...För att förbereda en sidorätt: häll minst 1 liter vatten i en kastrull och koka upp, lägg i en påse med en blandning av spannmål med grönsaker, svamp och örter, tillsätt salt och koka på låg värme tills den är klar i 20-25 minuter.
Dra ut påsen genom att lyfta den med en gaffel. Låt vattnet rinna av. Öppna påsen genom att klippa den med sax. Lägg innehållet från påsen på en tallrik, blanda. Om så önskas, tillsätt vegetabilisk olja eller smör.
... homogena, hela och innehåller färre bitar jämfört med andra klassens svampar. Deras exceptionella smak framhävs och koncentreras under tillagningsprocessen. Torkning ger därmed en produkt, efter rehydrering, med perfekt konsistens, doft och smak. Konsumera dem rehydratiserade, efter att ha lagat dem ensamma eller tillsammans med andra livsmedel: kött, fisk, grönsaker, ägg.
...Den ekologiska Shiitaké, med sitt latinska namn Lentinula Edodes, tillhör familjen Marasmiaceae. Det är en ätbar svamp som växer på trä från olika lövträd. Efter mottagning på fabriken tvättas de ekologiska shiitakésvampen, skivas och fryses in med IQF-metoden.
Ekologisk shiitaké: 100%
Total energi: 20 Kcal 83 kJ
Kostfiber: 2,3 g
Proteiner: 2,4 g
Salt: Spår...
... skal. Korngryn är en rik källa till B-vitaminer, särskilt vitaminerna B1, B2 och B6, samt vitaminerna E, K, PP, folsyra och silikoner, zink, kalcium, mangan och koppar. Pärlkorn är perfekt för olika typer av såser, inklusive svamp- och köttsåser. Det kan också vara en utmärkt ingrediens i rätter som kåldolmar samt fyllda grönsaker.
Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som fokuserar på att erbjuda omfattande handelslösningar på världsmarknaden. Med ett starkt fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig partner för företag som vill navigera i komplexiteten av internationell handel. Hos Berg Trading Co. är vi specialiserade på att underlätta utbytet av olika råvaro...
...Mononatriumglutamat (MSG) är ett salt av glutaminsyra, en icke-essentiell aminosyra som naturligt finns i många livsmedel såsom kött, fisk, mejeriprodukter, grönsaker och svamp. Det kommer som ett vitt kristallint pulver och är känt för sin förmåga att förstärka umami-smaken i livsmedel. Umami är en av de fem grundläggande smakerna tillsammans med söt, salt, sur och bitter, och beskrivs som en...
...Trio av svampar 2,9 kg antipasti av grillade grönsaker region PACA Marseille Frankrike
Med trio av svampar kan du servera det på ditt aperitifbord, men du kan också skapa läckra recept för att glädja dina gäster.
Grossist distributör specialiserad på hantverksproduktion av torkad frukt. Croc'Ella är beläget i regionen ProvenceAlpesCôted'Azur i Marseille.
Olika torkade frukter erbjuds som...
...Tvättanordningen för vatten/luft används för att tvätta bär och grönsaker, såsom jordgubbar, röda vinbär eller svartvinbär, plommon, körsbär, persikor, aprikoser... osv. samt grönsaker som skalade sötlökar, gurkor och svamp och andra känsliga produkter. Tvätten utförs med en kraftfull åtgärd genom att använda vatten och tryckluft med bubblande effekt. Våra tvättmaskiner är utrustade med en...
Ekotec Energi Kim? Sedan 1999 har Ekotec arbetat inom förnybar energi. Företaget, som erbjuder tjänster inom bostadsuppvärmning och kylning i Österrike, har som mål att föra utbildningar inom förnybar energi i Europa till Turkiet och bli en betydande aktör i vårt lands uppvärmnings- och kylsektor med europeisk erfarenhet. I augusti 2009 grundades Ekotec Enerji İthalat İhracat Pazarlama San. ve Tic...
Vem är Ekotec Energy?
Ekotec har arbetat inom förnybar energi sedan 1999. Ekotec, som erbjuder uppvärmnings- och kylningstjänster i Österrike, har flyttat utbildningen inom förnybar energi från Europa till Turkiet och har som mål att bli en viktig aktör med europeisk erfarenhet inom uppvärmnings- och kylsektorn i vårt land. Ekotec Energy Import Export Marketing Industry and Trade Limited Company g...
...Sammansättningen av grönsaks kryddan är utvald för att harmoniskt kombinera smaken med många rätter - grönsaksrätter, kött, fisk, baserat på fågel, svamp, samt de som inkluderar en mängd olika tillbehör. De torra grönsakerna i grönsaks kryddan innehåller fiber, vilket förbättrar tarmmotiliteten, och tillför kroppen spårämnen som är nödvändiga för ett normalt liv (koppar, zink, mangan och järn...
...Vid avslutad tillagning och bort från värmen, rör ner Risotto med Porcini med klarat smör, några flingor Castelmagno och färsk hackad persilja.
Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), grönsaksbuljong i granulat (salt, stärkelse och maltodextriner från potatis, torkade grönsaker (morot, selleri, persilja), solrosolja, naturliga aromer, kryddor), rismjöl, porcini svamp* (Boletus Edulis och...
... POTATIS MED FISK OCH GRÖNSAKER
Ingredienser: potatis, kolja filé, majs, morötter, paprika, ärtor, sparris, babybönor, lök, selleri, Satsebeli-sås, örter.
Hållbarhet för alla måltider: 2 månader vid temperaturer upp till 20 °C (68 °F)...
...Enligt de bästa traditionerna får en äkta siciliansk antipasto absolut inte saknas på ett respektabelt sicilianskt bord. I trakterna kring Catania är det redan en huvudrätt som består uteslutande av de krossade gröna Nocellara Etnea-oliverna, förenade med morötter, selleri och andra lokala grönsaker, förstärkt av närvaron av svamp, kronärtskockor och soltorkade tomater, skickligt kryddad med extra jungfruolja, oregano och chili. Med sitt livliga utseende och den oföränderliga smaken är Sicilien redan vid bordet.
... framstå som en riktig kock på endast 16 minuters tillagningstid. Tillagningsprincipen liknar den för pilafris, vilket innebär att man först lätt fräser riset i ett fett (tostatura, rostning) innan man lagar det med vätska (ofta en grönsaks-, svamp-, kött- eller fiskbuljong). Men risotto skiljer sig från pilafris genom att vätskan sedan absorberas i små successiva mängder (ungefär 7 gånger) tills den är helt tillagad.
... rengöring. Det är bäst att torka dem med en fuktig trasa (att tvätta dem i mycket vatten skulle ta bort en del av deras smak).
I den asiatiska svampen är allt gott. Den är "redo att använda".
Tillaga denna svamp under mycket kort tid. Judasörat kan ätas rått, blancherat eller tillagat. Det ger en ovanlig textur till soppor, sallader, friterade rätter, grönsaker och grytor. Den absorberar kokvätskan och smaken från de livsmedel den kombineras med.
Förvaringstips
Våra Judasöron säljs i...
..."Les Classiche" från Canuti är tillverkade av noggrant utvalda råvaror, utan tillsats av färgämnen eller konserveringsmedel. Precis som alla Canuti-äggpasta produceras de enligt den klassiska metoden med långsam genomdragning i bronssystem. De olika fyllningarna är baserade på grönsaker, kött, fisk, ostar, svamp och tryffel. Dessa "Classiche" håller alla en utmärkt kvalitet: de är raffinerade och eftertraktade.
FÖRPACKNING: 3 x 1 kg = 3 kg...
...Sortimentet av halvmåneomeletter erbjuder ett brett urval av referenser. Produkter gjorda av ägg från Frankrike. Finns i:
Svamp-ost
Bondgård (grönsaker & ost)
Fina örter
Ost
Skinka ost
Bacon ost
Ägg från Frankrike
Fattig på salt
Ekologisk märkning
Höns uppfödda på friland
Förpackning: kartonger med 40 eller 60 omeletter - 90g eller 135g...
...Alla PET-behållare är perfekta för djupfrysning (chockfrysning ner till -60°C) och förvaring av säsongsbetonade grönsaker, bär, svamp samt kött- och fiskprodukter. Finns i volymerna 750 och 1000 ml.
Material: PET
Färg: Transparent
Volym: 750, 1000
Dimensioner: 172*167/55 mm
Kartongdimensioner: 700*450*510 mm
Förpackning: 300 st.
... använder gräskålsärtor och ärtmjöl som odlas i Peloponnesos i Grekland, knådas och torkas i vår verkstad.
"• Kommer utmärkt överens med en exceptionellt rostad kött- eller fiskrätt.
• Det är bara en huvudrätt med tomatsås eller vit sås och svamp
• Det kan också vara en huvudkomponent i en kall sallad med grönsaker.
• Idealisk för veganer
• Idealisk för barn...
...GHS Vakuum-kyl- eller frysanläggningar används för att snabbt kyla ner färska produkter, såsom grönsaker, sallader, svamp, bakverk, etc. från utgångstemperatur till +2°C.
Därefter kan produkterna lagras i kylrum eller skickas. Genom robust konstruktion och optimal utformning av tillbehörsaggregaten säkerställer anläggningarna på många år framöver en pålitlig funktion och enkel hantering.