Italien, Marmirolo
...W: 250 - 260. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska och europeiska korn, med plastiskitet och styrka, för direkt deg med medelhög jäsning. Idealisk för att få en spröd och lätt deg, lämplig för alla typer av söta och salta bakverk. Rekommenderas för millefoglie, fläktar, vol-au-vent, små bakverk, pizzette. 10KG...
Portfölj (56)
Italien, Bronte
...Krossade pistagenötter, 0/2 mm, olika ursprung. Pistagepulver 0/2 mm är tillverkat av noggrant utvalda pistagenötter från olika ursprung, vilket garanterar en produkt av högsta kvalitet och mångsidighet. Med en mycket fin kornstorlek på 0/2 mm är detta pulver idealiskt för en mängd olika kulinariska tillämpningar, inklusive bakverk, krämer, bakprodukter och glass. Kombinationen av pistagenötter...
Portfölj (21)
Italien, Guardiagrele
...Blandning med mjöl och rostade sojagranulat för produktion av sojabread och bakverk, en källa till växtbaserat protein. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Portfölj (91)
Italien, Giuliano
...Pan di spagna, blandning av pastöriserade ägg, strösocker, mjöl "0", amerikanskt mjöl, vatten, kakao 22/24%, aromer. FARCITURA: Färsk grädde, mascarponepulver (33%), pastöriserad äggula, socker. BAGNA: Vatten, socker, kaffesmak 70°, frystorkat kaffe. Förvaring vid -18° Produkt som ska tinas.
Portfölj (129)
Italien, Forlì
... vare sin anpassningsförmåga till olika klimat och jordar. Idag har sorghum blivit en ingrediens som används i stor utsträckning i internationell matlagning tack vare sina otroliga näringsegenskaper. Sorghum mjöl ekologiskt glutenfritt är en rik källa till vitaminer och mineraler. Det kan användas för att förbereda ett brett utbud av rätter, från pasta till bröd, från bakverk till salta rätter. Dess mjuka konsistens och lätt söta smak gör det lämpligt för att förbereda läckra tårtor, kakor, pannkakor och mycket mer.
Portfölj (50)
...Små och läckra hantverksgjorda pajskal fyllda med aprikosmarmelad. Crostatine Forneria Veneziana är tillverkade med GLUTENFRIA MJÖL och utan användning av avgluteniserade mjöl. I denna version är de dessutom fria från mjölk och mjölkprodukter. PAJDEGEN är baserad på rismjöl och bovetemjöl, majsstärkelse och rismjöl, samt ägg. En söt idé för både stora och små, för ett enkelt och genuint mellanmål...
Portfölj (10)
...pastatillverkning och även i produktionen av bakade varor. Tillsatt till andra glutenfria mjöl gör det degen mer elastisk och lättare att arbeta med. Det är en näringsrik livsmedel, rikt på vitaminer och mineraler, har lågt fettinnehåll och en hög mängd polyfenoler, kraftfulla antioxidanter. De teknologiska processer som utnyttjas av ILCAR, baserade endast på mekaniska och termiska behandlingar, gör CHOCAR till en helt naturlig livsmedel utan några kemiska tillsatser.
Portfölj (3)
Italien, Catania
...Urval av mjöl producerat av Mulino Denti. Mjöl med olika egenskaper för olika behov. Smördeg, bakverk och frukost, stora jästa produkter. Mjöl för napolitansk pizza.
Portfölj (8)
Italien, San Donà Di Piave
Dante Italian Food är en grossist av charkuterier, ostar och mjöl från Veneto-regionen som främst exporterar till Europa. Vi arbetar för att förse restauranger, pizzerior, barer, hotell och grossister med produkter av hög kvalitet som levereras direkt från små och medelstora hantverksföretag. Vi vill erbjuda en komplett service och samarbeta med våra kunder för att hitta den produkt som bäst passar deras behov, såsom ekologiska ostar och glutenfria charkuterier. Vi kan erbjuda ett brett utbud av mjöl, även ekologiska, för pizza, bröd och bakverk.
Italien, Ternate
... förpackningslinjer för förpackning och dosering av livsmedel och icke-livsmedel, för att skapa skräddarsydda lösningar som passar alla typer av produktionsbehov. Betydande erfarenhet har förvärvats inom förpackning och emballering av färsk och torr pasta, bakverk som kakor, bröd och bullar samt andra produkter som nötter, chips, godis, frysta livsmedel, grönsaker, pulver som mjöl, kakao, kaffe och tekniska produkter. Mondial Pack Group består av 7 företag som möjliggör diversifiering av produktionen för att uppnå den bästa kvaliteten till priset!
Il Mulino di Caraccio Corrado (Sava, Taranto) producerar mjöl av högsta kvalitet, som kan tillfredsställa behoven hos en kundkrets som blir alltmer medveten om smaker, äkthet, välbefinnande och hälsa samt upprätthållandet av en hälsosam livsstil. I detta perspektiv erbjuder kvarnen, förutom mjöl och semolina, även bakverk som härstammar från dem och andra typiska produkter från Apulien och...
Italien, Bruino
Dolce Vassoio är ett hantverksbageri av hög kvalitet. Vi arbetar med passion och använder genuina produkter för att skapa hantverksbakverk, handgjorda som förenar moderna tillverkningsmetoder med de typiska smakerna av bakverk gjorda med kärlek, precis som förr. Vi använder högkvalitativa nationella och lokala produkter, såsom fjällsmör eller mjöl från gamla sädesslag för naturligt jästa...
Italien, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Rom) Bageri med vedeldad ugn som producerar hembakat bröd, Genzano-bröd, Lariano-bröd. Romersk pizza, vit och röd pizza, Velletrana-pizza och produktion av typiska bakverk från Castelli Romani. Från valet av de bästa blandningarna av durumvetemjöl, 00-mjöl och fullkornsmjöl föds våra underbara produkter. Varje morgon gräddas, enligt...
Italien, Paderno D'adda
... skicklighet, är bara det första steget mot skapandet av en unik produkt. Endast det bästa av italienska korn väljs för våra blandningar, men man måste ta hänsyn till att produktionen av italienskt vete endast täcker 40% av det som mals av den italienska mjölindustrin; dessutom krävs för vissa specialiteter inom italiensk bakverk (Panettone och jästprodukter i allmänhet) korn med högt proteininnehåll som valts bland de bästa korn från EU och EXTRA EU för att uppfylla de mycket höga standarderna för italiensk bakverk.
Italien, Altamura
... för grundprinciperna för välbefinnande och respekt för både människa och miljö. Av den anledningen har företaget beslutat att söka produkter för sina kunder som främst kommer från ekologiskt jordbruk, såsom ekologiskt mjöl, ekologiskt vin, durumvete-pasta från Puglia, extra jungfruolja, baljväxter, bröd och alla bakverk gjorda av vete odlat i samma område som staden Altamura. Vårt företag åtar sig att under tiden upprätthålla de uppsatta målen.
Italien, Racale
Genom att ta hand om det omgivande området producerar vi livsmedel som respekterar vår tradition med typiska ingredienser från Puglia. Vi erbjuder allt från bakverk till produktion av olja och vin, samt handgjord pasta i våra verkstäder. Vi arbetar med flera typer av mjöl: vete, bränt vete, semolina, fullkornssemolina och korn för att erbjuda en produkt av hög kvalitet och maximal digestibilitet...
Italien, Altamura
Bäste Herr, Vi är en gammal traditionell italiensk producent av lokal mat. Vårt företag är specialiserat på produktion och distribution av bakverk såsom söta eller salta taralli, frize, krutonger, kex och bakverk samt hemlagad eller extruderad genom brons torr pasta. Vi har också påbörjat produktionen av ekologiska kex gjorda med speciellt mjöl som kamut, ris, soba, spelt och majs samt förpackning och distribution av torra internationella och italienska baljväxter.
Företaget Faggeto producerar främst extra jungfruolja. Hela produktionsprocessen sker på företaget, från skörd till malning av oliverna som sker i företagets olivpress. Olivpressen är kontinuerlig och utvinningen sker helt kallt. Företaget producerar även bakverk som huvudsakligen görs med extra jungfruolja och mjöl från de spannmål vi odlar och maler på stenar. Den produktiva verksamheten...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play