Spanien, Manacor
Vi är ett företag med över 25 års erfarenhet på marknaden för ägg och äggprodukter, ledande på den baleariska marknaden (Mallorca, Menorca, Ibiza och Formentera). Vi arbetar med hotellkedjor över hela landet och erbjuder vår service genom distributörer i alla autonoma regioner. Vi har en produktionslinje som gör det möjligt för oss att sälja färsk eller fryst pastöriserad flytande ägg, och en annan där färska ägg från egna gårdar packas, antingen i förpackningar eller i bulk. I vår portfölj av inhemska produkter har vi också en linje av ostar (färska, semi-mogna och mogna), yoghurts och kefir.
Italien, Santa Maria La Carità
... kolhydrater och under en minimum av 12 upp till 36 timmar, beroende på vilken typ av format som ska bearbetas. Bearbetning av Färsk Pasta: varje produkt tillverkas med noggrant UTVALDA RÅVAROR och avvisar kategoriskt användningen av konserveringsmedel eller tillsatta ämnen. En kvalitetsdeg. Detta är målet vi strävar efter i varje produktionscykel. Utvalda färska ägg, högproteinhaltigt mjöl som kommer 100% från italienska fält, långsam och homogen knådning, konstant och gradvis formning i brons, det är våra hemligheter.
Italien, Jesi
... Trilobata och Pistacchio di Bronte. Vi använder inte billiga hydrerade vegetabiliska fetter utan endast färsk grädde. För att hjälpa miljön försöker vi köpa råvaror från företag med korta avstånd: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Våra skedar, liksom många av behållarna (koppar, etc.), är tillverkade av återvunnet material och är helt biologiskt nedbrytbara.
... era favoriter. Fullständig frukost inklusive ägg benedict, pannkakor, hamburgare, tacos, acai-skålar, poke-skålar, sallader, färsk kaffe och tropiska cocktails. Solen, havet och soliga vibbar är alltid närvarande på vår terrass vid Barceloneta-stranden! För oss blir diskussionen allvarlig när det kommer till vår besatthet: mat! Vi anser oss vara en av de bästa hälsosamma matställena i Barcelona...
Belgien, Veurne
Producent av ett brett utbud av högkvalitativa fyllda dessertpannkakor. Pannkakorna är luftiga, med en touch av karamell- och vaniljsmak, tillagade enligt ett traditionellt recept med färsk mjölk och ägg. De fyllda pannkakorna är rikligt fyllda med riktig frukt eller choklad och kan serveras både varma och kalla.
Belgien, Kruishoutem
... absorberar stötar. Den stöder den förpackade frukten och skyddar den mot krossning, både under förpackning och lagring samt transport. Frukten ser färsk och attraktiv ut i displayerna! FLASKOR förpackning: Utformad för att perfekt omsluta flaskans form, garanterar pulptray och mellanlager ett optimalt skydd för flaskor och deras etiketter. Trayarna skyddar effektivt de mest ömtåliga produkterna under lagring, transport eller hanteringsoperationer...
Belgien, Moxhe (hannut)
Våra specialiteter: måltider baserade på pasta, såser baserade på tomater, såser med råmjölk, skaldjurssåser, färsk pasta med färska ägg och torkad pasta med färska ägg, såser och måltider utan kött, samt måltider med rent nötkött. Som producenter av råvaror prioriterar vi korta distributionskedjor, bevarande av naturen och livsmedelsfräschör. Den hantverksmässiga produktionen som vi tillämpar...
Belgien, Marquin
... sitt sortiment genom att även erbjuda tillagade produkter av fläskkött, nötkött och ägg. Valet av olika råvaror (kyckling, höns, kalkon, men även fläskkött, nötkött och tillagade ägg) svarar mot de mest varierande kraven och tillämpningarna inom tillverkning av färdigrätter, kycklingsallad, vol-au-vent, smörgåsar, konserver, soppor, pizzor, etc... från de olika sektorerna av Färsk vakuum, Ultra Färsk under Kontrollerad Atmosfär och Fryst IQF.
Spanien, Madrid
...Italiensk färsk pasta av hög kvalitet, tillverkad i Spanien. Vår pasta görs endast med Semola di Grano Duro (Triticum Durum). Laboratorium, är för att vi är i ständig utveckling och skapande av nya kombinationer, samt den rätta proportionen i var och en av våra produkter.
Frankrike, Huelgoat
Crêperiet Keltia Nevez grundades 1982 i Huelgoat (centrala Finistère), en turiststad känd för sin legendariska skog och sina kaos. Våra crêpes tillverkas hantverksmässigt med gårdsmjölk, färska ägg och färsk smör, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Vi erbjuder även ett ekologiskt sortiment med vetemjöl eller spelt. Hantverksmässig tillverkning och lokala ingredienser. Vi lägger stor vikt...
Spanien, Malagon
...med spenat, oliver, tomat, biskvitsplattor "ginger bread", Red Velvet-biskvit, morotskaka, Jocondes, biskvitsplattor med fruktbitar, bitar av nötter, plattor och disk av biskvit med naturliga aromer, plattor och disk av naturlig biskvit UTAN KONSERVERINGSÄMNEN, speciellt tänkta för högkvalitativ färsk bakverk, endast ägg, socker och mjöl. Biskvitscharlotter, biskvitsremsor med chokladränder...
... av populationen. Företaget säljer färsk eller kallrökt siberisk stör, men framför allt kaviar från siberiska och ryska arter (osetra). Det som gör kaviaren speciell är dess färskhet och avsaknad av konserveringsmedel. Kaviaren bearbetas hantverksmässigt enligt traditionella metoder, där man noggrant väljer ut djuren när kvalitetskarakteristika är perfekta när det gäller smak, äggstorlek och konsistens. För salting används en specifik blandning av salt och inga typer av konserveringsmedel tillsätts. Hållbarheten för kaviaren är 90 dagar om den hålls vid en temperatur på 0-3°C.
Spanien, Porriño
... idéer inkluderar; att servera tillsammans med grillad färsk grön sparris, med bakad potatis, karamelliserade Piquillo-peppar eller karamelliserade blandade bär. Vår ål är också utsökt med allt majsbröd eller småpajer.
Spanien, Vigo
... på sina italiensk-argentinska rötter, med över 25 års erfarenhet av att skapa smaker, varav några är verkligen unika. 100 % naturliga råvaror som garanterar en produkt med maximal färskhet och kvalitet. Glassen tillverkas dagligen och på beställning för att undvika förlängda frysningsperioder, på så sätt når vi kunderna med produkter som bevarar alla sina egenskaper av smak, textur och kvalitet. Vi har en produktionskapacitet på 100 liter per timme. Endast naturliga råvaror används, såsom mjölk och färsk grädde, choklad, ägg, frukter, socker, nötter, godis,...
Slovenien, Koper-Capodistria
... gjorda uteslutande av frukt, är glutenfria och 100% veganska. Våra montrar är alltid fulla av desserter. Vi gör färska tårtor och mono-portions tårtor dagligen. Vi tar också hand om veganer, de som följer LCHF-dieten, metaboliter och andra som har speciella kostbehov. Desserterna är gjorda av riktig choklad, ägg, smör, nötter, mjöl, keso, frukt och så vidare. På så sätt uttrycker vi respekt för...
Portfölj (3)
Spighe Molisane är en producent av färsk, ägg, torr och ekologisk pasta i cirka 10 år. Produkterna, av högsta kvalitet, kännetecknas av hantverksmässig bearbetning och är främst regionala specialiteter.
Österrike, Lebring
Stangl-pasta tillverkas färsk varje dag av det finaste durumvetet, pastöriserade torkade ägg och vatten. Kontinuerlig övervakning av Stangl-nudlar säkerställer toppkvalitet hela tiden.
Portfölj (8)
Laboratorium för ekologisk färsk pasta (familjeägt hantverk). Vi producerar dagligen med ekologiska semoliner och certifierade ekologiska ägg. Vi har också certifiering för vår produktionsprocess, utfärdad av ICEA. Vi är den ekologiska operatören G2091. Vi erbjuder även onlinebeställning med hemleverans. Vårt pastaföretag har över fyrtio års erfarenhet.
Turkiet, Kemalpaşa
... och TUNGA TJÄNSTLÅDOR - transportpreformer för OKTABIN LÅDOR - vattenmelon - reservdelar till fordon - osv. Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor som passar er. Vi tillverkar för närvarande förpackningsmaterial för sektorer som livsmedel och jordbruk; färsk frukt, grönsaker, fasta och flytande oljor, kött, fisk, ägg, alkoholhaltiga drycker och drycker samt för industriell produktion; kemiska produkter, konsumtionsvaror, textil och konfektion samt keramik.
Italien, Bologna
Granarolo är den största italienska producenten av färsk mjölk. Gruppens verksamhet är indelad i tre huvudområden: mjölk och grädde; yoghurt och mejeriprodukter, samt andra produkter (t.ex. dessert, smör, ägg, béchamel). Med förvärvet av Yomo-gruppen har portföljen av verksamheter sett en betydande ökning inom yoghurtområdet, och med förvärvet av Lat Bri öppnas ytterligare viktiga utvecklingsmöjligheter inom mejeriprodukter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play