Frankrike, Haute-Goulaine
...Påse med ren, dehydratiserad spirulina i flingor - 100 g Dehydratiserad spirulina (Spirulina platensis) 100% naturlig, rå, odlad utan bekämpningsmedel. Spirulina OMA är förpackad under skyddande atmosfär för att bevara alla sina näringsmässiga och organoleptiska egenskaper. Du kan därför förvara din förseglade påse i 2 år.
Portfölj (4)
Italien, Modena
... av bönorna i sin ursprungliga atmosfär. Blandningen behåller därmed sina värdefulla organoleptiska egenskaper och erbjuder ett utmärkt resultat i koppen med en fantastisk konstant avkastning vid öppning.
Portfölj (2)
Italien, Catania
... att arbeta kallt och torrt, det vill säga utan tillsats av vatten, är utrustad med en kross under vakuum för att undvika oxidationsfenomen under malningen. Så snart oljan har erhållits filtreras den omedelbart och förvaras i stålkärl under kvävgas för att bevara dess organoleptiska och näringsmässiga egenskaper. Oljan lämnar lagringsbehållarna först när den ska buteljeras.
Portfölj (8)
Italien, Palagonia
... med saftigt och doftande fruktkött, med fri kärna och sammetslen hud; nektarinen, även kallad "nötpersika", med slät och rödaktig hud, med fri kärna. Frukten, som är rik på vatten och saft, bör konsumeras inom några dagar efter inköp, eftersom de varma sommartemperaturerna kan försämra dess organoleptiska egenskaper. Förvara frukterna i en papperspåse i rumstemperatur i 2 eller 3 dagar. På så sätt kommer de att vara redo att konsumeras vid rätt tidpunkt och vara söta och mogna precis lagom. Lägg inte påsen i kylskåpet innan processen av...
Portfölj (55)
Belgien, Flemalle
Sedan 1930 har Royale Lacroix erbjudit margariner och fetter för bordet, matlagning och för yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin, småkaksindustrin, konditorier, hantverks- och industriell bageri samt en ekologisk serie. I vårt konsumentutbud finns margariner för bordet och matlagning, men också en hel serie för att bre på bröd och smörgåsar. Oöverträffade organoleptiska egenskaper. En smak och smakupplevelse som är oersättlig. Royale Lacroix erbjuder också skräddarsydda lösningar för olika verksamhetsområden.
Portfölj (3)
Spanien, Castillo De Locubín
... organoleptiska egenskaper för sin omvandling till olja. Utifrån detta kvalitetskoncept tillämpas en noggrann process som börjar med klassificeringen av frukten av olivodlaren och fortsätter med den efterföljande omsorgen om att få ut juicen i oljepressen. En hel sekvens som definierar vår identitet och vårt kvalitetsåtagande gentemot publiken.
Italien, San Cono
... hårdvetesemolina som enbart kommer från Sicilien. Det är en "hantverksmässig pasta" med lång hållbarhet, som har en hållbarhet på cirka 24 månader från produktionen. Den långsamma produktionen genom bronstrålar ger en grov och porös produkt som kan hålla såsen bättre. Pastan, som placeras på livsmedelsramar, torkas i statiska celler vid en låg temperatur på högst 38°, en process som gör att produktens organoleptiska egenskaper bevaras. Förutom den traditionella pastan av hårdvetesemolina producerar Pastificio Milazzo även andra specialiteter med tillsats av naturliga aromer.
Vi ägnar vårt liv åt kaffe. Vi känner till DNA:t hos våra bönor och vi vet hur vi ska behandla dem för att få ut det bästa ur dem. Vi respekterar råvaran i alla steg. Vi har studerat rostningskurvorna och avgasningstiderna för varje enskild ursprung, med målet att förbättra dess organoleptiska egenskaper. Vi genomför provsmakning av varje enskild ursprung, och vi utvecklar unika blandningar för våra kaffekännare.
Spanien, Madrid
På ALMA DE AOVE erbjuder vi ett urval av de bästa spanska Extra Jungfruoljorna (AOVE). Vi är specialiserade på Premium AOVEs som utmärker sig för sin extraordinära kvalitet och färskhet. Vårt urval inkluderar alltid oljor från den senaste skörden, från tidig skörd, vilket säkerställer att alla har de organoleptiska egenskaper som gör dem unika. Vi arbetar med olika märken, sorter och...
Italien, Calatafimi Segesta
... träd lever i en naturlig oas, en ekskog på 212 hektar, den största i västra Sicilien. Angimbe inspireras av den omgivande miljön och därav föds NATURES, den extra jungfruoljan i sin totala renhet och naturlighet. Vårt mål är att bidra till att stärka och sprida extra jungfruolja med sina utmärkta näringsmässiga och organoleptiska egenskaper, värdera området och skydda landskapet och naturen. Olio...
Portfölj (3)
Spanien, Majadahonda
... kallpressningen (under 27ºC) erbjuder organoleptiska egenskaper av hög kvalitet och är dessutom den metod som bäst bevarar oljans näringsvärden och är därför mer fördelaktig. Denna mer arbetskrävande metod är den vi använder på Valdelaseras och är den som får fram essensen av oliven. I vårt fall är det ett åtagande gentemot våra kunder. Alla våra varianter är av Extra Jungfru Olivolja, med ett Premium...
Frankrike, Laguinge
... bryts det ner i tarmarna till en förening som klassas som troligen cancerframkallande (vilket kan hämmas genom tillsats av vitamin C). Eftersom vi inte använder det, måste torktiden vara längre vilket gör att vi får en skinka vars organoleptiska egenskaper är värdiga en exceptionell skinka. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr vi ses snart...
Italien, S.stefano Di Rogliano
... bevara alla egenskaper hos den färdiga produkten. VÅR FILOSOFI - Vi stöder och praktiserar "Etisk Marknadsföring", genom att välja att främja ärlighet och ansvar gentemot konsumenterna - Vi använder råvaror av högsta kvalitet, från italienska och framför allt kalabresiska leverantörer - Vi respekterar säsongerna för frukt och grönsaker - Vi använder inga färgämnen eller konserveringsmedel - Vi antar metoder och procedurer som gör att vi kan respektera miljön - Vi använder sous-vide tillagningsmetoden som bevarar de organoleptiska egenskaperna hos våra produkter.
Spanien, El Romeral
... den nationella och internationella marknaden. PISTAGOOD producerar pistachio av högsta kvalitet, genom att endast välja frukten som uppfyller de optimala tillväxt- och mognadsstandarderna. Skördnings- och bearbetningsprocessen utförs under de ideala fukt- och temperaturförhållandena för att bevara produktens organoleptiska egenskaper på högsta nivå. Våra pistachoodlingar i Castilla la Mancha har...
... grundläggande värden: Kärlek: Baserad på en utbyte mellan hängivenhet och respekt för naturen; Passion: En förening mellan fysisk ansträngning och frukten av arbetet; Engagemang: Vi arbetar med att tillämpa de grundläggande principerna för jordbruk, vilket kännetecknar den högsta kvaliteten på organoleptiska egenskaper och rikedom av näringsvärden. Företaget har idag, mellan egna olivlundar och...
Portfölj (1)
Föreningen för Biodlare i Provinsen Brescia analyserar de främsta honungarna som produceras av biodlare i Brescia och provinsen. För varje honung beaktas växten, honungen med dess egenskaper, produktionsområdet och de organoleptiska aspekterna. De producerade honungarna är av Acacia, Castagno, Millefiori, Tarassaco, Rododendro, Tiglio, Melata. Förutom honungsproduktionen ger bina oss andra mycket...
Grekland, Filiatra
...På en yta av 90 hektar, i området 'Viro' i Filia, på en höjd av 65 meter och endast 1600 meter från havet, har familjen Gardeli i tre generationer odlat och producerat sitt utmärkta extra jungfruolivolja med passion och kärlek. År 2012 tog vi beslutet att skapa 'Viro' extra jungfruolivolja. En produkt med utmärkta organoleptiska egenskaper och särskilt näringsvärde som varje familj bör njuta av vid sitt bord. Vårt yttersta mål är att främja den både inom Grekland och utomlands.
... för djurfoder, husdjur och inkomstgenererande verksamhet. Stevia finns i olika format, såsom: Hela blad, Tisandekapning, Finmalet och Mikroniserat, med användning av kryogeniska mikroniserare för att bevara alla funktionella organoleptiska egenskaper. Vår kontrollerade och garanterade leveranskedja gör att vi kan säkerställa den bästa kvaliteten för alla våra produkter, från de bästa råvarorna till de förpackade produkterna. VÅRA VÄRDEN Vi tror på en hälsosam, balanserad och hållbar livsstil. Vi vänder oss till människor som, precis som vi, vill äta på ett naturligt sätt.
Portfölj (9)
Spanien, Cifuentes-Guadalajara
Vi är producenter, jordbrukare, entreprenörer, kort sagt personer som påbörjar en andra verksamhet som håller dem knutna till sin hembygd. Framgången för vårt projekt bygger på forskning; vi tillämpar innovativa processer, experimenterar med nya bevattnings- och odlingsmetoder och använder den mest avancerade teknologin för att bevara tryfflarna: vår förpackningsmaskin är unik i området och gör det möjligt att bevara tryfflarnas organoleptiska egenskaper under en längre tid.
Italien, Zafferana Etnea
... vanliga eller specialformer) och skiva olika produkter. Förutom utmärkta näringsmässiga och organoleptiska egenskaper erbjuder Zappalàs produkter absolut säkerhet vid konsumtion: Kvalitetscertifiering HACCP, BRC, IFS.
Italien, Giarre
Passion för vår jord och de produkter som den ger, gör att våra representanter dagligen väljer de bästa produkterna direkt från fälten, där arbetet och svetten från våra bönder är en indikator på hög kvalitet och äkthet. Att främja de typiska livsmedlen från vår ö, att göra deras organoleptiska egenskaper kända och att föra dem till borden hos tusentals konsumenter är den mission vi alltid har...
Portfölj (9)
Italien, Milano
... attraktionskraft för användare som önskar kvalitet och smak men också lätthet och lättsmälthet, både för livsstil och kost samt av hälsoskäl. Cine Snacks erbjudande består faktiskt av mycket goda icke-friterade snacks, GLUTENFRIA, EKOLIGISKA, VEGANSKA, 100% NATURLIGA, men också ORIGINALA och INNOVATIVA när det gäller organoleptiska egenskaper, med certifierad kvalitet och utmärkt bild, även anpassningsbara. De...
Bulgarien, Varna
... och standarder avseende livsmedelsbearbetning och lagring. Vid bearbetning av honungen övervakas och kontrolleras alla organoleptiska indikatorer såsom smak, färg, doft, textur samt dess fysikaliskt-kemiska egenskaper noggrant. Vi är en certifierad bioprocessor av honungsprodukter och vi har ett medlemskap i Föreningen för Ekologiska Biodlare. Vi producerar vår egen honung och handlar under vårt eget varumärke (bilbo) samt bearbetar honungsprodukter för våra partners som handlas under deras egna privata varumärken.
Italien, Acerra
Den organiska gödslingen syftar till att främja både markens och växtens välbefinnande, eftersom endast med en ökad harmonisk vitalitet i jorden kan mer robusta grödor utvecklas, med högre näringsvärde och bättre organoleptiska egenskaper. Idag, tack vare studier utförda av teknikerna på BIOS, har två viktiga faktorer förenats: markens fertilitet och växtens stimulering, genom användning av...
Tyskland, Weinheim
... termostabilitet. Det har en positiv inverkan på textur, konsistens och smak av produkten. Det naturliga ursprunget av transglutaminas gör färdiga produkter miljövänliga. Användningen av transglutaminas minskar tillverkningskostnaderna, ger fysisk attraktionskraft och förbättrar de organoleptiska egenskaperna hos produkterna, ökar hållbarheten och förbättrar egenskaper som har en positiv effekt på...
Andra produkter
Transglutaminas enzym
Transglutaminas enzym
Portfölj (1)
Frankrike, Colombelles
Inodry är specialiserat på att omvandla aktiva ämnen till pulverform. Inodry erbjuder en innovativ process för dehydrering, granulation och beläggning av känsliga substanser för att bevara deras organoleptiska egenskaper, stabilitet och för att underlätta deras användning och lagring. Inodry behandlar produkter som aminosyror, fettsyror, aromer, bakterier, färgämnen, enzymer, växtextrakt, eteriska oljor, jäst, mineraler, probiotika och vitaminer. Inodry erbjuder sina olika lösningar till sektorer som livsmedel, kosttillskott, läkemedel och kosmetika samt djurnutrition.
La Torrefazione Morandini (Caffè Morandini) är ett familjeägt företag med en hantverksmässig produktion av hög kvalitet och ligger i Esine i provinsen Brescia. För att uppnå ett kaffe med alla de organoleptiska egenskaper som är kvalitativt lämpliga, väljer företaget råkaffe enligt ofrånkomliga parametrar: vi använder endast de bästa råvarorna av arterna Robusta och Arabica, tvättade och kommer...
Spanien, Sant Cugat Sesgarrigues Barcelona
Specialister på integrerade lösningar för att förbättra de organoleptiska egenskaperna hos viner och deras egenskaper. Vi erbjuder de mest lämpliga enologiska produkterna och den nödvändiga maskinen för vinproducenter.
... jordbruksprodukter. Av denna anledning är vi varje år det första området som påbörjar olivskörden runt den 20 september, och den olivolja vi producerar är grön olivolja med en syrahalt som inte överstiger 0,35. Den har utmärkta kemiska analyser, exceptionella organoleptiska egenskaper och uppnår utmärkta resultat i smakprovningar. Dessutom är vår olivolja kapabel att göra hälsopåståenden, eftersom dess...
Spanien, Almodóvar Del Campo
Försäljning av ekologisk extra jungfruolivolja, inklusive export och internationella frakter av ekologisk olivolja. Aceites Baos tillverkar sin extra jungfruolivolja under strikta kvalitetskontroller för att få en olivjuice av högsta kvalitet. Den framställs uteslutande av friska och utvalda frukter, som plockas noggrant vid sin optimala mognad. Vår olja har unika organoleptiska egenskaper på...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play