ufs.country_names.RU, Armavir
...Kvalitetsbyggnaden är helt gjord av rostfritt stål, värmeväxlaren är av värmebeständigt rostfritt stål AISI 310S. Motorn för den ramfria plattan. Två oberoende ånggeneratorer - en behållare i flödet av varm luft och den med hög temperatur, integrerad i värmeväxlaren och uppvärmd av rökgaser. Högpresterande värmeblock med luftcirkulation från den kallaste utgångszonen till den hetaste delen av...
Portfölj (7)
ufs.country_names.RU, Penza
...Golvmonterade och bordsmonterade Сура bageriugnar (tillverkning av nötformade eller hjärtformade kakor, wienerbröd) De är designade för bakning av produkter från olika konfektyrmassor: •småkakor (nötformade kakor med karamelliserad mjölk, tårtbottnar, hjärtformade kakor, koner, etc.) •smör (vanilj) hjärtformade kakor; •sockerkaksprodukter (tredimensionella figurer, wienerbröd); •våffelskal, våffelkoner och rullar, tredimensionella raffaello-våfflor. Ugnarna är designade för att användas både i små och stora konfektyrbutiker. Formarna är tillverkade av aluminiumlegering.
Portfölj (12)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
... alla bakverk till supermat. Tillverkat av: Ris Certifiering: HACCP Max. fuktighet (%): 1% Finstyrka (%): 100% Bearbetningstyp: rå Klass: Mat Hållbarhet: 18 månader Förpackning: PÅSE Vikt (kg): 25 kg Typ: Allroundmjöl...
Portfölj (10)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Havremjöl är ett bra val för bakning. De mest populära rätterna är havrekakor och pannkakor. Näringsfysiologer anser att havre är hälsosammare än andra spannmål. När havremjöl tillsätts i bakverk blir de mer fluffiga och smuliga, så detta mjöl kan fungera som en ersättning för vetemjöl. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av spannmål, vilket möjliggör en lägre glykemisk index, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 600 g...
Portfölj (116)
ufs.country_names.RU, Moscow
...eftersom den behåller släthet och transparens under olika lagringsförhållanden. Förpackning för hög temperatur (+110 °C till 220 °C) tillverkad av PP och SPET för konfektyrprodukter som kräver bakning eller uppvärmning i ugn eller mikrovågsugn. Den lägre temperaturgränsen för plastbehållare är också betydande, eftersom de kan lagra produkter under chockfrysning och frysning - dessa produkter inkluderar glass, frysta halvfabrikat, frysta frukter och många andra. Portionsplacering av konfektyrprodukter i en bricka eller behållare är möjlig eftersom dess botten kan vara sektionsindelad.
Portfölj (20)
ufs.country_names.RU, Moscow
... citrus. Smaken och aromen av stjärnanis kommer verkligen fram när den värms. Detta gör kryddan till ett oumbärligt tillskott i bakning av bakverk och sylt. Tjock stjärnanis framhäver perfekt smaken av lamm och fläsk, och kompletterar harmoniskt smaken av lök och vitlök. Den används som råmaterial för såser och marinader. Fans av stjärnanis tillsätter den i kaffe. Användning för För kött, fisk och skaldjur, för bakning, desserter och varma drycker. Smak Bitter-söt, utan socker, med en ö-liknande ton och anis smak. Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 18 Fetter (g / 100g)…...
Portfölj (178)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play