Bulgarien, Otets Paisievo
... förbättra smaken och aromen av mat och drycker. Det kan tillsättas i rätter som desserter, kakor, müsli, flytande soppor och te. Nyponpulver ger en lätt söt och fruktig smak och används för att smaksätta rätter och drycker. Nyponte: Nyponte görs som en infusion av nyponbär eller blad och konsumeras för sina vitaminer och antioxidanter. Nyponpulver kan tillsättas i nyponte för att förbättra dess arom och smak.
Portfölj (187)
Bulgarien, Kalofer
...Ekologisk bipollenhonung - Popovi, Kalofer - Familjen Popovis polyflorala honung samlas under juni och juli efter akaciablomningen. Under denna tid på året blommar olika vilda örter i det ekologiska biodlingsområdet. Familjen Popovis ört-honung har en stark smak, färgen är rödaktig och har en ganska intensiv arom. Man känner närvaron av åkerbär, lind, lavendel, vild koriander och andra örter. Vi...
Portfölj (3)
Bulgarien, Yambol
...Utvinns från högkvalitativa skalade solrosfrön genom kallpressning, utan uppvärmning och utan kemisk behandling. Fördelar: - mild arom och trevlig smak - utan kemisk behandling Lämplig för: - smaksättning av sallader - tillagning av såser Innehåller inga giftiga restprodukter (syror) från kemiska behandlingar, eftersom sådana inte används i utvinningsprocessen. Används endast i kall matlagning – sallader, grönsaksfickor eller tillsätts till termiskt bearbetade livsmedel när de har svalnat.
Portfölj (35)
Bulgarien, Sofia
...Fördelar: kardemumma har en stark, söt och kryddig smak och arom, med inslag av citron och mynta. Kardemumma har en rökig ton och en uppfriskande mentolsmak. Ibland tuggas kardemummakärnor eller -kapslar för att fräscha upp andedräkten. Användning: Malen kardemumma finns vanligtvis i söta rätter. Den används i garam masala. Kryddan används också för att smaksätta grönsaker och kötträtter. Den tillsätts i turkiskt kaffe, te och olika drycker. Det är en mycket intensiv krydda och kan enkelt användas i mat och dryck. Förpackning: 100g, 200g och lösvikt...
Portfölj (154)
Bulgarien, Plovdiv
...Rågbrödsblandning Rågbröd - bageriblandning Mörk smulig, stark skorpa och god hållbarhet. Typisk smak och tilltalande arom av rågbröd, som om det producerades med surdeg. Lätt att producera, även för bagare utan erfarenhet av rågbrödsproduktion. Lätt att producera, även för bagare utan erfarenhet av rågbrödsproduktion. För optimal ugnslyft och en krispig skorpa Med mycket aromatisk typisk...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play