Italien, MILANO
... restauranger och livsmedelsbutiker. Med ett långt utgångsdatum fram till 07/05/25, är denna skinka en pålitlig och mångsidig produkt, lämplig för ett brett spektrum av recept. Perfekt för den som älskar den italienska kulinariska traditionen, är det en viktig ingrediens för den som vill föra in den autentiska smaken i sitt kök. Lätt att använda och redo att använda, är det det perfekta valet för den som söker kvalitet och bekvämlighet. KG 10.010 nettovikt Minimi beställning: 50 förpackningar med 2 skinkor...
Portfölj (229)
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
...Det handlar inte om en skinka med lång mognad: utan om det bästa i vårt arbete. Produktionsmetoden är traditionell, men redan från början är valet av skinkor speciellt, köttet har olika kvaliteter och en större mängd fett för att möjliggöra lång mognad. I tre veckor absorberar skinkorna salt i en fuktig (80%) och kall (från +1 till +4 grader) kammare, och sedan vilar de i tre månader och torkar...
Portfölj (10)
Storbritannien, London
...Tillgänglighet av rå skinka mec, lagring 10/12 månader, tillgänglig i hela pallar (100 skinkor) eller med lastbil, minimiupphämtning av 3 pallar. Förutom skinkorna har vi också ett komplett utbud av charkuterier, med möjlighet till en blandad pall.
Portfölj (9)
...IL SENESE Prosciutto cotto från "Cinta Senese DOP" Råvara: Färsk skinka från "Cinta Senese DOP" med utvald fot kg .15,00 Ingredienser: "Cinta Senese DOP" färsk skinka, utan polyfosfater, mjölkprodukter, gluten och glutamat: salt, aromer och kryddor, dextros, fruktos, antioxidant E316, konserveringsmedel E250 Färdig produkt: Kg 10, kokt i tyg för att behålla tillagningssaften i kontakt med produkten, snörad, förpackad i transparent Cryovac och pastöriserad, förpackning i kartonger med 2 st.
Portfölj (4)
...Parmigiano Reggiano DOP, Prosciutto di Parma, Aceto Balsamico Tradizionale DOP och IGP, Zampone, Vino Lambrusco DOC, Cotechino, Torta Barozzi, Salame, Strolghino, Passata di Pomodoro Riccio di Parma, Vino Pignoletto, Vino Spergola, Smakbox, Kökstillbehör.
Portfölj (10)
Spanien, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Benfriad från Sierra Lindón - Prosciutton från Teruel D.O.P. har en röd färg, med insprängt fett och vid skärning visar den en mycket glansig yta. Den kännetecknas av en lite salt smak och samtidigt en mildhet. Dess fett har en angenäm smak och dess krämiga konsistens avger en unik arom. Presentation: Benfri prosciutto förpackad i vakuum. Mognad: 20 - 24 månader...
Portfölj (10)
Hembakade broderade textilier, produktion och försäljning av unika produkter: bord, kök, badrum, yachtlinje, barn, spetsar, sovrum, anpassningar som initialer eller reproduktioner på tyg av mönster föreslagna av kunden, reproduktioner på tyg av mönster som fångats från tallrikar eller annat. Broderier på alla typer av tyg utförs för hand. Just på grund av den typiska handgjorda produktionen har vi...
Portfölj (8)
Tyskland, Waltenhofen
... detta tillsatsmedel är idealiska för extrema termoformningsapplikationer och erbjuder pålitligt produkt skydd. De används främst för förpackning av rökta eller lufttorkade skinkor som Black Forest-skinka, Prosciutto Crudo, Parma-skinka, Jamon Iberico eller Serrano-skinka, men också för klassiska applikationer som förpackning av revben eller ben. Även produkter som är djupfrysta behåller sitt...
Portfölj (20)
Internationell agentur för mäklare inom jordbruks- och livsmedelssektorn. Korv, ost, färsk och fryst fisk. INTERNATIONELL MATMEGLARE INOM LIVSMEDELSSEKTORN, FÄRSKA OCH FRYSTA PRODUKTER. SKINKOR, OST, FÄRSK OCH FRYST FISK.
Italien, Langhirano
Företaget Barbieri Enzo sysslar med produktion och lagring av skinkor och är anslutet till Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har sitt säte i Langhirano i provinsen Parma på väg Case Schianchi 8. Bland aktiviteterna: - produktion av skinkor - lagring av skinkor - förpackning av skinkor - försäljning av skinkor - leverans av skinkor - charkuterier - skinkproducenter...
Italien, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte är ett företag som distribuerar italienska livsmedelsprodukter och drycker. Inom livsmedelssektorn arbetar vi med marknadsföring av produkter som: Ostar: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola dolce och piccante, scamorza affumicata, Caciocavallo Skinkor: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec...
Portfölj (2)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play