Affärsmodellen för vårt företag vilar på två pelare: handel med råvaror och tillhandahållande av informationstjänster för jordbruks- och livsmedelssektorn. Vårt mål är att marknadsföra råvaror inom foder- och livsmedelsområdet. Handel med råvaror kräver hög kompetens hos medarbetarna. Med denna kompetens står vi vid sidan av våra partners. Vårt motto är mindre är mer. Vad vi menar med det är enke...
Portfölj (15)
Tyskland, Bad Bentheim
...Rörsocker förekommer i olika former. Beroende på hur mycket melass som filtreras bort från råprodukten blir färgen på rörsockret brun. Melass är en produkt som används i rågbröd och lakrits. Under medeltiden var rörsocker en statussymbol för makt och ansågs vara en av de sällsynta och dyra kryddorna. Fritt från vete, gluten, ägg, mjölk och nötter. Rörsocker kan användas som ett ekologiskt...
Portfölj (549)
Tyskland, Stegaurach
... % ärtproteinisolat, VETE FIBER, brännvin vinäger, rapsolja, förtjockningsmedel: metylcellulosa; potatisstärkelse, VETE GLUTEN, glutenfritt HAVRE FULLKORNSMJÖL, psylliumfröskal, grönsakspulver (purjolök, lök, palsternacka, vitkål, vitlök, morot, tomat), kryddor, ärtfiber, morotsjuicekoncentratpulver, bordssalt, dextros, jästextrakt, naturliga aromer.
Portfölj (8)
Tyskland, Saarbrücken
...7 dagar glutenfritt frukost, tack vare vår nya e-bok, i ett fantastiskt samarbete med Näringscentrum Saar. Celiaki (glutenintolerans) är en kronisk sjukdom i tunntarmen och räknas som en autoimmun sjukdom. Den grundar sig på en livslång intolerans mot gluten, som är ett protein som finns i sädesslagen vete, råg, spelt och korn. I denna e-bok hittar du sju läckra och glutenfria frukostidéer.
Portfölj (9)
... (formpulverstärkelse) Risstärkelse Sorbit krist. och pulver Sorbitlösning 70% C och NC Stärker, naturliga, från ärtor, potatis, majs, ris, tapioka och vete – även förgelatinerade och kallösliga. Stärker, modifierade för alla viktiga tillämpningar baserade på potatis, majs, vaxmajs Stärker, varmt- och/eller kallösliga Tapiokastärkelse Torkad glukos, DE-värden 20 – 47 Vital vetegluten (gluten) Vaxmajsstärkelse Vetestärkelsepulver, vetesquellstärkelse...
Portfölj (10)
... om. Efter 5-6 minuter tillsätt lite olja, rör om kort igen - klart. Häll degen i en form, låt den vila en kort stund. Grädda sedan i 60-70 minuter. Ett unikt gluten- och vetefritt ekologiskt bakresultat med spröd skorpa och vacker krume/poring är det konsekvent stabila bakresultatet. De unikt läckra bröden och bakblandningarna är "Fritt från bakverk" med den bästa #BROTGEFUEHL™. Våra produkter är alla veganska, utan gluten, vete, vetestärkelse, soja, laktos, lupin och konserveringsmedel. Leverantör för den klassiska livsmedelshandeln och slutkonsumenter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play