Frankrike, Aizenay
...Beskrivning : Rågmelet T70 är ett mjöl som erhålls från rågkorn, en spannmål som traditionellt används i bakning. Det är lätt siktat, vilket ger en ljusgrå färg och en fin textur. "T70" indikerar en ashaltighet som säkerställer en bra balans mellan finhet och näringsrikedom. Råg är känt för sin lätt söta och syrliga smak, vilket ger en distinkt touch till bröd och andra tillagningar. Ursprung : Ukraina. Förpackning : papperssäckar på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palettisering : 750-950kg.
Portfölj (44)
Frankrike, Olivet
...T55-mjöl rekommenderas för bakning av bröd, bakverk och wienerbröd.
Portfölj (7)
Frankrike, Le Muy
...Mjöl framställt av malda olivkärnor, vår Fleurette Bardon (registrerat varumärke) är en teknologisk hjälpmedel för bagerier vid brödbakning. Vår Fleurette har flera egenskaper: •Luktfri •Smaklös •Naturlig isolator för bakning av produkter som utsätts för höga temperaturer i vedeldade ugnar Fleuretten appliceras som ett skyddande lager mellan ugnsplåten och produkten som ska bakas. Således, även...
Portfölj (10)
Frankrike, Saint Ignat
...Vete mjöl: Limagrain Ingredients erbjuder ett sortiment av inhemskt eller modifierat vetemjöl från Limagrains odlingskedja. Vi erbjuder vetemjöl som är anpassat efter dina behov: bakning, barnmat, snacks, färdigrätter. Barnmat vetemjöl: Genom en ständig noggrannhet kan Limagrain Céréales Ingrédients leverera till de största aktörerna inom barnmat. Vårt "barnmat" vetemjöl möjliggör tillverkning...
Portfölj (7)
Frankrike, Paris
... mjöl av första kvalitet. Oavsett om du letar efter produkter för bakning, fritering eller förberedelse av speciella rätter, kommer vår katalog att möta dina behov med excellens. Vi åtar oss att förse dig med konkurrenskraftiga produkter samtidigt som vi säkerställer perfekt spårbarhet och en reaktiv kundservice. Så tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av vad vi erbjuder!
Portfölj (14)
Frankrike, Torcy Le Petit
...förbättrare för bakning, blandningar och förblandningar, inklusioner. De är alla framtagna inom Technical Centre, ett verkligt innovationslaboratorium. Dessa produkter är till stor del skräddarsydda och uppfyller specifika krav. Företaget skapar också en serie dietprodukter och njutningsprodukter för att förutse framtida konsumentbehov. Millbäker erbjuder sin innovativa expertis inom groddning av spannmål för att kunna erbjuda ett komplett sortiment av groddade frön med surdeg.
Portfölj (18)
MAISON CRAQUELIN, en hantverksbageri beläget i Provence, tillverkar och säljer 100% naturliga kakor gjorda på franskt smör, fransk mjöl och ägg från franska frigående höns. Våra hantverkskakor är utan färgämnen, konserveringsmedel eller tillsatser. Från knådning till formning och bakning är våra kakor 100% hantverksmässiga. De ingredienser som används väljs med största omsorg för att garantera...
Portfölj (12)
Frankrike, Yvre L Eveque
Artisan meunier. Producent av 100% franskt vetemjöl. Producent av mjöl för bakning. Bakmjöl för bagare. Röd etikett mjöl för traditionellt franskt bröd. Producent av bakverksmjöl. Vetemjöl för tillverkning av smördeg och jästdeg. Vetemjöl för tillverkning av wienerbröd. Mjöl för bröd rikt på spannmål. Producent av ekologiskt mjöl. Mjöl för traditionella baguetter. Mjöl för traditionella baguetter berikade med solrosfrön. Mjöl från CRC-vete.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play