HALAL EXPERTISE CERTIFICATION är en Halal-certifieringsorganisation baserad i Belgien och verksam över hela den europeiska kontinenten. Vi är specialiserade på certifiering av Halal-produkter och -tjänster. Vi certifierar både stora företag och små företag. Certifieringen av Halal begränsar sig inte bara till livsmedel utan omfattar även andra sektorer som kosmetika, förpackningar, kemikalier, ko...
Portfölj (30)
Italien, Guardiagrele
...Halvfabrikat för produktion av den traditionella majskakan från Varese, Amor Polenta. Format: 15 kg Dosering: 100%...
Portfölj (91)
Ukraina, Pervomaysky
...Soppor, tillbehör, tortillas, italiensk polenta och moldavisk kärnmjölk. För att förbereda dessa rätter behöver du högkvalitativa majsgryn. Och det är bättre om denna spannmål kommer från TM "TERRA". Våra produkter tillverkas på modern utrustning med hjälp av den senaste teknologin.
Portfölj (123)
Italien, MILANO
...L'Amaro Montenegro är en italiensk amaro som producerades för första gången 1885. Dess produktion sker i anläggningen i Zola Predosa, i provinsen Bologna, av Gruppo Montenegro S.r.l., som även äger andra varumärken som Vecchia Romagna, Bonomelli, Cannamela, Buton, Rosso Antico, Polenta Valsugana, Olio Cuore, Tè Infrè. Dessa blandas sedan med alkohol, vatten och socker för att få fram den slutliga...
Portfölj (229)
Tyskland, Bad Bentheim
...särskilt järn, kisel och kalcium. Den är också en viktig källa till klorofyll. Men tanniner, proteiner, flavonoider (antioxidanter), slemmiga ämnen och fibrer finns också i brännässlan. Vad kan du göra med brännässlan? Brännässlan används i recept för polenta, pesto, puré, nässelsoppa eller som örtte. Den har antiinflammatoriska egenskaper, är bra för att rena urinvägarna och levern och hjälper dig att hantera stress och trötthet bättre. Nässellövet har en naturligt mild, vegetabilisk smak. Torkad nässla l...
Portfölj (549)
Mr Pilo Gourmet Food är ett företag med säte i Cagli, beläget i inlandet i Marche, som erbjuder typiska flakbröd, snacks, pizzabottnar, focacciabottnar, pinsatbröd och bakverk i allmänhet, där originaliteten i recepten och den slutliga kvaliteten på de olika förslagen är deras kännetecken. Alla våra produkter är ATM och ska förvaras utanför kylskåp och borta från värmekällor. Generellt har de en ...
Portfölj (10)
Turkiet, Istanbul
Vårt unga, dynamiska och erfarna team arbetar för att bli ledande inom sektorn och kunna erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Om oss Beyda Foods, med över 30 års erfarenhet inom sektorn, grundades 2012 på ett område om 20000 m2 i Istanbul, Turkiet. Dessert, bakningshjälpmedel, stärkelse, mjöl, kakmixar, tahini, sesam, halva, pulver- och kubbuljonger, soppor, kaffe, rismjöl och pulverdrycke...
Portfölj (9)
Italien, Forlì
... bovete är idealiskt för att laga soppor och grytor med grönsaker, men kan också användas i tillagningen av speciella pastarätter som pizzoccheri eller polenta taragna. Med rått bovete är det också möjligt att göra utmärkt bröd. De skalade bovetefröna behöver inte blötläggas, det räcker att skölja dem under rinnande vatten och koka dem i en kastrull med saltat vatten (förhållande: 1 del bovete och 2 delar vatten) i 20-30 minuter tills vattnet har absorberats helt.
Portfölj (50)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Låt dig föras bort! Särskilt rekommenderad för tillagning av grönsaks-tajiner, couscous, doftande ris och polenta, kommer denna blandning att tillföra subtilitet och österländska smaker till alla dina tillagade rätter. Nettovikt 30g...
Portfölj (198)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Majsmjöl är högt värderat inte bara av bagare och kockar, utan också av nutritionister och kosmetologer. Många nationella rätter tillagas av majsmjöl, såsom hominy, polenta, ugali, banush, bulamik, traditionella mexikanska platta kakor, etc. Majsmjöl innehåller kalcium, magnesium, kalium, järn samt B-vitaminer. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av glykemiskt index, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 400 g...
Portfölj (116)
Italien, Colonnata Carrara
... bred på räkor, scampi, svärdfisk, havsabborre och varma brödskivor, polenta och vid tillagning av både friterade och ugnsbakade potatisar. Lardo-kräm – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, peppar, vitlök, kryddor och aromatiska örter. Bearbetad kallt. Utan gluten, utan laktos, utan konserveringsmedel, utan färgämnen.
Portfölj (3)
Frankrike, Paris
...Kryddad med fina örter och olivolja, avslöjar denna läckra mezzé av ekologiska soltorkade tomater alla sina smaker när den serveras på pita-bröd, en toast eller bruschetta. Lätt att laga, kommer den att förgylla dina pastarätter, kakor, polenta… Ingredienser: soltorkade tomater* 95%, extra jungfruolivolja* 2%, vit vinäger* 2%, oregano* 0,5%, basilika* 0,5%, vitlök*, salt (*från ekologiskt jordbruk). Utan konserveringsmedel eller tillsatser. Minsta hållbarhetsdatum: 24 månader. PCB - KARTONG: 6 enheter...
Portfölj (21)
Finland, Turku
...Beskrivningar Precis som en stor fest på bordet med en rik skaldjursallad gjord på bläckfisk, bläckfisk, räkor, små bläckfiskar och kryddade musslor i lag. Produkten är redo att kryddas efter smak med olja och färska grönsaker. Tips för konsumtion Den särskilt välsmakande salladen är redo att avnjutas som en förrätt, men den kan också uppskattas som en sidorätt för att berika risotto, rissallader, skalad vete, korn eller couscous. Det är möjligt att tillsätta färska grönsaker som selleri, lök och kapris. Den är utmärkt i kombination med bönpuré eller polenta. Volym: 200g/förpackning...
Portfölj (177)
Serbien, Novi Sad
...Majspolenta är en fin, enhetlig fraktion av majsgryn. Den används för att förbereda hälsosam mat. Polenta innehåller inte gluten.
Portfölj (3)
Tyskland, Hamburg
... från grön peppar och kardemumma. Denna blandning passar perfekt till fågel, fisk, polenta och ris, till vita bönor, zucchini eller grön sparris. Utmärkt även som bas för kryddsmör, dressingar och dippar. Ingredienser: Citrusskal, grön peppar, koriander, kardemumma, schisandrabär, limeskal, korianderblad Obs för allergiker: Kan innehålla spår av nötter, jordnötter, sesam, senap och selleri. Innehåll: 30 g i plåtburk...
Portfölj (24)
Frankrike, Rungis Cedex
Företaget BUISSON är en livsmedelsgrossist av färska produkter som är reserverade för yrkesverksamma. BUISSON: grossist av ost i Rungis och grossist av europeisk charkuterivaror. Vi har varit verksamma sedan 1982 i hjärtat av den internationella marknaden i Rungis. BUISSON förvaltar 1500 m2 kylförvaringsutrymmen, enligt europeiska standarder. Livsmedelsgrossist för Europa, vår verksamhet stöds av ...
Italien, Schio
...Ciliegiolo... en annorlunda dryck från Toscana. Visuellt intensivt röd, nästan ogenomtränglig, fruktig, med behagliga noter av körsbärssylt, mogen björnbär, lätt kryddig, vit tobak, svartpeppar i första hand. I munnen, omslutande, balanserad, harmonisk, elegant och fin, berömvärd den silkeslena tanninen. En riktigt fin dryck, den kan kombineras med pälsvilt, en lyxig vildsvin i salmi med polenta och lagrade ostar, en lagrad toskansk pecorino.
Portfölj (3)
Försäljning av pellets och ved i pall för uppvärmning med hemleverans samt hantverksmjöl av hård och mjuk vete. Vi har certifierade pellets i A1 och A2 av hög kvalitet samt torr ved i pall året runt. Hemleverans av pellets- eller vedpallar sker snabbt i kommunerna Vicenza och Verona. Dessutom producerar Molino Fratelli Campagnaro ett stort utbud av hantverksmjöl för brödbakning och för tillagning av den traditionella polenta vicentina, bearbetat för att maximera smakerna.
Italien, San Giorgio Canavese (to)
produktion och försäljning av DOCG-viner och bordsviner, klassiska och brut mousserande viner, passito, polenta och kex av gamla piemontesiska majs, honung, sylt och såser av vår egen produktion, chokladpraliner med passito, tillverkning av presentförpackningar och bröllopsgåvor, arrangemang av evenemang för grupper och skolor, pedagogisk gård...
Italien, Macerata
... rosticceria med take-away rätter. Förutom klassiska rätter, frascarelli, polenta med baccalà, kalvtrippa och bönor med svål. Grundades 2007 av Agnese och Mario som erbjuder en typisk maceratese-kök där smakerna från förr lyfts fram och görs unika. Under dessa år har Agnese och Mario utmärkt sig för kvalitet och pris och fått stor framgång inom catering, födelsedagsfester, bröllop och dop. Genuint, som att vara hemma!
Frankrike, Blagnac
... hela tryfflar eller tryffelskal och -spån. Du kommer också att upptäcka små njutningar för att förgylla dina vardagsrätter, tack vare tryffelolja eller -vinäger, pålägg, kryddor eller till och med rätter som risotto, pasta eller polenta. För att ge en liten touch av tryffel till dina rätter kan du välja krämer eller såser. Utöver tryffel väljer vi även ut olika högkvalitativa svampar som murklor, kantareller eller dödskalletrumpeter, som du hittar i torkad form så att du kan njuta av dem året runt. La Maison Baumont hjälper dig också att hitta presentidéer genom sina presentlådor.
Frankrike, Revest Du Bion
...Företaget Tossolia är specialiserat på tillverkning av hantverksmässig tofu, inspirerat av värderingar som respekt för miljön och hållbar utveckling. Det är med kvalitetsråvaror och traditionellt hantverk som den subtila smaken av tofun skapas. Följande produkter ingår i Tossolias sortiment: Tofus, Galetter, Nems, Marinerade kuber, Färdigrätter, Panisser / Polenta, Paletter...
Tyskland, Berlin
... producenterna, även på plats, där vårt fokus framför allt ligger på rättvis behandling, har vi ett direkt inflytande på kvaliteten på varorna som når er och tillfredsställer era kunder. Vårt erbjudande är omfattande och varierat och inkluderar bland annat livsmedel som -exotiska frukter -grönsaker och sallader -kött -råkaffe Den ständiga efterfrågan på glutenfria livsmedel har fått oss att inkludera majsgryn / polenta från Italien i vårt sortiment.
Italien, Cesano Boscone
Zini har sedan 1956 producerat färsk pasta och frysta såser med avancerad IQF-teknologi. Utbudet av färsk pasta inkluderar recept på fylld pasta, äggpasta, ugnspasta, polenta och gnocchi, som är företagets stolthet, med en årlig produktion som överstiger 6 miljoner kilo. Zini har också en serie frysta såser i bitar som finns tillgängliga i de mest populära recepten från den italienska traditionen.
Italien, Fondi
...SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idea Skapa "klara att använda" såser för att på några ögonblick laga de mest populära rätterna från de medelhavskustnära områdena som: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Soppor, Vellutate och Polenta. La Tradizione Använd endast de äldsta råvarorna från det medelhavska köket som: Fångst från Medelhavet FAO 37, Olivolja från Itri (lt), Datterino...
PRODUKTION?POTATISGNOCCHI FYLLDA GNOCCHI - FÄRSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridiskt Huvudkontor och Anläggning Fax E-post Sekundärt Kontor...
Demeter - Bearbetare av majsprodukter som polenta och semolina. Ungefär 500 till 600 ton produceras årligen.
Italien, Solesino
Produkter: Polenta och Gnocchi alla Romana...
Italien, Fubine Monferrato
polenta från förr...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play