Italien, Gioia Del Colle
...Laboratorieanalys: centrifug, analysator för fetter och proteiner, provrör, snabba tester, antibiotikatester, termometrar, kryoskop, butyrometrar, pH-mätare; basisk kemi: hypoklorit, flytande natron, i pärlor och flingor, salpetersyra; tillsatser: citronsyra, trisodium, mjölksyra, rökarom; djurmjölk, växtmjölk, chimosin 100%, mjölksyrabakterier för mozzarella, för ostar, för första salting olika...
... delning för industriell bakning och Glassmaskiner), SALTING (Injektorer, Steakers, Churners och Salting-linjer), PUSHING (Vakuumpressar, Pushing-linjer och bearbetade produkter, Korvskärare och avklippare, Snörebindare), THERMAL TREATMENT (Tillagningsceller, ångning, torkning, rökning, rostning, intensiv kylning, Tillagnings- och rostningstunnlar, Ångkokare, Torkkammare, Mognadskammare...
Frankrike, Carentan
...Företaget William & James ligger i Carentan i Normandie. Det är specialiserat på rökning av högkvalitativ lax och öring. Från hela fisken till förpackningen av din rökta lax går det flera dagar där en noggrann urval görs, följt av salting med torrt salt, därefter rökning vid låg temperatur och slutligen skärning av tunna skivor med kniv. Dessa olika steg säkerställer kvaliteten på William & James produkter, som bygger på ett hantverkskunnande (Label Maître Artisan), färskhet och kvalitet på råvarorna.
Frankrike, Sablé Sur Sarthe
SCERIA, ett företag som grundades 1991, utvecklar och tillverkar teknisk utrustning för slakt, skärning, slipning, salting, färdigrätter, konservering och hygien. Vi tillhandahåller utrustning för utformning av processer inom livsmedelsindustrin, såsom: transportband, robotisering, skärsalar, kompletta slaktningslinjer, lufttransport, filélinjer, bearbetning, färdigrätter, hygienutrustning...
Belgien, Bruxelles
Hos Saveurs Gourmandes tillverkas den rökta laxen hantverksmässigt i deras verkstäder, den importeras direkt från Norge och alla tillverkningssteg såsom filéering, salting, torkning, rökning och skivning hanteras helt i våra produktionsverkstäder. Skivningen görs endast för hand för att uppnå ett resultat av utmärkt kvalitet! Deras produktionsverkstäder är godkända av AFSCA för att garantera dig färskhet och spårbarhet i livsmedelskedjan.
Frankrike, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING är specialiserat på tillverkning av saltningsmaskiner i alla dess former (injektion-nedsänkning-massage-vakuumosmos...) och termisk behandling (torkning-bakning torr och våt-rökning varm eller kall...). Vi är specialister på utrustning för charkuterier och salting som möjliggör bearbetning av livsmedelsprodukter som till exempel: nuggets, köttbullar, hamburgare eller vårrullar...
Frankrike, Hoerdt
...blandkrossar, vakuumblandare, tryckare, tillagningsceller, rökning, rostning, kylning, atmosfäriska blandare, vakuumblandare, injektorer, skivare, salting, rökning, dosering, blandning för kött, fisk, ugnar, ångugnar, rökugnar, kokare, emulgerare för soppor, såser, majonnäs, senap, upphängningssystem och skalare, portions- och korvskärningssystem, formare och panerare, tillagningsutrustning och fritöser, snabbfrysare, material för transporthantering, tvättmaskiner, tvättunnlar.
Frankrike, MAURON
...Armor Inox: familjeföretag grundat 1972. Vi är specialiserade på konstruktion av lösningar för tillagning och kylning samt hantering av skinkor och färdigrätter. Churning, salting, avfrostningssystem, formning, tillagning/kylning av skinkor och färdigrätter, kryogenisk beläggning av IQF-produkter, pastörisering, överföring och matning av skivmaskiner, kontinuerlig tillagning/kylning av produkter...
Turkiet, Denizli
CRZ Maskin grundades i Denizli av Mr. Ahmet Yilmaz och betjänar nötstillverkningssektorn sedan 1982. CRZ Maskin förlitar sig på sina erfarna expertanställda för att producera produkter enligt de högsta internationella standarderna. CRZ Maskin erbjuder maskiner för rostning, salting, torkning etc. och tillhandahåller garantitjänster för ledande företag inom nötstillverkningsområdet världen över...
Portfölj (1)
Spanien, Barbastro
I våra lokaler på 12 000 kvadratmeter utför vi främst salting, torkning och mognad av skinkor (med garanti från CONSORCIO DEL JAMON SERRANO och ESPECIALIDAD TRADICIONAL GARANTIZADA - ETG) samt av skinkor. Vi avbenar och styckar dem (hela och halva avbenade skinkor och skinkor, med och utan skinn och helt putsade, samt skinkor och skinkor i form för skivning, skinkbitar, småskinkor, etc.). Vi...
...SA SALAISONS PYRENEENNES är ett företag som specialiserar sig på salting av exceptionella skinkor. Salaisons Pyrénéennes tillämpar ett autentiskt hantverk för produktion av skinkor och exceptionella salter. Precis som med stora viner, produceras dessa salter från uppfödning av en kvalitets "druva": Den certifierade vita grisen från Sydvästra Frankrike. Produkter som kommer från "druvan" vit gris presenteras under varumärket "SALAISONS PYRENEENNES"...
... av populationen. Företaget säljer färsk eller kallrökt siberisk stör, men framför allt kaviar från siberiska och ryska arter (osetra). Det som gör kaviaren speciell är dess färskhet och avsaknad av konserveringsmedel. Kaviaren bearbetas hantverksmässigt enligt traditionella metoder, där man noggrant väljer ut djuren när kvalitetskarakteristika är perfekta när det gäller smak, äggstorlek och konsistens. För salting används en specifik blandning av salt och inga typer av konserveringsmedel tillsätts. Hållbarheten för kaviaren är 90 dagar om den hålls vid en temperatur på 0-3°C.
Spanien, Madrid
Bellota Ibérica är den exklusiva distributören av iberiska produkter från Grupo Mendoza, som är dedikerad till uppfödning av iberiska grisar och tillverkning av skinkor, paletter och lomo. De har flera gårdar i olika orter i Sierra de Huelva (ANDALUSIEN) och alla deras produkter kommer från egen uppfödning och betar på deras gårdar. Uppfödningsprocessen, slakt, styckning, salting, torkning och...
Spanien, Fuente De Cantos
Vi tillverkar maskiner och kylutrustning för torkning av charkuterier och skinkor, salting, torkning, upptining, frystunnlar, förvaringskammare, kommersiella kylcentraler och distribuerar utrustning från märkena Infrico och Arneg. 20 års erfarenhet inom livsmedelsindustrin. Vi använder vår egen automatisering för att ge en personlig service till våra kunder. Vi ger råd om processerna för...
Italien, San Demetrio Corone
Nedlagd särskilt för produktion av charkuterier, såsom capocollo och pancetta D.O.P., sysslar Madeo Industria Alimentare även med produktion av skinka och salami av svart gris från Kalabrien. De tekniker som används är huvudsakligen hantverksmässiga, som salting som fortfarande görs för hand i typiska saltlösningar, precis som förr. Men där det är nödvändigt, tvekar man inte att använda modernare teknologier, så mycket att torkningen är överlåten till entalpiska maskiner, som utnyttjar de externa klimatförhållandena för att återskapa den ideala ventilationen inomhus.
Frankrike, Capdenac Gare
Företaget AVEYRON BOYAUX är en korvfabrik. De tarmar som kommer från 98 % av lammkött samlas in från slakterier i södra Frankrike. De rengörs genom skrapning och salting, och kalibreras, tubas, mäts och saltes igen. De packas sedan och säljs till stora charkuteri-enheter i södra Frankrike.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play