Italien, Imperia
... askorbinsyra (antioxidant). Inga cashewnötter, vetegroddar eller andra ingredienser som är främmande för den liguriska traditionen. Calvi DOP Genovese basil pesto utan vitlök har en intensiv grön färg och kännetecknas av en frisk och delikat smak. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Utmärkt kryddning för första rätter. Förvaringsmetod Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den har öppnats, förvara i kylskåp (+4°C) och konsumera inom 5 dagar. Kod: PESTO SA 180...
Portfölj (44)
Italien, MILANO
... efteråt förpackas på ett enkelt och naturligt sätt. Med tillsats av mynta, vitlök och oregano. FÖRPACKNING MED 6 1 STYCK = EURO 6,50 1 PALLETS 10 FÖRPACKNINGAR = 60 STYCK UTGÅNGSDATUM 12/03/ 2027 MINIMI BESTÄLLNING 20 PALLETS...
Portfölj (229)
Italien, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Magnatum Pico Extra, den ädla vita, representerar excellensen inom branschen. Denna tryffel är noggrant utvald både från de mykorrhizade markerna hos företaget Valtrebbia Tartufi och genom samarbetet med erfarna tryffeljägare över hela Italien. Produkten har en perfekt form och en slät skal, med en färg som varierar från krämig till ockra. Dess intensiva arom, med inslag av vitlök, ost och fuktig jord, gör den idealisk för gourmeträtter. Endast de tryfflar som är större och har de bästa egenskaperna klassificeras som Extra.
Portfölj (34)
Italien, Martina Franca
Pioggia Store är ett italienskt företag som är ledande inom produktion och distribution av typiska livsmedelsprodukter från Puglia, med fokus på export till internationella marknader och grossistverksamhet. Tack vare en noggrant utvald råvaror, som enbart kommer från lokala odlingar och uppfödningar, garanterar vi autentiska och högkvalitativa produkter. Vårt sortiment inkluderar färska ostar som ...
Portfölj (29)
Italien, Rivoli
Italien, Paterno'
...Våra auberginer, som är typiskt sicilianska, bearbetas hantverksmässigt, skärs i skivor, kryddas med doftande lokal oregano, vitlök, en nypa chili och bevaras uteslutande i extra jungfruolja.
Portfölj (9)
Italien, Carovigno
...Pack med 4 x 250 ml burk AROMA Olja EVO justpugliafactory NATURLIGT EXTRAKT AV VITLÖK - CITRON - STARK PEPPAR - Med föreningen av en extra jungfruolivolja av högsta kvalitet och infusionen av de genuina och bästa frukterna från området, föds AROMA, den aromatiska oljan från justpugliafactory, i varianterna VITLÖK; CITRON OCH PEPERONCINO.
Portfölj (8)
...Urval av charkuterier och ostar från den italienska traditionen. Prosciutto crudo 30 månader, ländfilet, salami med röd vitlök och pecorino med svart tryffel, oliver, chili och komjölksost. Klara att avnjutas som snacks eller till aperitifen med vänner.
Portfölj (10)
Italien, Marciano Della Chiana
... gör den speciell: den innehåller inte Allina. Detta gör att den är helt lättsmält och inte lämnar den ibland obehagliga lukten. Kort sagt, en vitlök som är kyssvänlig. För att göra denna sås har vi använt hela växten av aglione, från blomma till lök. Det resulterade i en frisk, söt och delikat smak. Av den anledningen rekommenderar vi att du värmer den i några minuter innan du häller den över pastan. Perfekt för att smaksätta alla typer av pasta, särskilt de traditionella Pici, eventuellt med tillsats av svamp och korv eller kapris och ansjovis, eller Guanciale Stagionato.
Portfölj (10)
Italien, San Pietro Clarenza
...Doften av nyplockade sicilianska tomater berikad med smaken av färska auberginer som stekts separat i ett typiskt sicilianskt recept skapat för att fira den berömda operan av Vincenzo Bellini, La Norma. Idealisk för att krydda en tallrik spaghetti som kan avslutas med ett strö av riven saltad ricotta ovanpå. INGREDIENSER: Tomatkött i bitar, extra jungfruolja, färska auberginer stekta separat, färsk basilika, färsk vitlök, salt och socker. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfölj (8)
Italien, Colonnata Carrara
... (från 0,5 till cirka 1 kg) varierar från 4 till 8 cm. Ingredienser: Lardo di Colonnata IGP, naturligt havssalt, svartpeppar, vitlök, rosmarin, kryddor och aromatiska örter. Utan konserveringsmedel – Utan allergener – Utan gluten – Ingen mjölk och mjölkprodukter – Ingen GMO – Ingen glutamat...
Portfölj (3)
Italien, Cortazzone
...Bagna cauda tillagad enligt det klassiska piemontesiska receptet med olivolja, saltade ansjovis och vitlök. Bagna cauda finns färdig i en 200 g burk, en idealisk portion för en meny för två personer.
Portfölj (7)
Italien, Giarre
...Melanzane alla parmigiana, även kallad parmigiana, är en rätt baserad på friterade auberginer som gratineras i ugn med tomatsås, basilika, vitlök och en eller flera ostar, inklusive parmesan och mozzarella, i praktiska formar på 3,00 kg för 9/12 portioner. Fryst produkt, redo att använda.
Portfölj (7)
Italien, Campello Sul Clitunno
...AROMATISERADE KONDISIONER BASERADE PÅ EXTRA VIRGIN OLIVOLJA För att förena smak och praktisk användning i köket har vi kombinerat extra virgin olivolja med medelhavskryddor och mer: - Karljohansvamp - Vitlök - Basilika - Svart tryffel - Vit tryffel - Citron - Chili - Rosmarin...
Portfölj (9)
...Det föds från salta italienska griskottar, i den del som är täckt med svål, med fuktigt salt och, i den magra delen, med torrt salt, peppar, vitlök och naturliga aromer. Skinkorna placeras i en saltrum (temperatur mellan +1° och +4°, luftfuktighet 80%), och sedan i ett andra rum som kallas "vila". Här, efter att det kvarvarande saltet har tagits bort, hänger de i 90 dagar. Under denna fas torkar...
Matchande produkter
Lagrad prosciutto crudo
Lokal lagrad prosciutto
Andra produkter
Hus-antipasto
Antipasto av huset
Portfölj (2)
Italien, Palagonia
...Format: Glasbehållare på 212 g Idealiska som aperitif tillsammans med läckra tilltugg. Att kombinera med friska och bubbliga viner som Prosecco Di Valdobbiadene; 8° är serveringstemperaturen. Bruttovikt: 350 g. Nettovikt: 212 g. . Ingredienser: Sparris 35%, Torkade tomater 30%, Solrosolja 30%, Brödsmulor 5%, Vinäger, Salt, Vitlök, Malen svartpeppar, Persilja, Citronsyra, Askorbinsyra. Tips: Förvara på en sval plats med en temperaturintervall från +4°c till 20°c Behållare från: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfölj (55)
Italien, Castelfidardo
...Fruktig extra jungfruolivolja med en ton av färsk grön mandel. Komplex och raffinerad smak med vegetabiliska inslag av kronärtskocka, sallad och mandel. Den har en välbalanserad och harmoniserad pepprig eftersmak. Rekommenderas för köttgrytor, bönsoppor, grillade brödskivor med salt, tomater, vitlök och ruccola.
Portfölj (4)
Italien, Barberino Di Mugello
...Grillade auberginer ARBETADE FRÅN FÄRSKT Rullader av speck fyllda med delikat komjölksost Bondeartade kronärtskockor ARBETADE FRÅN FÄRSKT Medelhavsmarinerade soltorkade tomater ARBETADE FRÅN FÄRSKT Monkalaoliver Med chili, vitlök, kryddor, salt...
Portfölj (7)
Italien, Sassello
...Harissa-pasta sås är en blandning av paprikor, koriander, chili, olivolja och vitlök. Denna kryddiga kondiment kan användas för att berika tomatbaserade såser och är ett fantastiskt tillbehör till många marockanskinspirerade rätter. Harissa-såsen har en fin glans och bra djup. Utmärkt rik textur, slät och stadig med bra vidhäftning. Smakerna är alla mycket välbalanserade med en bra nivå av hetta...
Portfölj (9)
Italien, Bologna
... marknadens krav, produktion och noggrant urval av produkter, samt kundsupport med kvalificerad personal och tjänster är grunden för vår framgång. Befer Fruit levererar till grossister, små och medelstora distributörer i hela Italien. Vi importerar även lager från utlandet på uppdrag. Leveranser av äpplen av alla sorter och märken, päron, persikor, sallader, vitlök, vattenmeloner, meloner, kiwi, sparris, potatis, lök från utvalda produktionsområden med kontrollerad kvalitet. Vår styrka är förtroendet från våra kunder.
Italien, Castellazzo Bormida
... beroende på säsongerna hanterar vi även lokala produkter, såsom vitlök, potatis, rödbetor och pumpor. Med huvudkontor i provinsen Alessandria betjänar vi hela norra Italien, Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Milano, Genua, Turin, Casale Monferrato, Valenza, Novi Ligure, Acqui Terme, Tortona, Ovada, Pavia.
Italien, Cerignola
... och framför allt garanterar den absoluta spårbarheten av våra konserver. Vårt sortiment är brett och komplett, med en produktion som främst fokuserar på: kronärtskockor, oliver, vitlök, kapris, tomater och andra grönsaker i olika bearbetningstyper. Vi har de mest erkända internationella kvalitetscertifieringarna.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... inhemsk art typisk för vårt område som bidrar till att ge högre kvalitet på produkten), certifierad av CCPB, både i flaskor och i burkar, olivpaté av svarta/gröna oliver, smaksatt olja med naturliga aromer av citron, chili, rosmarin, basilika, vitlök; bordoliver. Våra produkter är framställda och buteljerade enligt höga kvalitets- och livsmedelshygienstandarder. Alla steg i beredningen av oliverna...
Portfölj (2)
Italien, Palagianello
...% italiensk produktion med olika blandningar och smaker såsom vitlök, apelsin, citron, basilika, svamp, chilipeppar, rosmarin, tryffel. 4) Hantverksmässiga grönsakskrämer, såser och oljeprodukter. 5) Speciella snacks producerade på hantverksmässigt sätt. Soledòr är glada att kunna presentera vår tillgänglighet för att introducera våra produkter närhelst du känner behov av förändring inom din sektor...
Portfölj (9)
Italien, Signa
... partierna, med noggrant lagring i plastlådor. Både lökar och vitlök hålls vid kontrollerad temperatur fram till flyttningen, i en fas före bearbetningen, i särskilda torkrum. Försörjningen av båda produkterna sker från utvalda företag, särskilt inom det nationella territoriet. Företaget har ett brett utbud av förpackningar. Vi kan garantera snabba leveranser tack vare användningen av avancerad maskinvara och en produktionskapacitet som syftar till att tillfredsställa den stora distributionen.
...Vi producerar även ris, mjöl och olja. Vi är certifierade enligt ISO 9001-standarder. Vårt mål är att fortsätta exportera till ett växande antal länder. Vi samarbetar med de bästa jordbruksföretagen i landet och tillämpar innovativa odlingsmetoder. Detta gör att vi kan skapa optimala förhållanden för odling, förpackning och lagring av produkterna, vilket säkerställer deras säkerhet vid leverans...
Portfölj (1)
Italien, Due Carrare
Familjeföretaget har sedan 2009 utfört olika hantverksmässiga bearbetningar av grillade (och icke-grillade) produkter på uppdrag av tredje part, och vi arbetar med både grönsaker och frukter. Exempel: sparris, vitlök, kronärtskockor, borretana-lökar, svamp, fänkål, soltorkade tomater, auberginer, zucchini, röda och gula paprikor, lombardisk paprika, radicchio IGP (och icke) sen eller tidig, pumpa...
Italien, Rodi Garganico
...Hantverksmässig produktion av marmelader och sylt utan konserveringsmedel och färgämnen från ekologiskt jordbruk i Gargano. Hantverksmässig produktion av typiska jordbruksprodukter från Gargano, såser och inläggningar. Grossist av citrusfrukter från ekologiskt jordbruk i Gargano, Femminello citron och Duretta apelsin. Extra jungfruolivolja från ekologiskt jordbruk i Gargano, även smaksatt med basilika, vitlök, chili och citron. Import/Export.
Italien, Orta Di Atella
Företaget Del Prete i Orta di Atella (Caserta) är specialiserat på bearbetning och försäljning av färsk vitlök, lök och schalottenlök. Grundat i slutet av 1800-talet är Del Prete nu inne på fjärde generationen. Företaget debuterade med handel av vitlök och nötter, för att senare gå vidare till produktion, bearbetning och försäljning av färsk och torkad vitlök, och slutligen, genom import- och exportföretaget, till import och export av lök, vitlök, schalottenlök och morötter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play