...Våra livsmedelsaromer säljs i olika former: vätskor, pulver, emulsioner. Förpackningarna finns i form av flaskor på 30 ml, dunkar på 250 och 500 ml eller i bulk på begäran. De kan användas för att skapa eller läggas till olika kategorier av livsmedel: bakverk, macarons, ganacher, dessertkrämer, mousser, konfektyr, sylt, cocktails eller såser, men också inom chokladtillverkning, glassproduktion, drycker-sirap, färdigrätter, mejeriprodukter, småkakor.
Portfölj (25)
Frankrike, Boissy Saint Leger
...HANTVERKSSJOKOLADEPRODUKTION CHOCOLATS JANIN Chocolats Janin: en chokladverkstad där Stéphane Janin, professionell chokladtillverkare och specialist på chokladtillverkning, bjuder in dig att upptäcka sin chokladfabrik.
Portfölj (36)
Frankrike, Objat
Genom företaget LIMOUZI SAVEURS är vår passion att låta er upptäcka underverken från det korrekta området genom att skapa recept som kan överraska och glädja er. Alltid på jakt efter nyheter, erbjuder vi vår expertis för att ge er raffinerade och läckra produkter. Vi är stolta över vårt engagemang att tillverka alla våra produkter i vår fabrik i Objat (19), med vårt team av bagare och chokladtill...
Portfölj (109)
Frankrike, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE återuppfinner klassikerna inom chokladkonfektyr i bastiansk stil. Det är hela Korsika i chokladgodis: en subtil förening mellan skatterna från Skönhetens ö och den goda chokladen, genom honung, citrusfrukter, hasselnötter, skatterna från maquis och de ikoniska Canistrelli som väcker barndomsminnen och lovar överraskande och unika smakupplevelser. För flera år sedan samlade syst...
Portfölj (97)
Frankrike, Domjean
... krispigt och ljudligt nästan explosivt och ger också en touch av lätthet. Tillämpningar: Klar att använda. Används som insats i entremets och familjestorlekar eller individuella loggar. Inom chokladtillverkning i fyllningar av chokladgodisar eller truffelbollar. Inom restaurangverksamhet i dessertglas, i tiramisu och för tallrikdekorationer. För att mjuka upp texturen kan produkten värmas i några...
Portfölj (6)
Frankrike, Rungis
Puratos är en internationell koncern med stor expertis inom bageri, konditori och chokladtillverkning. Ett av de största grossisterna inom konditori Våra huvudprodukter är: mjöler, sammansatta mjöler, surdegar, jäst, förbättringsmedel, planeringslösningar. Vi är också en av de största grossisterna inom bageri. Våra huvudprodukter: fyllningar, glasyrer, praliner, livsmedelsarom och glasyrer. Vårt...
Portfölj (1)
Frankrike, La Couronne
... branscher såsom livsmedelsindustrin, chokladtillverkning, bageri, vin och sprit, livsmedelssektorn och medicin. Företaget har därmed utvidgat sitt produktsortiment för att idag erbjuda ett brett urval av förpackningslösningar anpassade för alla tillämpningar. SEALA har alltid prioriterat kvaliteten på sina produkter och tjänster, liksom kundnöjdhet. Dess rykte är ett bevis på detta. Idag leds...
... Frankrike! Utan sojalecitin eller tillsatt vegetabiliskt fett. Tillverkning av 50 modeller av chokladplattor! Skapare av provensalska och afrikanska specialiteter, chokladaskar och lyxiga chokladlådor för kollektivet, företag, julfester, CCAS, etc. Försäljning i Frankrike, Europa, USA, Kanada. Konsulttjänster för skapande av mikroanläggningar för chokladtillverkning. Praktik och utbildningar...
Frankrike, Chemillé-En-Anjou
... också engagerade i cirkulär ekonomi med vår PolyAl by Guéry-serie: gatmöbler tillverkade av återvunna mjölkförpackningar, med 15 års garanti! - BAKNING: Bakstöd för livsmedelsindustrin (formar, kompletta uppsättningar och plåtar). Utrustning och material för bageri-konditori och livsmedelsbranschen (kollektiv catering, catering, chokladtillverkning...): bakskålar, vagnar, galler, bakplåtar, non-stick formar, plåt, silikon, spritspåsar, ramar, ringar, redskap...
Portfölj (8)
Frankrike, Argenteuil
POMPES BROQUET är ett företag som specialiserar sig på design och tillverkning av pumpar avsedda för att överföra pasta och viskösa vätskor, särskilt inom livsmedelsindustrin. POMPES BROQUET erbjuder en perfekt anpassad lösning för olika typer av yrken och tillämpningar. Företaget erbjuder design och tillverkning av volymetriska pumpar för överföring av viskösa och belastade vätskor: sockerbruk för mellanvätskor (sirap, juice, melass); sockerbruk delvis kristallisering (magmas och kokta massor); chokladtillverkning.
Frankrike, Vendeville
Renold är en internationell koncern som tillhandahåller högprecisionsprodukter och kraftöverföring till våra kunder över hela världen. Våra marknadsledande produkter kan ses i olika tillämpningar, från cementtillverkning till chokladtillverkning, från tunnelbanetåg till kraftverk, från rulltrappor till stenbrott; faktiskt överallt där något behöver lyftas, flyttas, vridas eller transporteras.
Frankrike, Bondoufle
...ACTIF Industries är den franska specialisten på tillverkning av utrustning för livsmedelsbranschen, restauranger, storkök, catering, bageri, konditori, chokladtillverkning: förvaring, frysning, jäsning, degblockering, temperaturhållning, förvaringsmöbler i rostfritt stål, skåp, konserveringsutrustning, frysar, snabbfrysare, torktumlare. Samtliga produkter tillverkas "exklusivt i Frankrike", i en fabrik belägen vid portarna till Paris. Noggrannhet och perfektionism har visat på en erkänd expertis. Detta är resultatet av över 25 års erfarenhet.
Frankrike, Change-Laval
... för design och tillverkning av modulära utrustningar och kompletta automatiserade linjer. Våra kompetenser inom livsmedelssektorn tillämpas på mejerier (färskost, smältost), mejeriprodukter, drycker, juice, soppor, såser, kakor, chokladtillverkning etc. Vi tillverkar och marknadsför till exempel pastöriserings- och värmebehandlingsenheter, tillhandahåller doserings- och blandningsmoduler, rostfria utrustningar och automatiserade NEP-stationer.
Frankrike, Damville
...Chocolatier sedan 1948, Michel Cluizel är en av de få kakaoförädlare (transformatorer av kakaobönor) i världen. Han tillverkar exceptionell choklad i sina verkstäder, i södra Normandie, där 240 personer arbetar. Michel Cluizel engagerar sig på ett unikt sätt för kvalitet, bortom ekologisk choklad eller 'ren kakaosmör', genom att garantera alla sina mörka, vita och mjölkchoklad. Från kakaoträdens, sockerrörens och vaniljens odlingar är chokladtillverkning ett stort äventyr där erfarenhet, expertis och chokladspecialistens kunnande spelar en avgörande roll.
Frankrike, St Etienne
Sedan 1882 har Weiss varit ett av de stora namnen inom fransk chokladtillverkning. De är en av de sista chokladtillverkarna som arbetar med kakao och förvandlar det till chokladplattor, godisar och chokladkakor. Weiss utmärker sig i att kombinera och gifta samman bönor från olika ursprung. Weiss garanterar användning av ingredienser från de mest ädla terroirerna utan färgämnen eller...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play