Italien, Bergamo
Italien, Pasturo
Carozzi Formaggi ligger i Pasturo. I över femtio år har vi arbetat för att förena de värdefulla hantverkskunskaperna hos ostmakarna med de krav som den moderna smaken ställer. Resultatet är ett brett utbud av unika ostar, resultatet av en stark passion och några lyckade insikter, som genom åren har fått prestigefyllda utmärkelser. ARTIGIANALITÀ: Vi bevarar produktionsmetoderna från de gamla ostmak...
Portfölj (7)
Finland, Turku
...Egenskaperna hos Camembert förstärks av aromen och krämigheten från buffelmjölk, en extraordinär symfoni av aromer och smaker. Ingredienser Italiensk buffelmjölk, salt, löpe och Penicillium Mjölkens ursprung Italien Utseende Rund och vit med en ätbar skorpa Konsistens Mjuk och krämig Smak Lätt söt Volym: 200g...
Portfölj (177)
...Caciocavallo är en ost gjord på rå buffelmjölk från Cilento, med en sfärisk pasta som har en diameter på 9-12 cm och en höjd på 12-20 cm. Denna form är resultatet av manuell bearbetning av löpe. Skalet är mycket tunt, slätt och vitt. Pastan är halvfast, elastisk och har en elfenbensfärg. Typer och Format Vit och Rökt. Vikt: cirka 1 kg förpackad i vakuum Kod: CACIOFERR HÅLLBARHET: 60 DAGAR...
Portfölj (10)
Italien, Casoria
... smakupplevelse, med respekt för folkhälsan. FILAB s.r.l. producerar Mozzarella di Bufala Campana DOP, uteslutande med färsk buffelmjölk, i följande storlekar: • Ciliegina eller Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Rökt Mozzarella eller Provola Dessutom producerar FILAB s.r.l. Ricotta di Bufala Campana DOP både färsk och homogeniserad färsk.
Portfölj (2)
Frankrike, Marseille
...-1000 u.f.c/g","pH":"pH 5.24","Allergènes":"Buffelmjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)","Valeur énergétique (kJ)":"Energivärde (kJ) 1024 KJ","ANALYSE CHIMIQUE (données moyennes pour 100 g)":"KEMISK ANALYS (genomsnittliga värden per 100 g)","Valeur énergétique (kcal)":"Energivärde (kcal) 247 Kcal","Ingrédients":"Buffelmjölk, salt, löpe,","Lipides":"Fett 21g","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES...
Portfölj (9)
...Italiensk industri från 1962, verksam i Aversano-regionen, nu i tredje generationen, första företaget att tillverka mejerianläggningar för bearbetning av buffelmjölk, nu verksam i Kampanien och även utanför de nationella gränserna. Vi tillverkar maskiner för pasta filata-ostar - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, yoghurt etc. Dessutom genomför vi skräddarsydda projekt på begäran, stödda...
Portfölj (1)
...Mozzarella di Bufala Campana Purissima INGREDIENSER: 100% Buffelmjölk, salt, löpe, levande mjölksyrabakterier Aggressivt pris...
Portfölj (10)
Italien, Sassano
... produktionen av italiensk mjölk finns. Idag utvecklar företaget sin operativa bas på en yta av 32 000 kvadratmeter, från vilken de dagligen hanterar en mängd av 250 000 liter mjölk, både komjölk och buffelmjölk, för att distribuera dem över hela landet. Diano Latte arbetar tillsammans med Diano Trasporti, ett transportföretag, som först var en del av moderbolaget, men idag är oberoende, med över 50 fordon som arbetar på den nationella marknaden.
Italien, Alife
Alla Porte del Sannio, tack vare insikten från mästaren ostmakaren Salvatore, inleds produktionen av mejeriprodukter baserade på buffelmjölk från sitt eget företag. Ostfabriken Giusti, belägen i hjärtat av Matese regionalpark, förenar fortfarande gammalt och nytt i sina mejeriprodukter och lägger stor vikt vid livsmedelssäkerhet; teknologin i maskinerna kompletteras av erfarenheten från...
Frankrike, Cambrai
... Buffelmjölk. Valet av dina pressade ostar, blommiga skorper, blåmögelostar, borstade skorper och många fler. Vi ser fram emot att dela vår passion med er. Våra åtaganden Vi väljer varje dag de bästa produkterna från våra bönder och leverantörer som har strikta krav och respekterar djuren. Friska, smakrika, strävar vi efter att ge er det bästa. Produkter från den renaste osttraditionen De utvalda...
Vårt företag, den enda producenten i Italien av drickbar buffelmjölk och buffelglass i 500g förpackningar för ett ambitiöst projekt för att täcka den europeiska marknaden, väljer direkt de bästa distributionsanläggningarna i Italien, Frankrike, Spanien och Tyskland för att överlåta försäljningen av den första och enda italienska buffelmjölken som kommer från italienska gårdar och produceras med...
...Masseria Fontana Ramata är ett jordbruks- och zootechnikföretag (buffelgård) beläget i södra Italien med nästan 100 års historia. Företaget producerar "mozzarella", "ricotta", "stracchino" och "scamorza" av enbart buffelmjölk från egen gård. Produkterna från Masseria Fontana Ramata är ostar av mycket hög kvalitet. Hela produktionsprocessen är kontrollerad; odlingen av örter, uppfödningen av bufflar, produktionen av buffelmjölk för att uppnå den färska och läckra mozzarella.
Andra produkter
Buffelmozzarella
Buffelmozzarella
Portfölj (1)
Vi producerar Fior di Latte, mozzarella gjord på buffelmjölk, får-, get- och komjölksostar, får- och getricotta, buffelricotta samt yoghurt gjord på komjölk, buffelmjölk och getmjölk.
Producerar 100% buffelmjölk mozzarella...
Italien, Sparanise
Produktion och bearbetning av buffelmjölk...
Populära länder för denna sökterm