Italien, Marmirolo
...W: 310 ÷ 330. Typ '1' mjöl med låg raffinering, rikt på fibrer och mineraler. Det är idealiskt för medellånga/långa jäsningsdegar och kan förvaras i kylskåp i upp till 2 dagar. 25 KG...
Portfölj (56)
Frankrike, Aizenay
...Beskrivning : Rågmelet T70 är ett mjöl som erhålls från rågkorn, en spannmål som traditionellt används i bakning. Det är lätt siktat, vilket ger en ljusgrå färg och en fin textur. "T70" indikerar en ashaltighet som säkerställer en bra balans mellan finhet och näringsrikedom. Råg är känt för sin lätt söta och syrliga smak, vilket ger en distinkt touch till bröd och andra tillagningar. Ursprung : Ukraina. Förpackning : papperssäckar på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palettisering : 750-950kg.
Portfölj (44)
Bulgarien, Otets Paisievo
... och romarna för sin behagliga uppfriskande doft, som påminner om citronskal. Traditionellt i Bulgarien används den för att förbereda te, och separat – för att tillverka svampar och likörer. Nervlugnande, smärtlindrande, antispasmodisk, blodtryckssänkande, aptitstimulerande, förbättrande av matsmältningsfunktionen. Den används vid sjukdomar av nervös härkomst (snabb hjärtslag, hjärtneuros, neurasthenia, kräkningar av nervös härkomst, migrän, sexuell upphetsning, bröstgroda).
Portfölj (187)
...Målet är att öka kvaliteten på mjöl och bröd genom att ta bort kli mellan 10 / 11 % från mjölet efter omvandlingen till vetemjöl som malts i stenmillsystemet. Alla områden som kommer i kontakt med produkten från stenmillsmaskinen har gjorts mer hygieniska och hälsosamma genom att använda rostfritt stål av kvalitet 304. BTD 1200 stenmills Stenmills tekniska specifikationer Sten Ø 1200 mm Drivning s...
Portfölj (6)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Rätter gjorda på rågmjöl har lägre kaloriinnehåll än de som är gjorda på vetemjöl. Även personer som följer olika viktminskningsdieter kan använda rågmjöl för bakning. Inte bara traditionellt svart bröd kan bakas av rågmjöl. Detta mjöl fungerar också som bas för många läckra och hälsosamma bakverk, såsom platta kakor, muffins, pepparkakor, kex och småkakor. Rågmjöl innehåller vitaminer från grupp...
Portfölj (116)
Turkiet, Ordu
...Hasselnötsmjöl, som erhålls genom att mala nyrostat hasselnötter, används som ett näringsrikt och smakfullt alternativ till traditionellt mjöl i olika godsaker som kakor, kex, småkakor, glass och olika hälsosamma livsmedel. Detta möjliggör införandet av de närande egenskaperna och den utsökta aromen av hasselnötter i en mångfald av kulinariska läckerheter.
Portfölj (10)
Belgien, Anderlecht
...Detta vackra gyllene mjöl mals traditionellt på stenar samtidigt som lokalt högproteinsvete tillsätts för att förbättra ditt brödbakande. Kornmjöl kan vanligtvis användas i crêpes eller i vanlig bakning där du kan ersätta upp till 30% av vetemjölet med kornmjöl. Kornmjöl 5kg...
ufs.country_names.RU, Moscow
... traditionellt mjöl för dig. Vi rekommenderar att blanda kokos- och till exempel mandelmjöl för att ersätta vete. En stor mängd fiber, å ena sidan, är bra för hälsan, å andra sidan innebär det hög hygroskopicitet, så att mjölet absorberar fukt mycket bra. Detta måste beaktas när proportionerna beräknas och tillsättas mindre än traditionellt mjöl (ungefär en och en halv gång jämfört med vanligt vete). Det kommer inte att vara överflödigt att tillsätta ett ägg mer till degen än i det vanliga receptet eller använda bananer. Kokosmjöl har...
Portfölj (8)
Frankrike, Saint-Denis
...Tillverkad av ett franskt traditionellt mjöl, erbjuder denna serie produkter av högsta kvalitet med bättre hållbarhet. En långsam jäsning vid låg temperatur ger all den tid som behövs för att utveckla aromerna och skapar en fet och porös inkråm som omges av en tunn och krispig skorpa som man får genom att baka på sten.
Tyskland, Waldstetten
... konsten inom livsmedelshantverket. Detta börjar redan med kompositionen av vår pizzadeg, som består av en fördeg och en senare tillsatt färskdeg, där – helt "omodernt" – varje del får en hel dags degvila, eftersom smak och njutning inte kan underordnas den snabba takten i löpande produktion. Att vårt mjöl också kommer från en hantverksmäld är en självklarhet. Den som, precis som vi, tar sig tid för...
Frankrike, Sault
... sorteringsmaskin noggrant att ta bort de sista oönskade kornen. En kvalitetskontroll är nödvändig för att verifiera kornens renhet. När alla dessa steg av rengöring och kontroll är avslutade är kornen redo för konsumtion och sedan för bearbetning, särskilt till mjöl. Du kan beställa dessa råvaror i bulk eller i förpackningar avsedda för detaljhandel.
Andra produkter
Korn
Korn
Belgien, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, bagare – konditor. Jag bakar bröd på ett hantverksmässigt och traditionellt sätt med mjöler av högsta kvalitet för att återge brödet sin goda smak från förr och därmed dess plats på bordet. Jag har valt att arbeta med ekologiskt mjöl. Den ekologiska certifieringen garanterar att mjölet inte innehåller några tillsatser eller hjälpämnen (varken naturliga eller kemiska).
Turkiet, Kayseri
... även mjöl av frön som har tagits bort oljan från. Vi förbereder och säljer produkter som vi får från harnup och oliver som växer i vår omgivning, på ett traditionellt sätt. Vår mission: Att fortsätta produktionen av varor och tjänster i samarbete och solidaritet med kunderna, utan att kompromissa med affärsetik och kvalitet. "Att vara ett företag som, genom att bevara balansen mellan de...
Turkiet, Konya
Masum Beyaz är Turkiets första diet- och diabetesbageri som gör det möjligt för individer som kämpar mot diabetes och fetma att helt ta bort traditionellt vitt mjöl från sina liv och få tillgång till nya generationens diet- och diabetesprodukter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play