Nederländerna, Maarssen
...), låga cancerogena egenskaper, låga hygroskopiska egenskaper, höga fryspunktsdepression, höga glasövergångstemperatur och protektiva egenskaper för proteiner är alla av stort värde för livsmedelsteknologer. Trehalos är helt kalorisk, har inga laxerande effekter och bryts ner i kroppen till glukos efter intag. Den har ett måttligt glykemiskt index med låg insulinemisk respons. EC-nummer:612-140-5 Molekylformel:C₁₂H₂₂O₁₁ CAS-nummer:6138-23-4...
Polen, Warszawa, Poland
...Dextros (d-glukos) är ett enkelt socker som industriellt framställs från stärkelse genom syra- eller enzymhydrolys. Dextros är ett vitt kristallint pulver utan någon lukt. Dextros är populärt inom många segment av livsmedelsproduktionen eftersom det förstärker arom och smak, samt ger en kylande känsla. I fermenterade produkter används dextros som kolkälla och bärare. Inom köttindustrin möjliggör dextros en bättre spridning av salt och nitrat i bearbetat kött.
Portfölj (278)
Polen, Brzozów
...meloner, vindruvor), hattsvampar, skaldjur, fermenterade drycker som vin, samt i lavar och havsalger. Erytritol, som finns i butiker, framställs oftast genom jäsning av glukos med olika arter av jäst eller syntetiseras av jäst från avfallsglycerin. Det är helt säkert att använda i köket och mer därtill. Världshälsoorganisationen (WHO) har bedömt erytritol som ett helt säkert livsmedelstillsats. På etiketter kan du hitta det under beteckningen E968.
Portfölj (781)
...{"INGRÉDIENTS":"INGREDIENSER\nIngredienser: kolsyrat vatten, socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, taurin 0,40%, surhetsreglerande medel: natriumcitrat, glukuronolakton, arom, glukos-fruktossirap, koffein 0,02%, färgämnen: E150c och riboflavin, inositol, sötningsmedel: stevioglykosider, niacin, pantotensyra, vitamin B6, vitamin B12. Pastöriserad. En varierad och balanserad kost samt en...
Portfölj (38)
Tyskland, Bad Bentheim
... information om bindnings- och sötmaegenskaperna hos glukos och beror på graden av hydrolys. Stärkelse omvandlas till glukos genom hydrolys. På en skala från 0 till 100 står 0 för ren stärkelse och 100 för ren glukos. Ju lägre tal, desto högre bindningskraft hos produkten. Ju högre tal, desto högre sötma. Användning: Glukos kan tas upp direkt från tunntarmen till blodet.
Portfölj (549)
Slovakien, Dolný Ohaj
...Glukossirap är en söt sirap som framställs genom hydrolys av stärkelse. Den består huvudsakligen av glukos, maltos och maltodextriner. Denna sirap används vanligtvis inom livsmedelsindustrin som sötningsmedel, förtjockningsmedel och fuktbevarande medel. Den finns i en mängd olika livsmedel såsom godis, läskedrycker, bakverk och såser. Förutom sin användning inom livsmedel används glukossirap också inom läkemedels- och kosmetikindustrin för sina egenskaper som förtjockningsmedel och fuktbindare. Färg: Vit Konsistens: Vätska Förpackning: US Pallet Mängd: 5,000kg - 48,000kg...
Portfölj (36)
Tyskland, Gnarrenburg
... sötningsmedel som ofta konsumeras av veganer. Även inom restaurangbranschen används agavendicksaft gärna, till exempel i cocktails. Den råvara som tillverkas av olika agavesorter i Mexiko består av glukos, men huvudsakligen av fruktos (ca 80 %) och har därmed ett mycket lågt glykemiskt index. Agavendicksaft används ofta som ersättning för socker, där den särskilt av veganer ofta konsumeras som ett alternativ till honung. Den är något sötare än biprodukten. BIO Agavensirap löser sig snabbt och kan komma i olika färgnyanser och olika...
Portfölj (10)
...Tillsammans med vår partner levererar vi tillsatser för livsmedels-, kosmetik-, läkemedels- och foderindustrin. Dextros, fondant, fruktos, glukossirap, hagelsocker, invertsockersirap, maltodextriner, florsocker, raffinerat socker, torkad glukos, fint vitt socker, socker-/glukosblandningar...
Portfölj (17)
Tyskland, Düsseldorf
...DMH är måttligt söt. Det är 65-70% så sött som sackaros och har en lösning som är mycket mindre viskös än flytande glukos. DMH är fritt lösligt i vatten vid rumstemperatur och även i kokande alkohol. Dextros har en större sänkning av fryspunkten än vad rörsocker har, vilket resulterar i en jämnare och krämigare konsistens av de slutliga produkterna, nämligen frysta livsmedelsprodukter. Det är också en viktig ingrediens i mikrobiellt foder för syntes av antibiotika.
Portfölj (3)
Bulgarien, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
....","Ingredients":"Vete mjöl, glukos - fruktos sirap, sylt - bär 21% / blåbär 15%, hallon 15%,<br>jordgubbar 10%, björnbär 5%, socker, dricksvatten, pektin, citronsyra, kaliumsorbat, aromämne - blåbär, hallon, jordgubbe, björnbär / kakaoglasyr (socker, helt raffinerad hydrerad palmfett, kakaopulver 5% 10-12% fett), torr vassle, emulgeringsmedel: sojalecitin, aromämne: vanilj, salt), solrosolja, honung 1%, sötningsmedel: natriumbikarbonat, ammoniumbikarbonat.","Shelf Life":"6 månader"}...
Portfölj (4)
...-tillsatser, transglutaminas, nisin, natamycins, etc); -Hydrocolloider (karragenan, natriumalginat, xantangummi, agar-agar pulver, guargummi, konjacgummi, pektin etc); -Koncentrerade juicer, frukt- och grönsakspuréer, NFC-juicer; -Nötpastor (jordnötspasta, mandelpasta, hasselnötspasta, cashewpasta, pistagepasta med olika varianter); -Livsmedelsklassat salt (polskt salt, nederländskt salt, turkiskt salt, egyptiskt salt etc); -Sötningsmedel (dextros, glukos, maltodextrin); -Kryddor och torkade kryddor; Vi är alltid öppna för nya kommunikationer och samarbeten!
Portfölj (3)
... organiska livsmedelsfärger. Våra produkter innehåller inga kemiska eller syntetiska tillsatser, såsom förtjockningsmedel, konserveringsmedel, smakförstärkande aromer, glukos, majssirap, konstgjorda sötningsmedel, livsmedelsfärg, färgämnen osv. Till exempel smaksätter vi ros-lokum med rosenblad och färgar det med rödbetor. De gröna tonerna får vi från organiska livsmedelsfärger gjorda av gräs...
Tjeckien, Zvoleneves
Vi erbjuder skräddarsydda sötningslösningar, samt ett stort utbud av standardprodukter för sötningsmedel inklusive flytande och inverterat socker, blandningar med glukos- och fruktossyrup, flytande fruktos, rörsocker, fodersyrup, specialiserade bakningssyrup, Golden Syrup, Treacle, fondanter och blandningar med Stevia och Neotame, inklusive torra blandningar för bord- och bakningsanvändning...
Turkiet, Istanbul
... absolut inga kemiska eller syntetiska förtjockningsmedel, konserveringsmedel, aromer som ökar smaken, glukos/majs sirap, artificiella sötningsmedel eller livsmedelsfärger i några av våra produkter. Utbudet av våra produkter sträcker sig från; vanlig turkisk delight, granatäpple-smaksatt turkisk delight, turkisk delight med nötter (pistagenötter, mandel, valnöt, hasselnöt) etc.
Turkiet, Sakarya
...Vi är ett av världens ledande företag inom byggandet av nyckelfärdiga anläggningar och tillverkning av specifik skräddarsydd processteknik. Vi är starkt exportinriktade och certifierade enligt ISO9001, europeisk PED och tysk AD-M / HP0, samt amerikansk ASME. Som en del av våra nyckelfärdiga lösningar för produktion av stärkelse, biprodukter (gluten, grodd, fiber) och sötningsmedel (glukos, maltos...
Vi såg en lucka i energidryckssektorn och riktade vårt intresse mot detta område. Som bekant är energidrycksföretag oftast utländska och vissa energidrycker innehåller tillsatser (från glukos till majssirap, artificiella sötningsmedel och till och med en liten mängd alkohol). Vi såg dessa problem i branschen och planerade att skapa en tillsatsfri, kvalitativ och halal dryck, vilket resulterade i...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play