. Familjeägd verksamhet. Lokalen har en bekväm parkering.
Grekland, Piraeus
Vi producerar vitlök som, efter en långvarig jäsning under kontrollerade förhållanden (temperatur och fuktighet), omvandlas till en unik produkt (Svart Vitlök). Det är viktigt att nämna att det är en 100% naturlig produkt, eftersom inga kemiska ämnen eller konserveringsmedel har tillsatts under omvandlingen till svart. Genom denna process lyckas vitlöken få en sötare smak, medan den mest...
... "criscito" och salt; tillsammans med handgjord bearbetning följd av en jäsning på minst fyra timmar och bakning i vedeldade ugnar, får man ett unikt och genuint bröd. Vi ägnar all vår energi och uppmärksamhet åt de näringsmässiga behoven för en hälsosam, balanserad och intelligent kost. Våra produkter återupptäckter på ett aptitligt och inbjudande sätt smakerna från förr. Förutom brödet kan ni njuta av Biscottato-bröd, Freselle och Tarallini i olika smaker, inklusive de berömda napolitanska tarallini "Sugna e Pepe" och många andra kvalitetskakor.
Italien, Bernalda
... kontrollerad och certifierad leveranskedja som garanterar den lokala ursprunget av de malda kornen. Mjöler och semoliner väljs ut region för region. Vi investerar ständigt i forskning och utveckling för att erbjuda en produkt av hög kvalitet. Våra produkter är inte industriellt tillverkade, utan hantverksprodukter som har den speciella egenskapen att de är förkokta med naturlig jäsning utan tillsats av konserveringsmedel och kemiska ämnen. Vi är i ständig utveckling.
Italien, Frosinone
... produktionen (från degblandning till naturlig jäsning) fram till gräddningen av produkterna och deras distribution. Grundläggande regler för att säkerställa att konsumenter och kunder får produkter av hög kvalitet och felfria tjänster. Trots att vi ligger i framkant när det gäller certifieringar och normer - vårt företag följer programmet för tillämpning av bestämmelser om livsmedelshygien H.A.C.C.P. - för att alltid säkerställa bevarandet av traditioner och känslor, som fortfarande idag "Den Vita Konsten" kan producera, genom att baka små mästerverk av smak och kvalitet.
Slovakien, Zvolen
Námásté, s.r.o., ett företag som har tillverkat mjöd i många år. Vi erbjuder 7 olika sorter av läcker mjöd tillverkad i Slovakien. Med sitt alkoholinnehåll, som uppstår genom naturlig jäsning av en lösning av honung med hjälp av vinjäst, klassificeras denna dryck som vin, det är honungsvin. De flesta mjöd produceras i en sötare stil, där doften av honung framhävs på ett effektivt sätt, och dessa...
Italien, Monsummano Terme
Waffelman producerar våfflor, kex och gaufres, som distribueras till kaféer, glassbarer, bagerier, hotell och restauranger över hela landet. Sedan 1987 har företaget varit en referenspunkt inom hantverksbearbetning av denna typ av sötsaker, vilket garanterar höga kvalitetsstandarder. De fyra huvudprodukterna från Waffelman är: Waffel Cotto, Waffel Cotto Surgelato, Waffel Cotto Surgelato med naturlig jäsning och Waffel Crudo Surgelato med snabb jäsning.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play