Schweiz, Langnau Im Emmental
...KASAG-experter är specialister på konstruktion av matlagningsapparater och industriella matlagningsanläggningar för tillverkning av sylt, marmelad, kompott och geléer. Vi är entusiastiska över kombinationen av höga produktstandarder, speciella standarder för pektinberedning, optimal klumpighet av produkterna och korta processtider. Vi anpassar oss efter varje kunds behov och bygger skräddarsydda eller modulära system som uppfyller deras krav.
Portfölj (152)
...Cerise noire, Griotte, Kirsch. Kontinent mindre än 2% alkohol. Marmeladen "Des Vieux Garçons" är en lockande blandning av smaker som fångar gommen med essensen av svart körsbär, surkörsbär och en aning kirsch. Tillverkad med noggrant fokus på detaljer, är denna marmelad en hyllning till konsten att konservera frukter på ett sätt som inte bara bevarar deras naturliga fördelar, utan också förvandlar dem till en symfoni av läckra smaker.
Portfölj (46)
Ukraina, Chornomorsk
...eteriska oljor etc. Rönnfrukter används främst för bearbetning, de äts färska. De är en bra råvara för spritvodka, alkoholfri dryck, konfektyrproduktion. Vid konservering används de för att förbereda gelé, godis som "rönnbär i socker", sylt, marmelad, sylt, pastill. Vi erbjuder torkning av våra produkter som uppfyller alla krav för att bevara maximalt av nyttiga ämnen. Ursprungsland - Ukraina Typ: Konventionell Del av växt: Frukt (bär) Mängd: upp till 50 ton per år Förpackning: Enligt behov...
Portfölj (46)
Belgien, Mariembourg
...Våra exotiska produkter med autentiska smaker ILANGA NATURE låter dig upptäcka de verkliga smakerna av lokala produkter. Utforska våra varierade och omfattande produktutbud för en resa rik på upptäckter.
Italien, Moio Della Civitella
...Konfekt är en söt livsmedelsprodukt som erhålls genom att koka en eller flera typer av frukt med socker. Till skillnad från marmelad, som enligt definition endast görs med citrusfrukter, kan konfekt tillverkas med vilken typ av frukt som helst. Under produktionsprocessen kokas frukten tillsammans med sockret tills en tjock och homogen konsistens uppnås.
Portfölj (16)
...Som Temas Group levererar vi högkvalitativa tårtor, kakor, kex, såser och sylt till afrikanska och europeiska länder till överkomliga priser. Vi berikar dina bord genom att kombinera smak och ekonomi. Vårt åtagande att erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna är kärnan i vår verksamhet. De unika smakerna av våra tårtor, den krispiga smaken av våra kakor, de...
Portfölj (169)
Polen, Paczewo
...Ekologisk aroniafiberberedning är ett löst pulver med en enhetlig, lätt sönderdelad konsistens (små klumpar är tillåtna). Violett färg. Smak och doft karakteristisk för aronia. Användning: Ekologisk aroniafiberberedning kan användas för att färga sylt och marmelad, krämer och såser samt vin.
Portfölj (59)
Frankrike, Le Lauzet Ubaye
...Aprikosen är, precis som persikan, en stenfrukt av släktet Prunus som har sitt ursprung i Kina. Skörden börjar i juni och pågår fram till augusti med en produktionspeak i slutet av juli. Frankrike är det näst största aprikosproduktionslandet inom Europeiska unionen. De främsta producerande departementen är Drôme, Gard, Bouches Du Rhône, Pyrénées-Orientales och Ardèche. Den konsumeras färsk, torkad, som juice, marmelad eller sylt och är rik på fibrer, antioxidanter och vitamin A. Vår likör avnjuts mycket kall. Den är också mycket uppskattad i olika kulinariska tillagningar.
Portfölj (41)
Spanien, Dicastillo, Navarra
...Pikillo paprika marmelad med olivolja, extra jungfruolja och socker samt ingredienser från olika växter, såsom paprikor och tryfflar, packas genom fysiska processer utan att tillsätta konserveringsmedel, vilket ger en mycket fin marmeladkonsistens och en mycket behaglig doft och smak. Den är mycket lämplig för direkt konsumtion på brödskivor eller för att lägga till i rätter med anka, fågel, ost,...
Portfölj (132)
Spanien, La Llagosta-Barcelona
...INJEKTIONSMASKIN FÖR ATT FYLLA med grädde, choklad, sylt, marmelad, dulce de leche, etc., muffins, croissanter och andra bakverk på samma plåt, vilket undviker onödig hantering av produkten. - Precisionsvolymdosering som är lätt att justera. - Den ersätter manuella fyllningsprocesser med en stor fördel: den är snabbare, bekvämare, mer exakt, skadar inte degen, maskinen läcker inte och plåtarna...
Portfölj (83)
Frankrike, Narbonne
...tvål, kräm, kroppsolja, etc.), - Livsmedelsindustri (vinäger, olja, sås, fruktjuice, sirap, honung, sylt, marmelad, senap, kryddor, etc.), - Kemi (tvättmedel, lösningsmedel, hushållsprodukter, motorolja, etc.), - Färg och lack (burkar, fat, etc.). Märkningshastighet: Upp till 60 produkter/minut Märkning: Upp till 2 etiketter...
Portfölj (184)
...Exploderande Energi (Pestil, hasselnötter, valnötter, honung och melass mals och formas sedan från kvarnen. De skapade pajerna rullas sedan. Atom-pajerna doppas först i honung och sedan i pistaschnötter innan de packas.)...
Portfölj (2)
Sedan unga år har familjen Polonio och Lopez, med sin passion för gastronomi, erfarenhet och innovation, utvecklat nya modeller och tekniker inom matlagning. År 2010 grundade de företaget Sabores de Anabel Gastronomía y Catering SL, ett familjeföretag som fokuserar på tillverkning av marmelader, såser, grönsaker inlagda i extra jungfruolivolja, apelsinsylt, grönsakskonserver, frukt i sockerlag, fr...
Portfölj (8)
Frankrike, Gennevilliers
...En generös textur, sommararomer, en njutning avslöjad av närvaron av papayabitar och vegetala noter, papayafantaster kommer att bli överväldigade. Seneafoods marmelader är 100% naturliga, utan tillsats av färgämnen eller konserveringsmedel i enlighet med gällande regler. SENEAFOODs marmelader tillagas enligt traditionella recept. Rekommendation för avnjutning: på mackor, bakverk, yoghurt eller kvarg, bakverk. Ingredienser: Papaya 57%, socker 45%, citronekstrakt 3% Dominant smak: Papaya i all sin prakt Textur: marmelad med bitar...
Portfölj (9)
...Ny recept på grönsaks marmelad Marmelad Auberginer Päron Kanderade apelsiner Låt dig frestas av denna originalitet, dina smörgåsar kommer att tacka dig. Dyk ner med din sked och låt dig föras bort. Ingredienser: Auberginer - Päron - Kanderade apelsiner - Rörsocker - Apelsiner - Kanel - Stjärnanis - Rom...
Portfölj (10)
Frankrike, Auterive
... in till en exceptionellt läcker och smakfull kulinarisk resa. Känd för sitt rika innehåll av fibrer, vitaminer A och C samt beta-karotener, kommer denna marmelad säkert att väcka liv i era kräsna smaklökar med fina produkter med exotiska och tropiska smaker. Total frukthalt: 56% Ingredienser: Mango, socker, citronsaft, bergamott, ingefära, geleringsmedel: pektin Förvaring: Två år före öppning. Förvara svalt efter öppning och konsumera snabbt.
Portfölj (9)
...Marmelad tillverkad hantverksmässigt, med en verkligen unik, autentisk och hemlagad smak. • Produkt lämplig för celiakiker, diabetiker och laktosintoleranta. • Ny produkt som just har lanserats på marknaden. • Hantverksprodukt. • Utan tillsatt socker. • Utan konserveringsmedel. • Utan färgämnen. • Utan gluten. • Utan palmolja eller fett. • Utan emulgeringsmedel. Idealisk för konsumtion vid...
Portfölj (9)
Litauen, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Golden Granulated är ljusgula kristaller, perfekta för kaffe, te, fruktsallader och gröt. Ett glittrande gyllene, torrt och fritt flytande socker med en subtil smörig smak. Det används som en ersättning för vitt raffinerat socker i te, flingor samt i sylt, marmelad och vinframställning. Det används också för bakning av kakor och småkakor. Perfekt för kaffe, te, fruktsallader och gröt. Produkten är tillverkad av sockerrörsjuice genom en naturlig process, det vill säga utan kemikalier eller tillsatser.
Portfölj (23)
Tyskland, Buxtehude
...Johannesbrödskärnmjöl (E410) utvinns från fröet av johannesbrödträdet. Det är helt lösligt i varmt vatten och bildar geléer i kallt vatten. Av denna anledning används det som förtjockningsmedel. Dessutom kan det också användas som stabilisator. Johannesbrödskärnmjöl är allmänt godkänt för livsmedel och återfinns bland annat ofta i sylt, marmelad, geléer, bakverk, frukt- och grönsakskonserver samt glass och mjölkblandade drycker.
Portfölj (85)
Turkiet, Antalya
...Vi är ett producentföretag beläget i Antalya, i den södra delen av Turkiet där klimatet är mycket lämpligt för att odla läckra frukter och grönsaker. Inte bara på grund av fördelen att vara närmare råvarorna, utan också på grund av våra produktionsprinciper, kan vi använda råvarorna utifrån traditionella recept i deras färskaste tillstånd. Alla våra processer, från leveransen av råvaror, även från odlingen av grödorna, till förpackningen av den slutliga produkten, kontrolleras noggrant av vår kvalitetskontroll och våra produkter levereras till den slutliga konsumenten.
Portfölj (9)
... araberna hemligheten med sockerrör och började odla sockerrör i Nordafrika och södra Spanien. De upptäckte också att man kunde koka sockerrör med frukter och äta dem. På 1600-talet upptäckte de spanska upptäcktsresande frukterna som hade konserverats under lång tid i västra Indien. Det äldsta receptet på sylt i vår historia är rosensylt som producerades i Mevlevi-dervishloger. Kategori: Sylt Produktkod: G.160 Streckkod: 8692134779116 Dödvikt: 250 gr Bruttovikt: 300 gr Ytterförpackning: Krympfilm Kartongdimension: 34,5 x 17 x 13 cm Kartong i pall: 150 paket.
Portfölj (9)
Frankrike, Nousty
Grundat 1986 av François CROPSAL, är huset CROPSAL den äldsta tillverkaren av hantverksmässiga sylt och geléer i Pyrenéerna. Vi erbjuder ett mycket brett utbud av söta delikatesser tillverkade på gammaldags vis, som förenar en subtil kombination av traditionella smaker och många originaliteter såsom "Persikor i Jurançon", "Jordgubbar i Madiran", "Apelsiner i Armagnac", "Fikon med tre citrusfrukter...
Portfölj (4)
Spanien, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, är tillverkare och distributör av patéer och bredbara krämer i engångsförpackningar och steriliserade burkar. Och genom att utnyttja det bästa av den extremadura dehesa, tar vi också med våra skinkor, skinkor, charkuterier och kött från den iberiska grisen till ditt bord. Vi tillverkar ett brett utbud av produkter för restaurangsektorn. Varje dag njuter...
Portfölj (6)
Frankrike, Biguglia
...Vår citrusmarmelad från vår region har fått första pris av Maîtres confituriers de France genom "papa av marmelad Francis Miot". Status: Ny INGREDIENSER: Vatten, Korsikanska citrusfrukter (apelsiner, clementiner, cedrat, citroner) 24%, socker, citronsaft, pektin Nettovikt: 220 g Ursprung: Korsika...
Portfölj (68)
Tyskland, Frankfurt Am Main
...Enkelcylindrisk kolvdoserare / Fyllningsanläggning för livsmedel upp till 1200 förpackningar/timme Finns i olika utföranden med passande individuella slutventiler och produkttank, upp till 6 rader för fyllning av livsmedel, bland annat: Såser, soppor, patéer, Senap, ketchup, pepparrot, pesto, dressingar Marmelad, honung, Yoghurt, kvarg...
Portfölj (10)
Italien, S.spirito Di Bari
...{"1":"KIRSEBÄRSMARMELAD\nDet är en oersättlig delikatess för att skapa läckra pajer eller att njuta av på en skiva bröd!","2":"FIKON- OCH MANDELMARMELAD\nLäcker fikonmarmelad, söta frukter plockade från de pugliesiska landsbygden, skickligt blandade med socker och utsatta för en långsam kokning.","3":"FIKON- OCH CHILI-MARMELAD\nLäcker fikon- och chilimarmelad, söta frukter plockade från...
Portfölj (7)
Populära länder för denna sökterm