Italien, Guardiagrele
...Blandning med mjöl och rostade sojagranulat för produktion av sojabread och bakverk, en källa till växtbaserat protein. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Portfölj (91)
Slovakien, Košice
...Gyermelyi smooth flour 1kg är ett mångsidigt och högkvalitativt mjöl som är perfekt för en mängd olika bak- och matlagningsapplikationer. Med sin fina textur och konsekventa kvalitet säkerställer detta mjöl utmärkta resultat i allt från bröd och bakverk till såser och såser. Oavsett om du är en professionell bagare eller en hemmakock, ger Gyermelyi smooth flour den perfekta grunden för dina...
Portfölj (64)
Bulgarien, Otets Paisievo
...Lavendelmjöl eller -pulver är gjort av torkade lavendelflower eller stjälk. Åtgärd: Lavendel används också i form av frön och blomklasar - för finmalning till pulver eller mjöl. Lavendelfrön, torkade blommor, hjälper mot mal, i matlagning, livsmedel, bakning, torr, lavendel te, kaffe. Lavendelmjöl i matlagning: tillsätts i konfektyr, sällan i soppor, för tillagning av kött och fisk. Lavendelmjöl...
Portfölj (187)
Italien, Marmirolo
...W: 380 - 400. Patentmjöl framställt av utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska vetesorter. Idealisk för degar med långa jäsningstider. Perfekt för att uppnå en stor volymutveckling. Rekommenderas för Panettoni, Pandori, Colombe, "Veneziane" och babàs. 10KG...
Portfölj (56)
Frankrike, Aizenay
...Beskrivning : Rågmelet T70 är ett mjöl som erhålls från rågkorn, en spannmål som traditionellt används i bakning. Det är lätt siktat, vilket ger en ljusgrå färg och en fin textur. "T70" indikerar en ashaltighet som säkerställer en bra balans mellan finhet och näringsrikedom. Råg är känt för sin lätt söta och syrliga smak, vilket ger en distinkt touch till bröd och andra tillagningar. Ursprung : Ukraina. Förpackning : papperssäckar på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palettisering : 750-950kg.
Portfölj (44)
Polen, Brzozów
...potatis, tapioka, kastanj), öka antalet ägg eller tillsätta en mogen banan vid bakning, samt mer fett. <strong> Innehåll: </strong> Rismjöl <strong> Näringsvärde per 100g </strong> Energiinnehåll 1481KJ/349kcal - 18% RDI* Fett 0.7g - 1% varav mättade fettsyror 0.15g < 1% kolhydrater 76.9g - 30% varav 2g socker - 2% protein 7.6g - 15% fiber 2.3g salt 0.1g - 2% *RDI - referensvärde för näring <strong> Användning </strong> komponent i söta bakverk, kakor, pannkakor, vegetariska biffar, för att reda soppor och såser.
Portfölj (781)
Tyskland, Nürnberg
...Kornmjöl är ett fint pulver som mals från hela korn av korn. Det erbjuder en nötaktig smak och är en bra källa till fiber, vitaminer och mineraler. Detta mångsidiga glutenfria mjöl används ofta i bakning och ger ett hälsosamt alternativ till vetemjöl. Kornmjöl kan införlivas i olika recept, inklusive bröd, muffins, pannkakor och kakor, samtidigt som det tillför en subtil sötma och en distinkt...
Portfölj (186)
Frankrike, Olivet
...T55-mjöl rekommenderas för bakning av bröd, bakverk och wienerbröd.
Portfölj (7)
...Ren Vetemjöl är en mångsidig och nödvändig ingrediens för varje kök, oavsett om det handlar om hemmakokning eller professionell bakning. Tillverkat av 100% ekologiskt odlad vetekorn, är detta mjöl fint malet för att säkerställa en jämn konsistens och konsekvent kvalitet. Med ett maximalt fuktinnehåll på 14,5% och en finhet på 99,96% är vårt vetemjöl perfekt för en mängd olika recept, från bröd...
Portfölj (128)
Frankrike, Le Muy
...Mjöl framställt av malda olivkärnor, vår Fleurette Bardon (registrerat varumärke) är en teknologisk hjälpmedel för bagerier vid brödbakning. Vår Fleurette har flera egenskaper: •Luktfri •Smaklös •Naturlig isolator för bakning av produkter som utsätts för höga temperaturer i vedeldade ugnar Fleuretten appliceras som ett skyddande lager mellan ugnsplåten och produkten som ska bakas. Således, även...
Portfölj (10)
Kroatien, Donja Voca
...Skalade hampafrön är den mest använda versionen av hampafrön. De är redo att användas i alla former, precis som andra frön och nötter. Du kan använda dessa frön på olika sätt. Vissa människor använder dem som topping på sallader eller andra rätter. Andra använder dem som mjöl för bakning eller smoothies, flingor och bröd. Anledningen till att skalade frön är så populära är att de inte kräver...
Portfölj (11)
Tyskland, Halle
...Superschrot är ett delvis avfettat grovt (krossat) mjöl som tillverkas av pressade frön eller kärnor. Superschrot är veganskt och glutenfritt. Du kan använda det för matlagning och bakning, för att förfina sötsaker och dessertsåser, i smoothies och müslis eller som topping.
Portfölj (93)
Tyskland, Bad Bentheim
... rädisa-liknande växt, som spanjorerna använde för att ge sina hästar på råd av inkaerna. I Junin-regionen i Peru konsumeras maca i stora mängder. Det är en lättillgänglig och mycket näringsrik källa till mat. Den äts färsk med kött, tillagas i underjordiska ugnar klädda med heta stenar (pachamancas), eller torkas innan den kokas till en gröt i mjölk. En särskild dryck gjord på maca kallas populärt 'maca chica'. En annan användning är att mala den torkade roten till maca-mjöl för bakning. Bearbetning Maca-fröet sås i september, abo…...
Portfölj (549)
Grekland, Veria
...Chokladkakberedningsmix i 10 kg påse eller enligt dina krav. Kontakta oss för mer information och priser.
Portfölj (2)
Italien, Turin
...Ekoterra erbjuder ekologiska hasselnutsprodukter för livsmedelsindustrin med produktionspartners som har egna projekt som möjliggör spårbarhet, med en strategi som prioriterar miljömässigt och socialt ansvar framför ekonomiska mål. Vårt urval av hasselnötstyper och kärnstorlekar möjliggör skapelser inom konfektyr, bakning, glass och andra tillämpningar. Naturliga, rostade, blancherade, tärnade...
Portfölj (10)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Havremjöl är ett bra val för bakning. De mest populära rätterna är havrekakor och pannkakor. Näringsfysiologer anser att havre är hälsosammare än andra spannmål. När havremjöl tillsätts i bakverk blir de mer fluffiga och smuliga, så detta mjöl kan fungera som en ersättning för vetemjöl. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av spannmål, vilket möjliggör en lägre glykemisk index, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 600 g...
Portfölj (116)
...– Mjöl med bra konsistens och hög hydratiseringskapacitet, korrigerad med antioxidant och enzymer. – Indikerad för processer med hög belastning för degen, särskilt för tillverkning av små bröd (bijou, bebisar, vianinhas och brödskorpor) samt frysta och kylda degar.
Portfölj (3)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Det är ett av de första domesticerade sädesslagen, som började odlas i början av den neolitiska revolutionen, för cirka 10 000 år sedan. Vete används i stor utsträckning som livsmedel, industri- och fodergröda. Mjöl, spannmål, alkohol och olja tillverkas av vetekorn. Deras mjöl används vid bakning av bröd, tillverkning av pasta och konfektyr. Spannmål som erhålls från vetesemolina, couscous, bulgur, freek. Vete används också som foder till lantbruksdjur och ingår i vissa recept för framställning av ett antal alkoholhaltiga drycker, såsom öl och vodka, samt whiskey.
Portfölj (40)
Italien, Forlì
... anses dessutom vara den mest fiberhaltiga livsmedelsprodukten. De organoleptiska egenskaperna hos råa, skalade mandlar är dock så intressanta att de kan användas inom olika områden av matlagning. Vi hittar dem inom bakning och konditori, i produktionen av drycker, örtteer och glass, samt i förpackningen av aptitretare, snacks, förrätter och huvudrätter. De kan dessutom rostas, karamelliseras, malas till kross eller mjöl, vilket visar på deras mångsidighet.
Portfölj (50)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Rismjöl Grön mat från Ryssland. Glutenfritt. ARATAY rismjöl är gjort av ris som odlas på bördiga marker i Krasnodar-regionen, Ryssland. Vi använder skonsam teknik som innebär 2 gånger mindre gödningsmedel och svampmedel. ARATAY rismjöl förbättrar immunförsvaret, renar kroppen och förbättrar ämnesomsättningen. Det är nyttigt för diabetes, allergier, fetma och hjärt-kärlsjukdomar. Det förvandlar...
Portfölj (10)
Ukraina, Chernihiv
...Ärtmjöl tillverkat enligt TCU 10.6 - 14224080-004:2017. Ärtmjöl produceras genom att mala torkade ärtor för att bilda ett gult eller grönt mjöl. Ärtmjöl har höga nivåer av protein och är också en utmärkt källa till många vitaminer, mineraler och antioxidanter. Ärtmjöl används vanligtvis i lågkolhydrat- och hälsosamma livsmedel, för att göra pasta, bakning, bröd och snacks. Det används också i...
Portfölj (7)
Belgien, Anderlecht
... mjölsorter i bakning. Sorghummjöl Glutenfritt mjöl Recept med sorghummjöl Var man kan köpa sorghummjöl Fördelar med sorghummjöl Näringsinnehåll i sorghummjöl Ersättning för sorghummjöl Helkorns sorghummjöl Användningar av sorghummjöl Sorghummjöl för bakning Hur man använder sorghummjöl i bakning Bästa glutenfria recept med sorghummjöl Är sorghummjöl bra för celiaki? Hälsosamma fördelar med sorghummjöl Sorghummjöl för brödbakning Glutenfritt pannkaksrecept med sorghummjöl Näringsjämförelse mellan sorghummjöl och mandelmjöl...
Frankrike, Saint Ignat
...Vete mjöl: Limagrain Ingredients erbjuder ett sortiment av inhemskt eller modifierat vetemjöl från Limagrains odlingskedja. Vi erbjuder vetemjöl som är anpassat efter dina behov: bakning, barnmat, snacks, färdigrätter. Barnmat vetemjöl: Genom en ständig noggrannhet kan Limagrain Céréales Ingrédients leverera till de största aktörerna inom barnmat. Vårt "barnmat" vetemjöl möjliggör tillverkning...
Portfölj (7)
Tyskland, Schlüsselfeld
...Vår ätbara cookie dough för privata varumärken tillverkas av högkvalitativa livsmedelsingredienser och innehåller varken ägg, bakpulver eller rå mjöl. Säker att äta och idealisk för bakning, framstår vår ätbara cookie dough som ett funktionellt näringsrikt snacks som är "bättre för dig".
Portfölj (69)
Bulgarien, Sofia
... dess antiinflammatoriska egenskaper minskar symtomen på ledvärk och artrit. Pulvret av hundros är det perfekta tillskottet för smoothies och juicer, spannmål, te och kan även användas som mjöl för bakning. Därför kan du vara säker på att dra nytta av de många fördelarna och vitaminerna från nypon med minimal ansträngning. En tesked hundrospulver Förpackning: 500g, 1000g och lösvikt...
Portfölj (154)
Österrike, Fürnitz
... jäsningsgas från bakpulvret när det blandas med mjöl. Detta resulterar i fina korn i den resulterande jästa degen för bakning.","One of the most popular uses of monocalcium phosphate is it use a leavening agent. Here manufacturers may combine the monohydrate and anhydrous types.":"En av de mest populära användningarna av monokalciumfosfat är som jäsmedel. Här kan tillverkare kombinera monohydrat...
Portfölj (127)
Tyskland, Lüneburg
...Malda chiafrön! Kornstorleken är cirka 600 µm. Ideal för bakning och blandning för alla och allt! Finns i många storlekar - kontakta oss!
Portfölj (7)
Nederländerna, Amsterdam
...Kokosmjöl är en biprodukt av kallpressad kokosolja. De torkade kokosfibrerna pressas först ut och mals sedan till ett pulver. Det är en kokosfiber och innehåller cirka 15 % fettinnehåll. Det är naturligt och osötat, har en lätt smak och doft av kokos, vilket blandar sig bra med andra ingredienser utan att vara för starkt. Medan det i torkat tillstånd har ett lätt, luftigt utseende och en bra textur, blir det relativt kompakt vid matlagning eller bakning.
Portfölj (115)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play