...Vi gör det med all den omsorg som en av de mest närvarande charkuterierna på våra familjers bord förtjänar. Endast färska skinkor, över 15 kg, från tunga italienska grisar, saltade och doftande med en blandning av aromatiska örter. Benet tas bort noggrant, för att inte riva sönder muskelvävnaden, och skinkan tillagas långsamt i ångugn vid en temperatur av cirka 68°. Detta är vårt enkla recept: kött av hög kvalitet och omsorg om bearbetningen. Endast på detta sätt blir den kokta skinkan mjuk och inbjudande, söt, aldrig sur.
Portfölj (10)
Italien, Vedelago
Trädgårds- och jordbruksartiklar...
Italien, Calolziocorte
Italien, San Pietro In Cariano
Italien, Zelo Buon Persico
Italien, Rovato
Italien, Sissa Trecasali
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play