... från andra processer, såsom skalade tomater, som istället återvinns i produktionen av koncentrat. Tomatpuré kan definieras som juicen eller pulpan av koncentrerade tomater utan skal eller frön och är resultatet av en kall eller varm extraktionsmetod vars resulterande råmaterial sedan tjocknar i avdunstare. Att noggrant välja tomaterna som används i produktionen av passata är avgörande, eftersom det kan påverka kvaliteten och hållbarheten hos den färdiga produkten. Urvalskriterierna inkluderar mognad och avsaknad av brister och defekter. Djupt röda, mogna tomater med en högre...
Portfölj (6)
Italien, Lucca
...La Maschera Capelli Centrifugato är en pH-syrabaserad återuppbyggande behandling, idealisk för behandlade, svaga och skadade hår. Berikad med Liquepom®, en patenterad ingrediens från ekologisk toskansk tomat, erbjuder denna mask antioxidativa och skyddande egenskaper mot föroreningar. Oleolito av ekologisk toskansk morot, i kombination med Liquepom®, ger en blandning av växtbaserade vitaminer som...
Portfölj (38)
...Den gula datterino anses vara en nischprodukt, tack vare sin extrema sötma och nästan obefintliga syra. Perfekt för alla typer av recept och utsökt att äta rå.
Matchande produkter
Gul Datterino
Gul Datterino
Andra produkter
Röd Datterino
Röd Datterino
Portfölj (2)
Italien, Giuliano
...Farina "00", vatten, Lievito Madre (naturlig jäst av vetemjöl typ 0 i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, tomat, mozzarella, kronärtskockor, svamp, skinka, svarta oliver, extra jungfruolja.
Portfölj (129)
Italien, Novoli
...Våra soltorkade tomater "San Marzano" plockas för hand på sommaren, perfekt mogna och odlade utan bekämpningsmedel. De torkas naturligt i solen och konserveras endast med tillsats av salt. PRODUKTEGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR Soltorkade tomater "San Marzano" 100% naturliga Tillgänglighetsperiod: juli/januari Finns i bulk i lådor om 10 kg Pallfrakt i kyltemperaturer i Italien och Europa. Minimiorder: 1000 kg...
Portfölj (71)
...För den som inte älskar kött men inte vill ge upp njutningen av arancino, här är en nytolkning av en av klassikerna inom siciliansk rustik mat. En gyllene och krispig skorpa, ett lager av ris som är skickligt aromatiserat och ett hjärta av spenat, mozzarella och tomat.
Portfölj (45)
Italien, MILANO
...Egenskaper Pomì är faktiskt tillverkat av tomater från 800 jordbruksföretag i Casalasco Società Agricola SPA, odlade på över 11 000 hektar mark i Italien, främst mellan Cremona, Parma, Piacenza och Mantova, på ett genomsnittligt avstånd av 50 km från bearbetningsanläggningarna. Tjock och väldoftande 100% italiensk tomat FÖRPACKNINGAR FRÅN 12 1 ST= EURO 0,90 1 PALLETT 70 KARTONGER UTGÅNGSDATUM 28/ 12 / 26 MINIMI BESTÄLLNING 30 PALLETT...
Portfölj (229)
Italien, Palagonia
Sicilian Goodness, ett ungt och dynamiskt sicilianskt företag, sysslar med produktion under varumärket Sicilian Goodness och handel med typiska sicilianska produkter för återförsäljare och privatpersoner. Produkterna exporteras och finns på olika europeiska marknader. För mer information kan du begära en offert genom att skicka ett e-postmeddelande till info@siciliangoodness.com eller alternativt ...
Portfölj (55)
Italien, Giarre
...Pachino-dopad tomat representerar excellensen inom jordbruksproduktionen i det sydöstra Sicilien. En grönsak med en sötaktig smak och en intensiv röd färg, lämplig för alla typer av användning i köket, från aptitretare till sallader, inklusive såser. Dop-märket gör den unik och oersättlig i smaken. Tillgänglig nästan hela året, men excellensen nås under sommarsäsongen.
Portfölj (9)
Italien, Dorgali
... proteinkoncentration. Vår Ricotta Sarda är utsökt att njuta av ensam, i skivor, eller som ett utmärkt komplement till färska grönsaker, som riven över tomat. Perfekt för att berika fräscha sallader, pasta, risotto, ugnsbakade lasagner eller som en stjärningrediens i salta pajer, vår Ricotta Sarda är en verklig kulinarisk skatt som inbjuder till upptäckten av autentiska och genuina smaker.
Portfölj (10)
Italien, altamura
... excellens. Producerad och förpackad enligt lag. BAS PIZZA RÖD TOMAT Ingredienser: Finmalen durumvetemjöl, vatten, potatisstärkelse, havssalt, extra jungfruolja, jäst, sojalecitin. Tomatsås. Innehåller gluten.
Portfölj (3)
...Oemotståndlig med sin ovala form, erbjuder datterinotomaten konsumenten säkerhet i smak, arom och krispighet. Plantan är stark och välbalanserad, har en hög produktionspotential och säkerställer regelbundna skördar samt frukter av enhetlig storlek och form. Utmärkt förmåga att sätta frukt. En värdefull egenskap är frukterna. Frukterna, med en utmärkt konsistens och hög brixgrad, väger cirka 15...
Portfölj (8)
Italien, Rivoli
...Rödbetan, som används istället för tomat, har en rik smak av jordiga och söta aromer som närmar sig umami-smaken. Rödbetssåsen är ett litet mirakel, en perfekt balans av smaker, med inslag av kryddor och en mycket österländsk, komplex struktur, långt ifrån den sura och platta smaken av tomat. Granatäpplevinäger, som används i Biobontà Rödbetssås, har en intensivt fruktig syrlig smak. En sås som...
Portfölj (9)
Italien, Roma
...Luminans Yin Crema för känslig hud, med rodnader och couperose; för ansikte, hals och dekolletage. Yin-extrakt från blad och frukt av tomat för att dämpa de överdrivna Yang-energierna. DÄMPAR RODNADER OCH COUPEROSE Rödvinsranka, Hästkastanj och Djävulsklo dämpar synligt tillstånd av kongestion och rodnad även på dekolletaget. Blad och frukt av tomat för att reparera kapillärerna, bibehålla det...
Portfölj (10)
Italien, Noci
...Mozzarella är en färsk ost med elastisk konsistens, kännetecknad av en slät, jämn yta och en snövitt färg. Smaken är söt och mild, och doften är frisk och behaglig. Den finns i olika former, resultatet av våra mästerostmakare: från bocconcino till nodino, från fläta till liten fläta och till fiordilatte. Vanligtvis avnjuts mozzarella färsk, antingen ensam som förrätt (fiordilatte skärs typiskt i skivor och kryddas med extra jungfruolja och tomat, vilket utgör basen för den berömda caprese) eller som tillbehör, i kombination med huvudrätter och även i salladsberedningar.
Portfölj (10)
Italien, Castelfidardo
...Extra jungfruolivolja med en överdådig och omslutande bukett av aromer av kronärtskocka, grön tomat och vilda blommor. Intensiv, långvarig och ren smak, med inslag av kryddighet och balanserade bitterhet. Rekommenderas för rätter med en kraftfull struktur, såsom röd kött, baljväxtsoppor eller den klassiska grillade bläckfisken från Apulien. Vi är bland de få i Italien som producerar denna monovarietal.
Portfölj (4)
Italien, Matera
...Endast efter pizzan i den italienska kulinariska traditionen, är den friterade panzarotto en typisk maträtt från södra Italien. Den är gjord av friterad pizzadeg och är fylld med äkta mozzarella och tomat. Alla ingredienser är endast italienska. Panzarotto finns både i "förfriterad" version och "okokt", med en vikt från 35 gram.
Portfölj (4)
Italien, Porto Mantovano
...Våra tekniker skapar kompletta system för hydroponiska odlingar både inom grönsaksodling (tomat, gurka, paprika, sallad...) och inom blomsterodling (rosor, anthurium...) med användning av olika inerta substrat. Allt med "nyckelfärdigt"-konceptet. När det gäller den specifika odlingen av tomater använder företaget Tecnova anläggningar på hängande rännor fästa vid strukturerna, för att främja maximal renlighet och kontroll över växterna som föds och växer under hälsosamma förhållanden, vilket begränsar behovet av växtskyddsmedel.
Portfölj (9)
Italien, Trento
...Potatis, morot, lök, persilja, purjolök, selleri, vitlök och tomat från ekologiskt jordbruk och garanterade av CSQA. Dessa är de hälsosamma ingredienserna som Bauer har valt för Granulat Vegetale Bio. Den speciella bearbetningen från det trentinska företaget gör skillnad: en långsam och skonsam process som endast inkluderar den värdefulla jästextraktet och solrosolja. En speciell granulering...
Portfölj (9)
Italien, Sassello
L’ Artigiana del Fungo-fabriken grundades 1996 som en familjeverkstad som producerar konserverad mat. Då som nu håller den fast vid sina ursprungliga riktlinjer: råvarornas kvalitet, noggrant utvalda, samt sökandet efter färska produkter som kontrolleras en och en. Vårt sortiment av konserver sträcker sig från aptitretare till konfektyr. Du kan enkelt hitta en sås eller en aptitretare som komplett...
Portfölj (9)
...Namnet kommer från Capone som på den tiden lätt kunde hittas i sicilianska kök på grund av sin överflöd. Capone serverades tillsammans med tomat och aubergine. I början av förra seklet blev rätten en del av den folkliga matkulturen och capone ersattes med andra grönsaker. Grönsakerna, noggrant utvalda, friteras separat och kokas sedan med en speciell tomatsås. Ingredienser: Friterad aubergine i tärningar 37%, tomatsås, solrosolja, extra jungfruolja, lök, selleri, oliver, kapris, socker, naturliga aromer, vinäger.
Italien, Mercato San Severino
Innovativt italienskt livsmedelsföretag med en arv som sträcker sig tillbaka till 1903 i produktion och leverans av enkla och traditionella italienska livsmedelsprodukter som tomat, sås, baljväxter, grönsaker och spannmålsprodukter.
Italien, Castelvetrano
bearbetning, omvandling och förpackning av olja och bordsoliver från Nocellara del Belice, oliver i burkar för stor distribution och i hinkar för restaurangverksamhet, förpackningar i påse för turistplatser, olivpatéer av gröna oliver, svarta oliver och kryddade oliver, patéer av kronärtskockor, svamp och soltorkad tomat, vi förpackar även kronärtskockor i bitar i burk. Vi förpackar och bearbetar även för tredjepartsföretag med kundens etikett.
... i bekväma rum med TV och privat badrum. Ägaren Maria Antonietta förgyller varje morgon med en italiensk frukost bestående av skummande kaffe-cappuccino (som på café), kex, durumvete-bröd, sylt och krämer, fruktjuice-yoghurt, i rotation; pasticciotto leccese, tårtor och bakverk. För de som älskar det salta: La friseddhra (typiskt salentino rostat bröd) med tomat och säsongsgrönsaker (spureddhra-meloncella) och andra läckerheter från Salento baserade på det lokala jordbrukarsamhället. Färska, hälsosamma och otroligt goda produkter!
Italien, Ozzano Dell'emilia
... Utbudet av produkter är brett. Vi erbjuder främst blomkål, paprika, tomat, apelsin, citron, nektarin, persika och mango. Spanien, Marocko, Frankrike och Italien är ursprungsländerna för våra produkter. Vi kännetecknas av en lätt organisation, baserad på väldefinierade roller, flexibel och högprofessionell. De nuvarande behoven hos aktörer inom frukt och grönsaker kräver en konstant insats för att hitta högkvalitativa, högpresterande lösningar. Detta är anledningen till att vi ständigt uppdaterar våra professionella resurser.
Portfölj (5)
Italien, Turin
...röd beta), NFC fruktjuicer, soltorkade aprikoser, fikon, hasselnötter (kärnor, mjöl och pastas), pistagenötter, linser, kikärtor, superfood-ingredienser, växtbaserade proteiner och tomatpuréer. Vi expanderar ständigt vårt utbud av ekologiska ingredienser som erbjuds direkt från ekologiska odlare och tillverkare i Turkiet, Italien och EU.
Portfölj (10)
Italien, Savona
...med vetemjöl, med speltmjöl, med mjöl från gamla sädesslag, med sesam, med tomat, med örter. Proteinbaser från hasselnöt, mandel, valnöt och från ärtor, kikärtor, bondbönor, pumpafrön, solrosfrön, linfrön. Rispulverprotein. Mandel- och hasselnötsmjölkpulver. Buljongextrakt i pulverform, palmfria buljongtärningar. Palmfria, laktosfria pålägg med hasselnöt och kakao, mandel. Pålägg med buffelmjölk och kamelmjölk. Sötkrämer för fyllning. Extruderade kex fyllda med hasselnöts- eller mandelkräm, glutenfria. Extruderade produkter av ris, sorgo, bovete, hirs, glutenfria. Energidrycker och sportdrycker.
Portfölj (5)
Italien, Borgolavezzaro
...Företaget Elisa Food har specialiserat sig på produktion av pizzor, pizzettor och pizzabottnar (med och utan tomat) i cirka 40 år. Vi värdesätter äkthet, därför respekterar vi tiden för naturlig jäsning. Elisa Food har, förutom den traditionella linjen, en linje av GLUTENFRIA produkter som vi distribuerar i Italien under varumärket "Le Bontà di Edo" och som inkluderar olika varianter av PIZZOR...
Italien, Città Di Castello
...tryffelpuré, svartolivspaté, het sås, tomat med tryffel eller svamp. Även torkade tryfflar i burk. För restaurangbranschen erbjuder vi utmärkta kantareller och frysta tryfflar. Umbrianska och toskanska viner. Sedan 1990 producerar Tartufi Bianconi tryffelspecialiteter och tryffelbaserade kryddor som tryffelolja och risotto. Vi har också torkade/frysta svampar och tryfflar. Vi erbjuder även viner och EVO. Vi ser fram emot att kunna skicka vår katalog till er! Vi skulle vara glada att skicka er vår nya produktkatalog och står till förfogande för ytterligare information.
Portfölj (2)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play