Spanien, Guijuelo-Salamanca
... i dess fetter ger den en krämig och mjuk textur som "smälter" på gommen. Detta gör "Paleta de Bellota Alimentada con Bellotas 50% Ibérica" till en särskilt hjärtvänlig mat. "Paleta de Bellota Ibérica Alimentada con Bellotas" erhålls från utvalda korsningar av den iberiska grisen, vilket ger 50% iberisk ras i dess genetik. Våra flockar föder sig uteslutande på gräs och ekollon, helt fritt på...
Portfölj (8)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Skinka med avlång form, med mörk och sliten klo från långa promenader på fältet. Dess feta del har en pärlaktig ton och proportionen av detta i stycket gör att vi kan njuta av en mjuk och behaglig bouquet. Med en minimal mognadstid på 36 månader och en noggrant utvald kost av naturliga spannmål, gräs och ekollon, är den alltid en garanti för smak och kvalitet.
Portfölj (55)
Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi är distributörer och grossister av iberisk skinka, bellota-charkuterier och skivade produkter. Bellota-charkuterier - Skivade produkter - Iberisk bellota-länd - Iberisk axel.
Portfölj (14)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... konserveringsmedel. Nettovikt: 100 g. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad, hålls den vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Het skärning, kylning, v-formad skärning, salting, naturlig torkning, vila i källare. Ingredienser: Ibérico-skinka av ekollon, salt och konserveringsmedel. Nettovikt: 100 g.
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica är en köttskärning som kännetecknas av sin mörhet och utsökta smak, och är en av de mest uppskattade delarna av det iberiska svinet. Denna produkt är idealisk för att grilla eller steka, och erbjuder en gastronomisk upplevelse som framhäver de unika egenskaperna hos iberiskt kött. Uppfödda i frihet och matade med ekollon, säkerställer de iberiska grisarna från Matadero Guijuelo...
Portfölj (8)
Spanien, Badajoz
...Skinka från iberiska grisar som föds upp fritt i Dehesas Extremeñas, matade med ekollon under montanera-säsongen och avslutade sin utfodring med naturliga foder. Skinkor med en lagringstid på över 24 månader. Smaken av iberiskt till ett mer överkomligt pris.
Portfölj (9)
Spanien, Murcia
Spanien, Guijuelo
...Den högsta kvaliteten av skinka från Spanien, i individuella förpackningar om 100 gram, vakuumförpackade. Vi säljer endast till företag. Information: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimiorder: 25 kartonger (1.000 st.). Pris per kartong Kartonger: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spanien) Hållbarhet: 12 månader från produktionsdatum Vikt per kartong: 6,55 kg. Leveranstid: Att förhandla Transport: Kyltransport 5°C.
Portfölj (2)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... mellan 3º och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%. Ras: 100% Iberico Föda: Ekollon Etikett: Röd Energivärde: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Fetter: 32.3 g Mättade fetter: 9.7 g Kolhydrater: 1 g Socker: 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...
...Nästa Skinkor som kommer från korsade grisar med 50% iberisk härkomst, uppfödda fritt i dehesas och matade under sin sista fettningsfas med naturliga betesmarker, aromatiska örter och ekollon.
Spanien, Alicante
...Iberisk Bellota Skinka "JMH Ibericos" Jamón ibérico som är lagrad i 36 månader och lagrade iberiska kött av högsta kvalitet, vilket ger våra webb-användare en plats att köpa de bästa kötten till det bästa priset. Också känd som "pata negra", kommer denna skinka från frigående grisar som strövar i ekskogar (kallade dehesas) och äter endast ekollon under denna sista period. Motion och kost har en betydande inverkan på smaken av köttet; skinkan är lagrad i 36 månader. Vi fokuserar på kvalitet, transparens och information till våra kunder och vi uppfyller de regler som kommer att krävas 2017.
Spanien, Badajoz
... europeiska normer. Det finns många typer av iberisk skinka, och att särskilja dem är avgörande för att säkerställa att produkten är av hög kvalitet. På Elige Tu Ibérico har vi utvecklat ett specifikt etiketteringssystem för iberiska skinkor, som gör att du kan garantera kvaliteten på din produkt. Det handlar om 4 etiketter som certifierar att en skinka är iberisk av ekollon, 100% ekollon, fältfoder eller...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play