...Aleppo duschtvål med doft av damascenerros från ALEPEO 500ml, rengör varsamt ansikte och kropp för en fräsch känsla med en väldoftande doft av damascenerros. Tack vare sin vegetabiliska sammansättning med ren olivolja och lagerbärsolja, främjar Aleppo duschtvål hudens välmående, samtidigt som den lämnar huden mjuk och silkeslen. Denna duschtvål är idealisk för daglig rengöring och respekterar alla hudtyper: känslig, allergisk och reaktiv hud. Organoleptiska egenskaper Referens: BN0606 Utseende: Flytande tvål Färg: Gul Doft: Doft av damascenerros...
Portfölj (59)
... igenkännbar för sina organoleptiska egenskaper. Förutom att den konsumeras färsk används den ofta som ingrediens i matlagning. Ett klassiskt exempel är pizza, där den används som topping för att ge en annan smak än vanligt.
Portfölj (10)
...Matlagning är den viktigaste processen för livsmedelsberedning. Den ska följa hälsoföreskrifterna och samtidigt undvika förändringar av produktens näringsmässiga och organoleptiska egenskaper. VOMM Turbo Cooker möjliggör att få en produkt som är perfekt homogen och konstant över tid. VOMM-processen, jämfört med traditionella processer, har kort uppehållstid och möjliggör perfekt...
Portfölj (5)
Spanien, Reus
... förstärker dess antioxidativa effekt. - Bevarar livsmedlets organoleptiska och näringsmässiga kvalitet - Ökar livslängden på livsmedlet - Förstärkt antioxidativ effekt - Formulering med synergistiska och chelaterande spårämnen som förstärker dess effekter - Bred och homogen spridning - Lätt och säker hantering - Kraftfull syntetisk antioxidant i pulverform...
Portfölj (9)
... en fullständig naturlig cykel, äter våra vackra sniglar uteslutande naturliga produkter, odlade direkt på gården, fria från bekämpningsmedel och kemiska tillsatser och utan användning av foder. De livnär sig enbart på grönsaker, frukt, solrosor och örter, en blandning av läckerheter som gör att vi kan erbjuda en produkt av utmärkt kvalitet när det gäller kulinariska och organoleptiska egenskaper. På era bord kommer sniglar av rätt storlek att anlända, perfekt rengjorda och torra, redo att tillagas och avnjutas.
Portfölj (1)
... sockerhalt. Dattertomaten, känd för sin mjuka skal, krispighet, konsistens och alltid höga brixgrad, behåller sina utmärkta organoleptiska egenskaper både när den plockas i klasar och som enskilda frukter. Rå eller tillagad, dattertomaten passar för alla användningar i köket: utmärkt i sallad eller som ett snabbt snacks|aperitif, och utmärkt för att förbereda såser eller såser för en speciell pasta. Förpackning: gr 250, 300, 350...
Portfölj (8)
... tillverkningen av BALUBA har ILCAR valt att använda vakuumkokning, en teknik som, jämfört med traditionell kokning, gör det möjligt att nå önskad koncentration vid en lägre temperatur, vilket bevarar alla organoleptiska och aromatiska egenskaper hos johannesbrödet, och erbjuder en högkvalitativ produkt, rik på vitaminer, mineraler och polyfenoler, kraftfulla antioxidanter.
Portfölj (3)
Frankrike, Montpellier
...Långt ifrån storhandelsstandarder erbjuder vi en svartpeppar med exceptionella organoleptiska egenskaper. Vår helpeppar kommer från Andriafiamena Andavakoera, ett skyddat område i norra Madagaskar. Den skördas strax innan den når full mognad och torkas sedan naturligt i solen. Vi erbjuder endast G1- och G2-korn. Den kommer alltså från en vild miljö, som skyddar den från spår av antrakinon eller...
Portfölj (8)
Spanien, Lorqui
...Söta mandelolja erhålls genom första kallpressning av mandlar från Prunus amygdalus dulcis och efterföljande raffinering. En process som ökar dess stabilitet, vilket ger homogenitet i dess organoleptiska egenskaper. På så sätt elimineras oönskade egenskaper i utseende och doft. Denna söta mandelolja är rik på de fettsyror som linolsyra och oljesyra, vilka utmärker sig för sin stora fuktgivande förmåga och sina lugnande effekter, medan närvaron av vitamin A hjälper till att hålla huden frisk genom att bidra till utvecklingen av pigment.
Portfölj (8)
Italien, Sant'agostino
...{"CAPSULE CAFFE' DECAFFEINATO":"KAPSLAR KAFFE' DECAFFEINATO","CONFEZIONATE IN AMBIENTE PROTETTO PER LA CONSERVAZIONE DEI SAPORI E DELLE PROPRIETA' ORGANOLETTICHE":"FÖRPACKADE I SKYDDAD MILJÖ FÖR ATT BEVARA SMAKER OCH ORGANOLÉPTISKA EGENSKAPER","CREMOSO DAL RETROGUSTO PIACEVOLE E PERSISTENTE":"KRÄMIG MED EN TREVLIG OCH BESTÄNDIG EFTERSMAK","CAPSULE CAFFE' INTENSO":"KAPSLAR KAFFE' INTENSO","CAPSULE...
Portfölj (6)
Grekland, Monemvasia
... stunderna i den gamla familjen. Organoleptiska egenskaper: - Frukten är i sitt mogna tillstånd. - Olivolja skördad mellan slutet av november – slutet av december. - Rik på fenoler, med 300 polyfenoler per 20 gram produkt. - Filtrerad på högsta nivå, utan avfallsrester (skum eller gossypol). Vad du kan förvänta dig av denna kategori: - Transparent viktlös oljetextur; - Mjuk smak med fint aromatiskt profil; - Huvuddoft från nyklippt gräs; - Medium till låga intensiteter av bitterhet och kryddor; - Idealisk för daglig användning. Häll den orädd i din matlagning och dagliga rätter.
Portfölj (3)
Italien, Sant'agata De Goti
...Den ekologiska extra jungfruoljan BIO Terre Caudine är en produkt från ekologiskt jordbruk som kännetecknas av en mycket låg syrahalt (0,1%) och ett högt innehåll av polyfenoler och vitamin E. Oljan är gjord av olivsorterna Ortice, Ortolana och Racciopella, som plockas direkt från våra olivlundar. Odlingen av oliverna sker ekologiskt med enbart användning av organiska gödningsmedel. Efter skörden i slutet av oktober följer en omedelbar pressning av oliverna med den traditionella kallpressningsmetoden, som bevarar oljans organoleptiska egenskaper.
Portfölj (1)
Portugal, Leiria
...Svampar odlade i Portugal på trästammar. Denna produktionsmetod, som har sina rötter i Japan, ger svamparna unika organoleptiska egenskaper. Konservering: För optimal konservering, förvara dina svampar i kylskåpet. Under dessa förhållanden kan de hålla sig i upp till två veckor. Beskrivning De är mörkbruna eller ljusare med en böjd hatt. Diametern på Shiitake svamparna varierar från fem till...
Portfölj (7)
Spanien, Canet De Mar
...Tillverkad med kvalitetsviner, druvmust, naturliga citrusjuicer och macerationer med kanelstänger från Sri Lanka och vaniljstänger från Papua Nya Guinea. Den innehåller endast socker och syror från frukten själv. Inga industriella koncentrerade smaker har använts, varken klarade eller filtrerade, för att bevara alla organoleptiska egenskaper intakta. Den enda sangrian som är certifierad som hantverksmässig av en offentlig institution. Guldmedalj vid Convino 2018 och Convino 2019.
Portfölj (9)
... manuell skärning, och behåller alla organoleptiska och estetiska kvaliteter hos den nyss skurna produkten). Huvudsakliga tekniska egenskaper: - automatisk och integrerad formvägning - liten storlek - bearbetning av både halva former och ostskivor - mobil stödbord för insamling av de skurna bitarna - programmerbar skärning med fast vikt eller antal Vid fast vikt hanteras överskottet - fördelat på bitarna - på bekostnad av den sista skärningen - skär separat djup: 855 + 500 mm Bredd: 950 mm höjd: 2200 mm...
Portfölj (47)
...Vi vill gärna presentera vår dop-olivolja för er. Vi använder olivträdet "Moraiolo", som är vanligt i Assisi och Spoleto. Det bidrar till produktionen av en olja med en intensiv smak, stark fruktig smak och som är stabil över tid. Dess agronomiska och kvalitativa egenskaper förstärks och blandas med de andra sorterna "Leccino", "Frantoio" och "Dolce Agogia". Dessa organoleptiska egenskaper...
Portfölj (2)
Italien, Trezzano Sul Naviglio
...Anpassade för kontakt med livsmedel - Tillverkade av styvt kartong eller mikrovågsanpassat material - Bevarar färskhet och organoleptiska egenskaper - Skräddarsydda - Kan även tillverkas med ventilationshål, på begäran - Lätta att använda och montera - Miljövänliga och 100% återvinningsbara - Levereras platt för att minska lagringsutrymme och logistikkostnader, vilket optimerar hela kedjan - Motståndskraftiga mot fetter och vatten - Möjlighet till anpassning av form, storlek, material och tryck...
Portfölj (7)
Frankrike, Puyricard
...Ekologiskt jordbruk är en produktionsmetod som är omtänksam och respektfull mot miljön. Vi erbjuder konsumenterna produkter med kvalitet baserad på typicitet och organoleptiska egenskaper. Vi har frivilligt åtagit oss att införa och följa en kvalitetsprocess. Denna grundar sig på att följa en specifikation som validerats av en oberoende organisation ackrediterad av staten, som preciserar reglerna för bearbetning. Bäst före-datum*: 3 år Nettovikt: 370g Sockerhalt: 60% Distribueringskanal: stormarknader och hypermarknader...
Portfölj (48)
...Torr avmineraliserad vassle är en mejeriprodukt från vilken de flesta mineralerna har avlägsnats. Som ett resultat av bearbetningen förbättras produktens organoleptiska egenskaper avsevärt – den torra vasslen har en behaglig söt smak. Avmineralisering ökar produktens löslighet och minskar surheten. Torr vassle har ett betydande innehåll av kalium, fosfor och natrium, samt vitaminerna i grupp B, A...
Portfölj (24)
Italien, Ponte Galeria
...Tillagad enligt den ursprungliga japanska metoden, är Nipponias Unagi Kabayaki en filé av Anguilla Japonica, grillad i Kabayaki-sås enligt den traditionella japanska metoden och fryst för att bevara alla organoleptiska egenskaper hos denna art. Unagi Kabayaki är den mest uppskattade och kända japanska rätten med ål i världen. Det handlar om filéer av ål som marineras i en söt sås baserad på soja...
Portfölj (8)
Belgien, Rotselaar
...En ny generation korkar, bestående av mycket fint korkgranulat blandat med mikrosfärer och polyuretan för att säkerställa elasticitet, avslappning och organoleptiska egenskaper. Material: granulat med låg densitet med mått mellan 0,5 och 1 mm. Personalisering: möjlighet att trycka korkarna med en logotyp och/eller ett varumärke på både ovansidan och sidan. Leveranstid standard: från lager. Leveranstid personalisering: +/- 1 vecka. Personalisering: design ska levereras i vektorformat (Adobe Illustrator).
Portfölj (27)
Frankrike, Auros
... Pyrenéerna och inte havssalt, med olika organoleptiska egenskaper. Det är rikt på mineraler och spårämnen. Det är en regional nyhet som kommer från underjordiska saltkällor. Tveka inte att be oss om vår kompletta katalog och våra priser.
Portfölj (31)
Italien, Pescara
...Gastronomiska sniglar helix aspersa muller är klara för köket. VÅRA SNIGLAR HELIX ASPERSA MULLER Denna art finns i olika klimat och jordar. Den växer snabbt i våra uppfödningar, där den enbart äter växtlighet, utan användning av foder. Vår metod med NATURLIG CYKEL UTOMHUS gör att vi kan föda upp våra sniglar enbart med växter, för att få en produkt av högre kvalitet både när det gäller organoleptiska och kulinariska egenskaper. Den används både som förrätt och som en näringsrik huvudrätt. Köttet som kännetecknar den har ett högt proteininnehåll och ett lågt fettinnehåll.
Portfölj (5)
Italien, Roma
...Ingredienser: Ketchup (tomatkoncentrat 50%, vatten, socker, vinäger, salt, naturliga aromer, förtjockningsmedel: xantangummi och guargummi), Sommartruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), salt, arom. Syra: Mjölksyra E270. Utgångsdatum: 12 månader. Användningssätt: Idealisk för att krydda kött, kalla rätter, kokt kött, sallader. Organoleptiska egenskaper: Utseende: kompakt kräm Färg: röd Doft: typisk...
Portfölj (9)
Spanien, Jabalquinto
...Kursen "Cata de Aceite" är en utbildningserfarenhet utformad för dem som vill lära sig mer om olivolja och dess egenskaper. Denna kurs erbjuder deltagarna möjligheten att smaka på olika sorter av olivoljor, lära sig om deras organoleptiska egenskaper och upptäcka hur man identifierar en olja av hög kvalitet. På Aires de Jaén erbjuder vi en "Cata de Aceite"-kurs som kombinerar teori och praktik...
Portfölj (22)
Italien, Amelia
... surhetsgraden, utan också av ett antal organoleptiska egenskaper som uppnås genom oklanderliga produktionsprocesser. Den exceptionella kvaliteten på denna produkt härstammar från en noggrann urval av ekologiska lokala olivlundar. Det är resultatet av en konstant och noggrann omsorg som tillämpas genom hela olivtransformationsprocessen; avlägsnande av blad och rengöring som grundläggande arbetsmodell bidrar till högre hygienstandarder genom hela processen, medan skörd och lagring sker extremt snabbt för att undvika jäsning och därmed helt bevara smakegenskaperna.
Spanien, Santiago De Compostela
...Lussory White kommer från Airen-druvor som kombinerar sötman och aromen från sina ursprung med den densitet som krävs för att göra detta vin till ett fantastiskt komplement. Det är noggrant förberett så att alkoholhalten tas bort strax före buteljering, vilket bevarar dess organoleptiska egenskaper, och tar bort endast den alkoholhaltiga och kaloriska innehållet i detta blommiga vita vin med...
Portfölj (9)
Spanien, Cocentaina
...honung som inte värms upp i något av sina processer och som på så sätt behåller alla sina organoleptiska egenskaper intakta...
Portfölj (1)
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorinoost smaksatt med päron. Vikt: 350 g. Produkten förpackad i vakuum. Egenskaper: Ögonen i osten är mycket smuliga med en uttalad päronsmak. Organoleptiska egenskaper: Mognad: cirka 60 dagar. Format: skålformad. Ingredienser: Pastöriserad komjölk, pastöriserad fårmjölk, päronarom (min 1%), salt, löpe, kulturer. Behandlad med olivolja på skorpan. Skorpan är inte ätbar. Förvaringsanvisningar: Förvara på en sval och torr plats. Genomsnittlig hållbarhet: 120 dagar.
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play