... på grund av sin mångsidighet och näringsmässiga fördelar. Trigo sarraceno är rikt på proteiner, fiber, antioxidanter och mineraler som magnesium, fosfor och zink. Det innehåller inget gluten, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för personer med celiaki eller glutenkänslighet. Dessutom utmärker det sig för sin balanserade proteinkomposition, som inkluderar alla essentiella aminosyror, vilket gör det till ett bra alternativ för vegetariska och veganska dieter.
Portfölj (141)
Spanien, Molins De Rei
... Sorterna: Havre (Forridena, Prevision, Rapidena). Korn (VariClamor, Devora, Garbo, Iranis, Azara, Doña Pepa), Vete mjukt & durum (Alabanza, Anza, Bitacora, Bologna, Kilopond, Kumberi, Rudo, Trocadero, Arcobaleno, Gallareta, Molino, Pedroso, Valira, Vitron, Vitrosol, Vitric). Triticale (Forricale, Tritano, Titania).
Portfölj (10)
...Bokhvete (innehåller inte gluten): Trots sitt namn har det inget att göra med vanlig vete, det är inte ett spannmål, utan ett frö (även kallat bovete). Tillsammans med quinoa betraktas det som ett "pseudospannmål". Det passar personer som utför mycket fysisk aktivitet, eftersom det ger större dynamik på fysisk nivå. Det är också bra för personer med inre kyla, eller som lever i kalla bergsklimat med snö, eftersom det värmer kroppen, och är generellt sett lämpligt på vintern. Det kan hjälpa till att öka libido hos personer med låg sexuell energi. Det är proteinrikt och mycket komplett.
Portfölj (8)
Spanien, Picassent
...För närvarande specialiserad på råvaror och råvaror: Rå och raffinerade oljor. Ekologiska livsmedel. Socker. Bränslepellets. Kött (Kycklingar). Öl. Energidrycker. Kryddor. Gödningsmedel. Foder (Havre. Korn. Raps. Majs. Hirs. Pellets...) Nötter (Mandel. Hasselnötter. Jordnötter...) Gluten. Spannmål och cerealier (Ris. Korn. Råg. Raps. Vete...) Fetter. Mjöl (Havre. Majs. Soja. Vete...
Portfölj (1)
Spanien, La Mata. Toledo
... "Candeal" (optimalt för hårdare men lätthanterliga degar, Candeal-bröd, churros och friterade degar); mjöl "Media Fuerza" (för degar som kräver bra konsistens och gasretention, idealiskt för baguetter i mekaniserade processer); mjöl "Especial" (mycket bra för kontrollerad jäsning, hantverksmässiga baguetter, smördeg och rustikt bröd); mjöl "Gran Fuerza" (idealisk för formbröd, roscón de reyes, ensaimadas och bakverk av högsta kvalitet). Vi producerar också fullkornsmjöl av vete och rågmjöl.
Spanien, Barcelona
... ett nytt naturligt spannmål, en kombination av durumvete (Triticum durum) och vild korn (Hordeum chilense), som har anmärkningsvärda näringsmässiga, agronomiska och organoleptiska egenskaper. Det är ett mer hållbart spannmål än vete och har egenskapen av lättsmält gluten. Tritordeum är lämpligt för att producera ett brett utbud av innovativa funktionella produkter. För mer information, besök: www.tritordeum.com...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play