Tyskland, Bad Bentheim
... information om bindnings- och sötmaegenskaperna hos glukos och beror på graden av hydrolys. Stärkelse omvandlas till glukos genom hydrolys. På en skala från 0 till 100 står 0 för ren stärkelse och 100 för ren glukos. Ju lägre tal, desto högre bindningskraft hos produkten. Ju högre tal, desto högre sötma. Användning: Glukos kan tas upp direkt från tunntarmen till blodet.
Portfölj (549)
Tyskland, Gnarrenburg
... sötningsmedel som ofta konsumeras av veganer. Även inom restaurangbranschen används agavendicksaft gärna, till exempel i cocktails. Den råvara som tillverkas av olika agavesorter i Mexiko består av glukos, men huvudsakligen av fruktos (ca 80 %) och har därmed ett mycket lågt glykemiskt index. Agavendicksaft används ofta som ersättning för socker, där den särskilt av veganer ofta konsumeras som ett alternativ till honung. Den är något sötare än biprodukten. BIO Agavensirap löser sig snabbt och kan komma i olika färgnyanser och olika...
Portfölj (10)
...Tillsammans med vår partner levererar vi tillsatser för livsmedels-, kosmetik-, läkemedels- och foderindustrin. Dextros, fondant, fruktos, glukossirap, hagelsocker, invertsockersirap, maltodextriner, florsocker, raffinerat socker, torkad glukos, fint vitt socker, socker-/glukosblandningar...
Portfölj (17)
Tyskland, Düsseldorf
...DMH är måttligt söt. Det är 65-70% så sött som sackaros och har en lösning som är mycket mindre viskös än flytande glukos. DMH är fritt lösligt i vatten vid rumstemperatur och även i kokande alkohol. Dextros har en större sänkning av fryspunkten än vad rörsocker har, vilket resulterar i en jämnare och krämigare konsistens av de slutliga produkterna, nämligen frysta livsmedelsprodukter. Det är också en viktig ingrediens i mikrobiellt foder för syntes av antibiotika.
Portfölj (3)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play