Italien, Marmirolo
...Blandning av vetemjöl typ '1' med låg raffinering, rismjöl, rostat sojamjöl med hög absorptionsförmåga (blandningen absorberar över 80% vatten). Naturlig jäsning med surdeg i blandningen. Den är idealisk för produktion av romersk pizza, luftig, krispig och lätt med en delikat smak som framhäver pålägget och smaken. 10 KG...
Portfölj (56)
Italien, Mortara
Den jordbruksfastighet som Ferraris Luigi driver ligger i provinsen Pavia, i hjärtat av Lomellina (risets rike) och producerar ris, majs och popplar på en yta av 130 hektar. Företaget, som har varit aktivt sedan 1988, är specialiserat på produktion av risvarieteterna Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio och Originario, med en årlig produktion som ligger runt 700/800 ton ...
Portfölj (3)
Italien, Forlì
Vi är Oltresole, en etablerad aktör inom handeln med hantverksmässiga livsmedelsprodukter. Utifrån vår egen jord: Romagna, där vi föddes och växte upp, engagerar vi oss först i urvalet av naturliga produkter av högsta kvalitet, fria från konserveringsmedel och certifierade (BIO, Gluten Free), för att sedan föra dem direkt till våra kunders bord. Mästare av enkelhet, äkthet och godhet, utan att någ...
Portfölj (50)
Italien, Reggio Emilia
Italien, Turin
... Aprikoser Ursprung: Turkiet Typ: Naturliga och ekologiska torkade aprikoser tärnade och belagda med rismjöl Storlek: 3-5mm, 6-8mm, 8-10mm, 10-12mm kub tärnad. Förpackning: 10, 12,5 kg kartonger Minimi beställningskvantitet: 100...
Portfölj (10)
...Hantverksmässig söt bakelse baserad på rismjöl, bovetemjöl, risstärkelse, majsstärkelse, socker, ägg och smör med tillsats av yoghurt. Mjuka och väldoftande, muffinsen är perfekta för en inbjudande frukost, för en paus på förmiddagen eller som eftermiddagssnack. I praktiska enportionsförpackningar om 35 g är de idealiska för både barn och vuxna med celiaki. Finns även i andra smaker.
Portfölj (10)
Italien, S.spirito Di Bari
...BESKRIVNING RECENSIONER (0) Ingredienser: FIKON (28%) (torkade fikon, rismjöl) – HONUNG – SOCKER – MANDEL (17%) – SESAM – ÄGGVITE – INULIN – MALTODESTRIN – SOJAMJÖL – MAJSSTÄRKELSE – AROM Kan innehålla spår av: JORDNÖTTER – NÖTTER – MJÖLK 1 BARRETT – HÅLLBARHET 6 MÅNADER Nutritionalvärden per 100g av produkten...
Portfölj (7)
... hållbarhet som varierar mellan 3 och 6 månader. Våra läckra referenser: • Klassiska flakbröd eller fullkornsversion, spelt, etc. • Flakbröd med polentadeg • Flakbröd med potatisdeg Alla är handflakade för att göra dem mer spröda, smakliga och lättsmälta. Pizzabottnar, focacciabottnar, pinsatbröd: skapade med deg av sojamejl, rismjöl, extra jungfruolja, salt, surdeg, etc. Tack vare "pinsat" släpps...
Portfölj (10)
... risbearbetning följer traditionen: riset bearbetas steg för steg med stenspolning, stenslipning och efterbehandling i rumstemperatur för att bevara de organoleptiska egenskaperna hos vårt högkvalitativa och gastronomiskt stiliga ris. Produkterna från Crespiriso: Carnaroli-ris, Vialone nano-ris, Baldo-ris, Arborio-ris, Roma-ris, Aromatiskt ris, svart Venere-ris, röd Ermes-ris, majsmjöl, rismjöl, riskakor, färdiga risotto med Carnaroli och svart tryffel, svamp, rispasta.
Unica Il Cestino di pane s.a.s. grundades 2013 av behovet att skapa något annorlunda för presentationen av rätter. Cestino di Pane är en mångsidig produkt, speciellt utformad för restaurangbranschen, och kan användas för att servera både varma och kalla rätter. Den låga mängden salt och den neutrala smaken gör att den kan kombineras med både sött och salt. Dess ingredienser är rismjöl (som...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play