... komposteringstekniker som använder träavfall från beskärning av träd och en mer fuktig del som frukter som inte har de rätta egenskaperna för att vara kommersiellt gångbara. Företaget har ett lager för bearbetning och förpackning av citrusfrukter, drivet av en solcellsanläggning som gör det självförsörjande när det gäller energibehov. Produkten bearbetas genom noggrann sortering, tvättning, kalibrering och förpackning. Lagret är dessutom utrustat med en kylcell för nedkylning och förvaring av frukten, där det är nödvändigt, för att säkerställa och bevara dess organoleptiska egenskaper.
Grekland, Athens
...3,3). Den har också en exceptionellt låg syrahalt (0,3%). En extraordinär olivolja med höga organoleptiska egenskaper. Den är kallpressad enbart med mekaniska metoder från de finaste färska oliverna av Koroneiki-sorten. Olivsorter och produktion ligger i landet Lakonia (Sparta) i Peloponnesos. Produkten finns i 500 ml glasflaskor, packade i kartonglådor med 6 flaskor.
Italien, Chiaramonte Gulfi (rg)
... växter använder vi naturliga metoder. Vildfikon Den naturliga livsmiljön på vår kust där kaktusfikon finns är i terrasser som gör att de bevarar alla organoleptiska egenskaper, spårämnen och aminosyror som finns. Bordsdruvor Sicilien är den näst största producenten av bordsdruvor i Italien. Tack vare de medelhavssubtropiska pedoklimatiska förhållandena kan vi vara närvarande på marknaderna från...
Italien, Marsala
... Eukalyptus, Blomsterhonung, Timjanhonung och den väldoftande Apelsinblomshonungen. Honung är en livsmedelsprodukt med oändliga organoleptiska egenskaper. Den produceras av tambin efter pollinering av nektar, som utvinns från växter eller blommor, och kombineras med specifika ämnen som de avger. När den har samlats in låter de den mogna i bikuporna. Från denna fantastiska kombination föds de bästa honungarna i området, som är helt olika varandra i sammansättning, färg och doft.
Italien, Sassari
Sedan 1967 har vi arbetat med det bästa havssaltet från Sardinien. Ekologiskt salt, helt naturligt, med utmärkta organoleptiska egenskaper, bearbetat med hantverksmetod, utan användning av kemikalier och klumpförebyggande medel. Vi producerar salt för alla användningsområden och i alla kornstorlekar. Livsmedelssalt, jodiserat salt, fullkornssalt, industriellt salt, vägavfrostningssalt. I bulk, big bag, säckar, påsar, lådor, ströare, burkar, saltkar.
Italien, Catania
... exklusiv. Så ren att den inte fruktar jämförelser. Free Ice-is är gjord av ett mycket rent vatten som behandlats med omvänd osmos (en behandling som bevarar alla organoleptiska egenskaper) och är avkalkad för att ge en transparent och kristallklar effekt. Från vattenuttag till distribution, genomgår Free Ice livsmedelsis konstant övervakning, i strikt enlighet med HACCP-normerna och uppfyller alla hygieniska och sanitetskrav som lagen föreskriver för mänsklig konsumtion. Resultatet är en certifierad livsmedelskub, den renaste som finns på marknaden. Så kompakt att den inte blandar sig med din drink.
Lantbruket Due Palmenti ligger i Pedara i hjärtat av östra Sicilien och är specialiserat på produktion och försäljning av aromatiska örter som tack vare närheten till Etna lyckas frigöra organoleptiska egenskaper av särskilt värde och aromatisk karaktär, men också typiska sicilianska produkter som kryddor, oliver och torkad frukt. Varje steg i tillverkningen av våra produkter, från plantering...
Spanien, Málaga
... produkter, vi hanterar ingenting konventionellt. Vi sköter skörden för att erbjuda en produkt i optimalt mognads- och kvalitetsstadium, så att konsumenten får en ekologisk produkt med viktiga organoleptiska egenskaper.
Italien, Maruggio
... hand eller med mekaniska medel; denna värdefulla frukt mals efter skörd inom 12 timmar. Denna organisation möjliggör en olja med exceptionella organoleptiska egenskaper, såsom extra jungfruolja "harmonisk" med den typiska gyllene färgen och en balanserad smak med en aning av mandel, eller extra jungfru "fruktig" med intensiv arom och kryddiga inslag samt bittra toner av blad.
Portfölj (8)
Spanien, Escúzar
... av färska och naturliga ingredienser, för ett hemlagat, smakfullt och hälsosamt resultat. Dessutom bevarar vår innovativa teknologiska process med högtryck (HPP) och kallbehandling alla organoleptiska egenskaper hos frukter och grönsaker, samt säkerställer högsta kvalitet och livsmedelssäkerhet. Caña Nature | ditt hälsosamma val...
Italien, Campobasso
XCROME har alltid levererat professionella anläggningar av hög kvalitet, funktionella och med hög energieffektivitet, som i full respekt för vår tradition omvandlar och steriliserar råvaror utan att förändra deras organoleptiska egenskaper. Vi är specialiserade på marknadsföring och export av anläggningar och autoklaver för livsmedelssektorn, för konservering, för fiskmarknaden och för konfektyr...
Italien, Terranuova B.
... UTMÄRKT KVALITET OCH FÖR ATT TILLFREDSSTÄLLA DE MEST KRÄVANDE SMAKEN HAR VI INTEGRERAT VÅR SAFFRAN MED; OLIVOLJA AV HÖGSTA KVALITET FRÅN VÅRA TOSKANSKA KULLAR FRÅN EN RENOMMERAD FÖRETAG SOM ENDAST PRODUCERAR MED BIOLOGISK MÄRKNING VINÄGER FRÅN DRUVOR FRÅN VÅRA TOSKANSKA KULLAR MED BIOLOGISK MÄRKNING AKACIAHONUNG DÄR SAFFRANET KALLAT RÖD GULD INTEGRERAS OCH FRAMHÄVER SMAKEN OCH DOFTEN BEVARANDE ALLA DESS ORGANOLÉPTISKA EGENSKAPER SOM ANSES VARA DEN STARKASTE ANTIOXIDANTEN SAFFRAN ÄR VERKLIGEN ELIXIRET FÖR LÅNG UNGDOM MED UTTALANDE AFRODISIAKA EGENSKAPER.
Spanien, Cenicero, La Rioja
... vinets organoleptiska egenskaper och tillför mervärde. Vi är medvetna om att varje vin kräver ett specifikt fat och vi sätter all vår "savoir faire" till er förfogande. Röstningen påverkar den slutliga sammansättningen av träet. Tunnbindaren hanterar tid och intensitet av lågan för att skapa en bred palett av nyanser: från den subtilitet som vinet behöver till den tyngd som spritdrycker kräver...
Italien, Imperia
...L'Olio di Cannelle är en extra jungfruolivolja av sorten "Monocultivar Taggiasca". Monocultivaroljan är unik i sina organoleptiska egenskaper som skiljer den från andra oljor som vanligtvis finns på marknaden. Taggiasca-oliverna är en av de mest kända sorterna för produktion av extra jungfruolivolja. L'Olio di Cannelle är 100% naturlig, dess renhet kännetecknas av sin milda och behagligt fruktiga...
Italien, Caianello
... färgen från grön blir mörkare och svart (invaiaturafasen). Trots en lägre avkastning garanterar detta en betydligt högre kvalitet. Skörden sker huvudsakligen för hand och endast sällan med hjälp av mekaniska medel som dock behandlar frukten varsamt och undviker skador. Vår olivlund ligger vid utloppet av en slocknad vulkan inom Roccamonfina regionalpark, väl skyddad från alla former av föroreningar och kemiska gödningsmedel. De särskilda egenskaperna hos det område där våra oliver odlas ger oljan överlägsna organoleptiska och näringsmässiga egenskaper.
Spanien, Barcelona
... ett nytt naturligt spannmål, en kombination av durumvete (Triticum durum) och vild korn (Hordeum chilense), som har anmärkningsvärda näringsmässiga, agronomiska och organoleptiska egenskaper. Det är ett mer hållbart spannmål än vete och har egenskapen av lättsmält gluten. Tritordeum är lämpligt för att producera ett brett utbud av innovativa funktionella produkter. För mer information, besök: www.tritordeum.com...
Italien, Busto Garolfo
...Rondanini har, under mer än 95 års historia, förvandlats från ett enkelt charkuteri till en riktig livsmedelsindustri. Innovationsprocessen inom produktionsmetoder och införandet av moderna skär- och förpackningsanläggningar för produkterna har inte på något sätt påverkat företagets trohet till de traditionella recepten som har bidragit till dess framgång, även utomlands. Av den anledningen erbjuder Rondanini sina kunder en produkt som är industriell, med utmärkta organoleptiska egenskaper och mycket höga kvalitetsstandarder, men också med den oföränderliga "smaken av förr".
Italien, Gropello Cairoli
... källor. Vi producerar äkta Carnaroli, den klassiska varianten och inte dess efterapningar. Vi torkar det med metangas, utför långsam malning med sten och förpackar det i skyddad atmosfär för att bäst bevara dess organoleptiska egenskaper.
Portugal, Castelo Branco
Apijardins är ett företag som är dedikerat till biodling, med bikupor i områden med högt miljövärde, vilket möjliggör produktion av honung och pollen med särskiljande organoleptiska egenskaper, fria från eventuella rester, bekräftade av erkända laboratorier på europeisk nivå (Laboratorier Apinevada). Vår produktion har som huvudmål kvaliteten på de erhållna produkterna, med syftet att ge våra...
Spanien, Barcelona
...På deras webbplats ser vi deras breda produktkatalog: honung från timjan, apelsinblomma, rosmarin, kastanj, berg, blommor, bergskedja, eukalyptus, mandel och mycket mer. Aoven som vi hittar på beevoo.net är en av de mest prisbelönta i Spanien. Det handlar om en tidig skörd aove som utvinns vid 21-23ºC och bevarar alla sina organoleptiska egenskaper.
Portfölj (2)
...Från kärlek, passion och hängivenhet till olivträden, den rätta handplockade perioden och den traditionella oljemöllan, skapar "Azienda Agricola Tola Salvatore" en extra jungfruolivolja med extraordinära egenskaper i det rika området Partinico och Monreale, i Palermo (Italien). Dess organoleptiska och sensoriska egenskaper gör den unik, utmärkt för att smaksätta kokt eller grillat kött, grytor...
Italien, Favara
... operatörernas skicklighet. Strategiskt sett föddes valet att kalla det kallrökning för att ge livsmedlen en hög konserveringsförmåga och för att inte förändra fiskens organoleptiska egenskaper. Företagets fokus ligger på verifiering och analytiska kontroller som utförs på varje enskild produktionsbatch, råvaror, miljöer och primärförpackningar. Altamarea har som mål att distribuera en säker och kvalitetsprodukt, genom mikrobiologiska och kemiska analyser som utgör ett viktigt verktyg för att bedöma livsmedlens säkerhets- och hygiennivå.
Italien, Gubbio
...) vid en temperatur av 27 °C. Detta gynnar den slutliga kvaliteten på olivoljan. Oljekonservering: Oljan förvaras i rostfria tankar vid kontrollerad temperatur för att skydda produkten mot oxidation. Abfyllning: Oljan fylls direkt enligt HACCP-riktlinjerna (Hazard Analysis and Critical Control Points). Efter en kort paus filtreras oljan naturligt genom dekantation för att bevara dess näringsmässiga och organoleptiska egenskaper oförändrade. Därför fylls den strikt i tennbehållare.
Spanien, Olesa De Montserrat
... marknaden. Vårt uppdrag är att förstå kundens behov och utforma skräddarsydda studier för att hjälpa dem att nå sina mål. Vi använder innovativa metoder för att uppnå en produkt av hög kvalitet med optimala organoleptiska egenskaper som säkerställer dess positionering på marknaden och acceptans från konsumenterna. Vår erfarenhet fokuserar på konsumentens interaktion med produktens sensoriska egenskaper, med fokus på sensorisk kvalitet.
Italien, Campobasso
KVALITET OCH TRADITION Företagets mission har alltid varit att erbjuda produkter av hög KVALITET, funktionella och energieffektiva som kan omvandla råvaran utan att förändra de organoleptiska egenskaperna och med full respekt för TRADITIONEN. Utöver rätt förhållande mellan kvalitet och pris, är låg miljöpåverkan och långsiktig pålitlighet grundläggande egenskaper för alla våra anläggningar...
Italien, Gambettola
Green Fruit S.n.c. importerar, distribuerar och marknadsför olika typer av livsmedelsprodukter inom B2B-kanalen. Vi är en Alibaba.com Guldleverantör. Våra produkter är avsedda för detaljhandel, Horeca eller företag som ingredienser för efterföljande bearbetning. Alla produkter kännetecknas av kvaliteten på transformationsprocessen, vilket garanterar bättre organoleptiska egenskaper och även en...
Italien, Ciciliano
CiboCrudo är ett företag som erbjuder livsmedel med exceptionella organoleptiska egenskaper, vi väljer den bästa produktionen i världen för varje livsmedel vi erbjuder, vilket samtidigt måste uppfylla vårt grundläggande krav, nämligen att livsmedlet aldrig får överstiga en temperatur på 42°, en gräns över vilken de näringsmässiga värdena kan genomgå en partiell eller betydande nedbrytning. Detta...
Spanien, Herencia
SAT ALIFER, ett familjeägt jordbruksföretag, som är specialiserat på odling av vinrankor, olivträd och pistagenötter. Vi fokuserar på en unik odlingsmetod, baserad på vår egen HACCP, för att få en produkt av högsta kvalitet, vilket gör att vi får pistagenötter med utmärkta och särskiljbara organoleptiska egenskaper. SAT ALIFER odlar, bearbetar och marknadsför de pistagenötter som erhålls från sin egen gård.
Italien, Torremaggiore
... att göra denna monokultivarolja, med unika organoleptiska egenskaper, känd för alla entusiaster och andra av extra jungfruolja. Företagets mål är att även göra de mindre erfarna inom branschen medvetna om de stora fördelarna med våra oliver, särskilt av sorten Peranzana. Produktionen sker i norra Apulien, i Alta Daunia, mer specifikt i Torremaggiore i provinsen Foggia, vilket ger en italiensk olja...
Italien, Pienza
...(inläggning), och malas inom tjugofyra timmar efter skörd. Utvinningen av oljan sker genom kallpressning och med hjälp av helt nya mekaniska processer, tack vare vilka den erhållna produkten bevarar nästan alla de organoleptiska egenskaper som är typiska för färska oliver. Företaget har nästan ett sekels erfarenhet inom branschen, tack vare den viktiga professionalism som dess grundare, herr REMO MONACI, har förvärvat.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play