Italien, Fratta Todina
Vi producerar lycka! Små stora mästerverk där smaken speglas i leendet hos dem som njuter av dem. För att göra detta söker vi de mest naturliga odlingarna, väljer de bästa råvarorna, studerar mindre aggressiva och säkrare bearbetningar och framför allt smakar vi dag efter dag på den stora passion som binder oss till detta yrke. Många produkter att upptäcka, alla strikt hantverksmässiga, handgjord...
Portfölj (4)
Italien, Roma
Hej, jag heter Roberto Ugolini, grundare av företaget TrufflEat SRL som har varit verksamt i över 10 år inom försäljning av färska tryfflar och exklusiva italienska produkter av hög kvalitet, med och utan tryffel. Marknaden för tryffel växer kraftigt, med en tillväxttrend på minst 12% per år. Vårt företag sysslar med leverans av gastronomiska produkter för Horeca- och detaljhandelskanalen: krydd...
Portfölj (9)
Italien, Città Di Castello
...Truffelolivolja för pasta, såser, sallader, ägg, kött och fisk. Vi arbetar också med en olja med 100 % naturliga aromer! Truffeloljan är tillverkad med den bästa extra jungfruolivoljan. Använd bara några droppar för att ge en oemotståndlig smak till varje rätt: pasta, ris, kött, fyllda rätter, omeletter, sallader.
Portfölj (2)
Italien, Palagianello
Med många års erfarenhet inom import, export och mäklartjänster för flera företag kan vi både källsortera och ge råd samt ta hand om nästan alla livsmedelsprodukter för behoven hos specifika företag eller privatpersoner/områden. På grund av detta har Soledòr beslutat att bryta ner hela variationen av produkter som kan källsorteras till endast några, av vilka alltid är hantverksmässiga och nödvändi...
Portfölj (9)
Italien, Trieste
...6 Weck - flaskor i modellglas FLACON ® på 290 ml. Idealiska för fruktjuicer och grönsaker, soppor, såser, kolsyrade lemonader, fryst te, gaspachos … Referens: 5763300 Kapacitet: 290 ml Öppning: 60 mm Säljs i förpackningar om 6 enheter. Sammanfogade och lock ingår. Inga rostfria klämmor ingår. Mått i mm: 140 Kapacitet i gram: cirka 250 beroende på produkt. WECK ®-burkar för konservering är...
Portfölj (49)
...-20 gram, har en klar röd färg, en balanserad smak och en lång hållbarhet. Vacker och inbjudande att konsumera, svarar datterinotomaten mycket bra mot den aktuella marknadstrenden, nämligen föreningen mellan det visuella intrycket och en hög kvalitetsstandard för frukterna. Tack vare sin sötma är datterinotomaten mycket mångsidig i köket, perfekt för att skapa olika läckra recept: tomatsylt, såser eller som snacks i snabba förrätter. Förpackning: 200 g, 250 g, 300 g...
Portfölj (8)
Italien, Foiano Della Chiana
... typ av lock krävs inga tillbehör för formatbyte. Fyllmaskinen kan även fås med skruvförslutningssystem, med varm inkapsling eller aluminium, för vinflaskor, etikettering av flaskor. Inkluderar programmering på kundens etiketter och testning. Vi utför även installation på plats, på begäran, vilket inte ingår i maskinens pris. VI HAR ÄVEN FYLLMASKINER FÖR SYLT, SÅSER, HONUNG, TOMATER, FLASKOR, BURKAR I ALLMÄNHET, INKAPSLARE, FÖRSLUTARE OCH SLUTLINJE.
Portfölj (4)
Italien, Trieste
...Glasburkar från märket Weck®! Glasburkar med gummitätningar och glaslock (ingår). Stängningsklämmorna i rostfritt stål säljs separat, eftersom de är återanvändbara vid varje sterilisering. Weck®-burkarna, serien 'Fête'®, är perfekta för tillagade rätter, frukter, grönsaker, soppor, såser, juicer....
Italien, Forlì
... är perfekta att knapra på medan man tittar på tv eller sippar på cocktails. Trots att de anses vara en mycket kaloririk mat är pistagenötter rika på Omega 3 och Omega 6, vitamin E och många mineraler som är nyttiga för vårt välbefinnande. Pistagenötter är naturligt glutenfria, vilket gör dem perfekta för dem som lider av celiaki. Rostade pistagenötter med skal är mycket uppskattade för att göra salta såser (pistagepesto), krämer och såser för att skapa utmärkta köttbullar, fantastiska huvudrätter och aptitretare.
Portfölj (50)
Italien, Nave
...Föreslagna kombinationer La Grola passar bra till rätter med rött kött, både grillat och med bruna såser, särskilt lamm och kid. Dessutom är den utsökt med stuvade eller grillade svampar och med lagrade, icke kryddiga ostar. Noter Det är det extraordinära resultatet av mötet mellan två stora personligheter: kullen La Grola och de inhemska druvsorterna i Valpolicella. Den utmärkta exponeringen av...
Portfölj (46)
Italien, Torino
...Ekoterra erbjuder ett sortiment av fruktpulver som används i en mängd olika tillämpningar såsom godis, såser, proteinblandningar, fyllningar och mycket mer. Det handlar om fina pulver, som vanligtvis är mycket lösliga med lång hållbarhet, vilket gör dem utmärkta för användning inom livsmedelsindustrin. -Pulver av Banan -Pulver av Rödbeta -Pulver av Kiwi -Citronpulver -Pulver av Persika -Pulver av Vattenmelon...
Portfölj (10)
Italien, Turin
... konserveringsmedel. PRODUKTBESKRIVNING Näringsrika och mångsidiga, rödbetor ger en läcker jordig smak till både söta och salta skapelser. Finns både ekologiska och konventionella i skivor eller pulver, våra rödbetor blandar sig med andra smaker samtidigt som de fortfarande sticker ut genom att ge en fantastisk mörkröd färg som eliminerar behovet av konstgjord färgning. Blanda frysetorkad rödbeta i sallader, soppor och salta såser. Tillsätt rödbetspulver i smoothies och bakverk för en boost av superfood-näring och djup, rik färg.
Portfölj (10)
Italien, Lauro
...såser, puddingar eller använda dem för att ge krispighet och smak till förrätter, fisk- och kötträtter. Dessutom är de verkligen värdefulla inom bakning och glassmaking eftersom de utgör en basingrediens i många skapelser, som krämer, glassar och tårtor. De skalade och rostade hasselnötterna, förutom att de är utsökta och oemotståndliga, är också fördelaktiga för vår kropp: de är rika på vitamin E, en antioxidant som är användbar för att förebygga vissa typer av cancer och är en utmärkt källa till fosfor, kalium, kalcium och proteiner.
Portfölj (10)
Italien, Orio Al Serio
...Maskiner designade för att skapa ett inslag av attraktion och diversifiering i glassutbudet. De är dubbel smak och har en speciell dispensergrupp som kan tillsätta tre olika såser efter val, med maximal hygien och praktisk användning. Tack vare teknologin för express-churnning kan Kolor kontinuerligt producera glass med önskad konsistens. Maskinen är utrustad med ett skåp i rostfritt stål där de tre behållarna för sirap är placerade, vars injektion kontrolleras av en speciell tryckregulator.
Italien, Campello Sul Clitunno
... av de flesta smaklökar, även av barn. Perfekt rå på alla typer av rätter: sallader, fisk, vitt kött, baljväxtsoppor, grönsaker. På rostade kött, skaldjursallader, såser och emulsioner. Vid tillagning används den för att göra såser, doppsåser, friteringar.
Portfölj (9)
Italien, Giarre
...Pachino-dopad tomat representerar excellensen inom jordbruksproduktionen i det sydöstra Sicilien. En grönsak med en sötaktig smak och en intensiv röd färg, lämplig för alla typer av användning i köket, från aptitretare till sallader, inklusive såser. Dop-märket gör den unik och oersättlig i smaken. Tillgänglig nästan hela året, men excellensen nås under sommarsäsongen.
Portfölj (9)
Italien, Orsogna
...carpaccio av kött och fisk, omeletter och frittata, förberedelse av såser och såser, smörgåsar, snacks för aperitifer, garneringar, pizzor och calzone. Maximal hållbarhet: 24 månader från produktionsdatum. Tillgänglighet: Alltid vanligtvis tillgänglig. Förvaringsmetod: När den är öppnad, täck med extra jungfruolja, förvara i kylskåp och konsumera inom några dagar. INGREDIENSER: Svart sommartryffel (Tuber Aestivum); Extra jungfruolja; Salt; Aromer; Antioxidant: Askorbinsyra. Förpackning: 6 stycken...
Portfölj (9)
Italien, Palagonia
...Egenskaper: Produkt som härstammar från friska och mogna tomater, med den färg, arom och smak som är karakteristisk för frukten från vilken den kommer, genom pressning, eventuell separation av skal och frön samt partiell eliminering av vatteninnehållet, så att den torra resten ligger mellan 6 och 12 %, exklusive eventuell tillsatt salt. Används som en färdig bas för beredning av såser eller för industriell bearbetning. Förpackning: Aseptisk påse i aluminiumplastkomposit Förpackning: Bag in box 10 kg (2 påsar om 5 kg per låda)...
Portfölj (55)
Italien, Trieste
...Nyheter: 6 WECK Bobine® glasburkar 700 ml med glaslock och tätning (klämmor ingår ej). Burkarna i WECK Bobine®-serien är de senaste tillskotten från Weck. Dessa burkar med sin originella och eleganta form kommer att vara perfekta för alla dina juicer, frukter, soppor, såser, tillagade rätter,…...
Italien, Trieste
...6 flaskor WECK Flacon® 540 ml med lock i glas och gummiringar (klämmor ingår ej). Idealisk för fruktjuicer och grönsaker, soppor, såser, lemonader, isteer, gaspachos… Referens: 5764308 Kapacitet: 540 ml Öppning: 60 mm Såld i förpackningar om 6 enheter. Inkluderar packning och lock. Rostfria klämmor ingår ej. Höjd i mm: 184 Kapacitet i gram: cirka 500 g beroende på produktens densitet. Alla burkar i WECK-serien är tillverkade av glas som kan återvinnas, utan bly, ftalater och Bisfenol. Packningarna är gjorda av naturgummi.
Italien, Calenzano
Probios, ett ledande företag i Italien inom distribution av vegetariska ekologiska livsmedel, har sedan 1978, året för sin grundande, främjat odlingen av råvaror med respekt för människan och naturen. Under många år har företaget också ägnat sig åt att skapa och marknadsföra ekologiska produktlinjer som är lämpliga för dem som måste följa specifika kostregimer. Företaget, med huvudkontor i Florens...
Portfölj (1)
Italien, Mirabella Imbaccari
...Tillverkade med omsorg, våra blandningar med aromatiska örter från Sicilien och kryddor, rika på doft och smak. Inkluderar även: Krydda för Fisk, Krydda för Potatis, Krydda för Såser, Krydda för Spaghetti. Oundvikliga i köket, för att ge en touch av smak och arom till varje rätt. Skillnaden ligger i våra naturliga och väldoftande örter, som gör att vi kan erbjuda kryddor med äkta smak från Sicilien. Finns i glasburk, doseringsflaskor, PET-burkar och påsar. Format för detaljhandel, specialbutiker, delikatessbutiker, dagligvaruhandel, grossist.
Italien, Gravina di Catania
...Passata di pomodoro med intensiv och genuin smak, som representerar den perfekta kombinationen av traditionell italiensk matlagning och omtanke för miljön. Kryddblandning lämplig för tillagning av såser, såser och ragù. Idealisk för att krydda pizzor och liknande livsmedelsprodukter. När den har öppnats, förvara i kylskåp. Ekologisk, glutenfri och vegansk. Utan konserveringsmedel och utan tillsatt socker. Etikett på 4 språk: italienska, engelska, tyska och franska. Hållbarhet: 36 månader från produktionsdatum.
Portfölj (6)
Italien, Campobasso
... när som helst och var som helst. Jämfört med andra autoklaver för sterilisering från Frigojollinox kan man med STERYcook även laga mat, fräsa och koka precis som med en vanlig kokgryta. Den dubbla väggen med termisk vätska bidrar till en jämn värmefördelning på väggarna och botten med en omfattande temperaturledning. Tillverkningen av redningar, soppor, såser och mer är mycket enkel, tack vare den extrema enkelheten i hur man kan hantera anläggningen även vid stora mängder.
Italien, San Donaci
...Druva: 100% Negroamaro. Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Vinet är framställt genom jäsning i stål av Negroamaro-druvor och är ett torrt vin med en långvarig smak. I doften framträder inslag av röda frukter som vinbär, svart mullbär, björnbär och körsbär samt balsamiska toner från medelhavsväxtlighet. Tack vare strukturen hos dess tanniner, som inte är för påträngande, har det en god mångsidighet och passar bra till lagrade charkuterier och medelålders ostar, kötträtter, både vita och röda såser samt grillat.
Portfölj (5)
Italien, Trento
... 500 ml vatten och koka i ett par minuter. Tärningen kan dessutom tillsättas till maten under tillagningen och i önskad mängd, för att berika och framhäva smaken av soppor, grönsakssoppor, kokta grönsaker, såser, grytor, kött, risotto, ägg, osv.
Portfölj (9)
Italien, Marciano Della Chiana
...Guanciale är en charkuteriprodukt som kommer från grisens kind. Köttet masseras med salt i cirka fem dagar. Peppar och chili tillsätts och det aromatiseras med rosmarin och salvia för att göra köttet ännu mer smakrikt. Torkningen, som varar mellan 60 och 90 dagar, sker i miljöer med optimalt klimat och fuktighet. Det används i matlagning i olika recept och såser: pasta alla carbonara, gricia och amatriciana för att nämna några av de mest kända.
Portfölj (10)
Produktionen av prosciutto och culatello "Rosa dell'Angelo" är speciell redan från början. Köttet har olika kvaliteter, på grund av den utomhusuppfödning och den gamla hantverksmetoden som helt görs för hand, med endast salt och lång mognad. Våra svarta grisar av gamla raser som nästan helt har försvunnit är fria att beta i skogarna. Fria under sol, vind och regn. Fria att uttrycka sin instinkt. F...
Portfölj (10)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play