Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, surdeg (naturlig jäst av mjöl av typ 0 mjukt vete i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, mozzarella, kokt skinka, champinjoner...
Portfölj (129)
...Nu är det havets luft som, innan den når dalen, har stulit balsamen från skogarna i Appenninerna. Beroende på säsongen öppnas fönstren och så fortsätter det i nio månader. Sedan går vi ner i källaren: konsortiet kommer att sätta på den dukaliska kronan för att skydda kvaliteten efter 12 månader. För oss räcker det inte: vår skinka kommer att vänta ytterligare 18-20 månader, när ni kommer att känna hela dess intensiva, djupa, nyanserade sötma, aldrig sockerartad.
Portfölj (10)
Italien, Guidonia
...Prosciutto tillverkat av utvalda svinkött, handskuret. Mognat vid kontrollerad temperatur och fuktighet i minst 100 dagar. Dess jämna färg mellan rosa och röd bryts av det rena vita från de feta delarna. Förpackning: A.T.M. - S.V - Fri Utan Konserveringsmedel Utan Gluten Utan Laktos Utan Färgämnen...
Italien, Ferrere
... Barolo, korv, kokt skinka, rå skinka, cotechini och många fler, som vi säljer direkt i vår butik. För att öka försäljningen har vi även öppnat en charkuteributik i Langhe, i den historiska stadskärnan av Alba, och en annan i centrala Turin, nära det egyptiska museet, där man kan köpa allt vårt fläskkött och charkuterier.
... citrusfruktskal, även täckta med mörk, vit eller mjölkchoklad. Paté av kokt och rå skinka. Biancomangiare, liksom de krämiga, finns i många smaker (28), liksom förberedelserna för tårtor och snabbgrädde för kall användning.
Portfölj (1)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play