Slovakien, Dolný Ohaj
... förtjockningsmedel, stabilisator eller emulgeringsmedel. Den finns vanligtvis i produkter som såser, såser, soppor och bakverk, där den förbättrar textur och konsistens. Färg: Vit Förpackning: Papperspåse 25kg Stort säck 700kg Stort säck 1000kg Kvantitet: 5,000kg - 48,000kg Konsistens: Pulver...
Portfölj (36)
... tillverkar denna melass för sin egen konsumtion och säljer sedan direkt sina överskott. Blandningen av olika granatäpplen och tekniken för snabbare eller långsammare kokning gör att melassen kan vara mer eller mindre syrlig/söt. Det är en hantverksskicklighet. Användning: Den används vanligtvis i iransk och libanesisk matlagning. I matlagning kan den tillsättas till kött i sås, i en vinägrett, eller på en puré av palsternacka (eller andra rotgrönsaker). Dunk: 20L...
Portfölj (45)
Frankrike, Mietesheim
...Rädisås är en färdig att använda sås som är avsedd att värmas. Den ger en trevlig kryddig och pepprig smak till alla dina rätter med kött, fisk eller till och med grönsaker. Rika på vitamin C, bereds rädisan från en fransk rot som odlas i Alsace och skalas för hand. Ingredienser: Vatten, rädisrötter, solrosolja, mjölk, vinäger, vetefiber, majsstärkelse, förtjockningsmedel: guarkärnmjöl, xantangummi, salt, naturliga aromer, surhetsreglerande medel: citronsyra, konserveringsmedel: natriumbisulfit.
Portfölj (80)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play