Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Het skärning, kylning, v-formad skärning, salting, naturlig torkning och lagring. Ingredienser: Ibérisk Bellota-skinka, salt Vikt: 1,400 kg Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga begränsningar. Om den är vakuumförpackad vid Tª under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Process för tillverkning: Het skärning, kylning, v-formad skärning, salting, naturlig torkning och lagring. Vikt: 1,400 kg Ingredienser: Ibérisk Bellota-skinka, salt...
Portfölj (43)
Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, surdeg (naturlig jäst av mjöl av typ 0 mjukt vete i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, mozzarella, kokt skinka, champinjoner...
Portfölj (129)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
SEDAN 1983 Produkter från Cárnicos BRISA, S.L. är ett familjeföretag beläget i Guijuelo, med över 35 års erfarenhet av att tillverka iberiska produkter av högsta kvalitet. Deras början går tillbaka till mars 1983, i en liten fabrik på cirka tusen kvadratmeter i centrum av Guijuelo. Platsen där de första anläggningarna byggdes var en gammal foie gras-fabrik som hette BRISA, därav namnet på varumär...
...Nu är det havets luft som, innan den når dalen, har stulit balsamen från skogarna i Appenninerna. Beroende på säsongen öppnas fönstren och så fortsätter det i nio månader. Sedan går vi ner i källaren: konsortiet kommer att sätta på den dukaliska kronan för att skydda kvaliteten efter 12 månader. För oss räcker det inte: vår skinka kommer att vänta ytterligare 18-20 månader, när ni kommer att känna hela dess intensiva, djupa, nyanserade sötma, aldrig sockerartad.
Portfölj (10)
Spanien, Alcobendas
... från rosa till purpur. Utseende: Externt: Typisk, konsekvent. Vid skärning: Konsekvent, marmorering och karakteristisk. Smak: Kött med delikat smak. Det inre fettet är mycket aromatiskt och flytande, smälter i munnen och översvämmar gommen med en oöverträffad smak full av nyanser, intensiv och långvarig. Doft: Fragrant och delikat. Textur: Fin och homogen. Lite fibrig, utan klibbighet eller mjukhet.
Portfölj (10)
Italien, Guidonia
...Prosciutto tillverkat av utvalda svinkött, handskuret. Mognat vid kontrollerad temperatur och fuktighet i minst 100 dagar. Dess jämna färg mellan rosa och röd bryts av det rena vita från de feta delarna. Förpackning: A.T.M. - S.V - Fri Utan Konserveringsmedel Utan Gluten Utan Laktos Utan Färgämnen...
Italien, Ferrere
... Barolo, korv, kokt skinka, rå skinka, cotechini och många fler, som vi säljer direkt i vår butik. För att öka försäljningen har vi även öppnat en charkuteributik i Langhe, i den historiska stadskärnan av Alba, och en annan i centrala Turin, nära det egyptiska museet, där man kan köpa allt vårt fläskkött och charkuterier.
... citrusfruktskal, även täckta med mörk, vit eller mjölkchoklad. Paté av kokt och rå skinka. Biancomangiare, liksom de krämiga, finns i många smaker (28), liksom förberedelserna för tårtor och snabbgrädde för kall användning.
Portfölj (1)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play