Italien, Martina Franca
...Pecorino Affumicato är en lagrad ost, tillverkad av fårmjölk och naturligt rökt med veteträ. Denna ost kännetecknas av en fint kryddad smak och en mjuk konsistens, vilket gör den perfekt att njuta av ensam eller som en del av ett ostbricka. Pecorino affumicato är en hantverksprodukt, tillverkad enligt traditionella metoder och med genuina ingredienser. Dess hantverksmässiga bearbetning och unika smak gör den till en utmärkt produkt inom den italienska osttraditionen.
Portfölj (29)
Finland, Turku
...Kryddad med salt och kryddor, lätt rökt med ekträ. Den är utmärkt för att sautera och krydda pastarätter som carbonara, amatriciana och vilken pastasås som helst för att tillföra smak.
Portfölj (10)
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Hantverksmässig tillverkning av produkter som: El Botillo del Bierzo, kryddiga och söta chorizos, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, lagrad skinka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, rökt Lacón, bacon, bräserad Lacón (Gourmetprodukt) bland annat... Vi erbjuder också färskt fläskkött som: kotletter, oxfiléer, revben, bacon, Lacón, färsk skinka, färsk knoge, och självklart salta och färska produkter som: öron, svans, rygg, svinhuvud, snok, svinben.
Portfölj (4)
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play