Italien, Guardiagrele
...Blandning med mjöl och rostade sojagranulat för produktion av sojabread och bakverk, en källa till växtbaserat protein. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Portfölj (91)
Italien, Marmirolo
...W: 380 - 400. Patentmjöl framställt av utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska vetesorter. Idealisk för degar med långa jäsningstider. Perfekt för att uppnå en stor volymutveckling. Rekommenderas för Panettoni, Pandori, Colombe, "Veneziane" och babàs. 10KG...
Portfölj (56)
Italien, Martina Franca
...Le Frise Integrali är en variant av de traditionella friserna från Apulien, tillverkade med fullkornsmjöl för en mer rustik och autentisk smak. Dessa friser grillas i vedeldad ugn, vilket ger dem en krispig konsistens och en unik smak. De är perfekta att njuta av med extra jungfruolja och färska tomater, eller som bas för fisk soppor. Le Frise Integrali är en hantverksprodukt, tillverkad med ingredienser av hög kvalitet för att säkerställa en genuin och oemotståndlig smak.
Portfölj (29)
Italien, Bronte
...Denna premium Private Label Pistachio Cream erbjuder en mjuk, rik konsistens gjord av högkvalitativa pistagenötter. Idealisk för användning inom konfektyr, bakning eller som en läcker pålägg, är denna kräm anpassningsbar under ditt varumärke med flexibla förpackningsalternativ. Pistachio Cream är perfekt för både detaljhandel och grossistmarknader, vilket ger en lyxig touch till bakverk, desserter och gourmeträtter.
Portfölj (21)
Italien, Bergamo
...Happyflex producerar silikonformar. Artiklar för professionell bakning som madeleine silikonform, muffin silikonform, halvsfär silikonform, savarinform, mini tårtförm och andra professionella artiklar för bakning.
Portfölj (4)
Italien, Belpasso
... att möjliggöra lång hållbarhet utan tillsats av kemiska komponenter. Varje konsument kommer att hitta allt som behövs för att göra den typiska sicilianska cannolin själv i förpackningen. På vår portal www.mrfoodsicily.it och på vår YouTube-kanal via denna länk, kommer det att vara möjligt att se en videotutorial som visar hur man gör produkten med hjälp av det aktuella kitet. Detta kommer att göra det enkelt att använda för alla, oavsett bakgrund i bakning.
Portfölj (1)
Italien, Mason Vicentino
...Den roterande rackugnen är en konvektionsugn med tvångsventilation. Rotor är en bakugn som är placerad baktill för att minska de totala dimensionerna, brännaren och värmeväxlaren är placerade på baksidan. Dess mångsidiga natur gör den lämplig för produktion av flera typer av bröd och bakverk, både små och medelstora. Den balanserade tillförseln av varm luft, i kombination med rackets rotation och...
Portfölj (10)
Italien, Lauro
... förberedelsen av läckra recept och i salta rätter. Du kan använda dem i sallader, i yoghurt, samt i bakning av både söta och salta produkter. De är utmärkta till frukost, till exempel tillsatta i yoghurten, men också njutna ensamma som snacks. Slutligen används de i stor utsträckning inom konditorivärlden: valet av desserter som kan göras med mandlar är verkligen stort, eftersom de är en av de centrala ingredienserna för att förbereda kakor, bakverk och tårtor.
Portfölj (10)
Italien, Villafranca Di Verona
La Tubini Forni, grundat 1970 av Tubini Remo, ligger i Villafranca di Verona och började som ett familjeföretag som ägnar sig åt bearbetning av livsmedelsugnar för bakning av bakverk, bröd, grissini och i allmänhet för alla typer av bakverk. Under åren har företaget designat och tillverkat en egen produkt som gör det till ett av de mest erkända företagen inom branschen: det handlar om en tunnelugn som utmärker sig för sin mycket höga kvalitet och pålitlighet.
Italien, Sant'arcangelo Trimonte
... från den strikta napolitanska traditionen inom bakning, och stödjer dem med den modernaste produktionstekniken och hygienstandarder. Stolta över våra ursprung, strävar vi efter det ädla målet att föra det bästa av det napolitanska köket till era bord. Våra frysta och förkokta bakverk. De frysta bakverken för stor och liten distribution från Tradition Napoletana skapas endast av genuina ingredienser...
Italien, Frosinone
I över tre generationer har Panform producerat hantverksbröd och bakverk som uttrycker det bästa av passionen för bakning. Verksamheten för detta historiska företag började på 1950-talet och har i över 60 år gått i arv från far till son. Genom att följa marknadens utveckling och krav fortsätter traditionen idag med det nya företaget Panform, som är redo att återuppliva sambandet mellan tradition...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play