Italien, Moio Della Civitella
...Konfekt är en söt livsmedelsprodukt som erhålls genom att koka en eller flera typer av frukt med socker. Till skillnad från marmelad, som enligt definition endast görs med citrusfrukter, kan konfekt tillverkas med vilken typ av frukt som helst. Under produktionsprocessen kokas frukten tillsammans med sockret tills en tjock och homogen konsistens uppnås.
Portfölj (16)
Italien, S.spirito Di Bari
...{"1":"KIRSEBÄRSMARMELAD\nDet är en oersättlig delikatess för att skapa läckra pajer eller att njuta av på en skiva bröd!","2":"FIKON- OCH MANDELMARMELAD\nLäcker fikonmarmelad, söta frukter plockade från de pugliesiska landsbygden, skickligt blandade med socker och utsatta för en långsam kokning.","3":"FIKON- OCH CHILI-MARMELAD\nLäcker fikon- och chilimarmelad, söta frukter plockade från...
Portfölj (7)
Italien, Bistagno
Ett sekel av innovation. Produktion och försäljning av produkter, ingredienser, halvfabrikat och livsmedel för glass, konditori och bageri: italiensk glass, grädde, kandad frukt, konfektyr, marmelad, sylt, amarena. Missionen: Att producera sammansatta ingredienser och halvfabrikat för hantverkare och små industrier, genom ständig forskning efter innovativa lösningar och med målet att helt tillfredsställa slutkunden.
Italien, Orsogna
... gastronomiprodukter • Vita såser • Vita såser med tryffel • Såser och tomatsåser • Aromatiserade oljor och smör • Konserverad tryffel i skivor och mald • Steriliserad tryffel för charkuteri- och ostproducenter • Sylt och marmelad • Present-/julförpackningar. NYTT: Aromatiserat Spray Salt -70% Natrium. NYTT: Tryffelpärlor (kaviar) Vi väljer noggrant våra råvaror, i respekt för den italienska kulinariska...
Portfölj (9)
... Rosa, försäljningsansvarig för det familjeägda företaget Agripantel, för FreshPlaza. Sedan 1994 har Agripantel producerat cirka 200 gastronomiska specialiteter som inspireras av den äkta sicilianska traditionen, särskilt från området Trapani. Den ständiga sökandet efter ingredienser och noggrant utvalda gastronomiska kombinationer från den folkliga traditionen är grunden för att kvalificera hela produktionen. Katalogen kompletteras med såser och dressingar, patéer och kryddor, sylt och marmelad, samt intensivt smakande och oemotståndligt doftande torkad frukt.
Portfölj (7)
... solstolar och parasoller. Barservice endast på sommaren vid poolen. Kyrka. Vi producerar extra jungfruolivolja och ekologiska grönsaker. Vi odlar sällsynta växter. Den medelhavsinspirerade maten syftar till att återupptäckta gamla smaker med råvaror av högsta kvalitet. Vi producerar konserver, sylt, marmelad, kakor, tomatsås och allt vi kan förvandla med traditionella metoder.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
Italien, Gravina Di Catania
Produktion och distribution av högkvalitativa typiska sicilianska produkter: du kan hitta arancini, cannoli, ostar, mjöl och pasta av gamla sädesslag, konserver, oliver och extra jungfruolja, sylt och marmelad, honung, mandlar, pistagenötter, choklad från Modica, viner, amaro, likörer och många andra specialiteter.
Populära länder för denna sökterm