Italien, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Professionell blandning av mjuka vetemjöl, idealisk för pizza med mycket hög och luftig kant. DOPPIAESSE erhålls genom malning av delvis förgrodda korn. Närvaron av naturliga fördelaktiga enzymer förbättrar kvaliteten på degen: resultatet är en extraordinärt lätt och lättsmält pizza. DOPPIAESSE gör att du kan uppnå otroliga resultat med satser som är 10% lättare än genomsnittet. 25KG -10KG...
Portfölj (56)
Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, surdeg (naturlig jäst från typ 0 mjukt vetemjöl i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, tomat, mozzarella asiago, fontina, emmental, extra jungfruolja.
Portfölj (129)
Italien, Guardiagrele
...Halvfabrikat för produktion av pinsa romana. En blandning baserad på vetemjöl, soja, ris och surdeg. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Portfölj (91)
Italien, Sabaudia
...Våra havremjöl är framställda genom malning av havregryn, en process som ger en hög digestibilitet av produkten och gör den lämplig för matlagning som ersättning för vanlig raffinerad vetemjöl, för både söta och salta recept. Alla mjöler kan bli till pannkakssmet.
Italien, Forlì
...Röda Linser BIO-mjöl är ett certifierat ekologiskt baljväxtmjöl. Till skillnad från vanligt vetemjöl och andra typer av mjöl, som speltmjöl, innehåller det inget gluten. Dessutom har det ett högre proteininnehåll jämfört med spannmålsmjöl. Det har fördelen att berika vanliga degar baserade på spannmålsmjöl med nyttiga näringsämnen som växtproteiner, järn och mineraler som kännetecknar denna...
Portfölj (50)
...Packad i tyll Ingredienser: Mjukt vetemjöl typ '0' – Smör – Russin – Mandlar – Färska ägg (äggula) – Socker – Honung – Salt – Jäst – Aromer – Fyllning med mandelpasta.
Portfölj (8)
Italien, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate Chicche Napoletane är ett smakfullt alternativ till klassiska Gnocchi, en typisk rätt från den italienska traditionen. De har sitt ursprung i ett recept som kombinerar utvalda potatisar och vetemjöl. Våra Chicche Napoletane är gjorda endast med färska potatisar och kvalitetsråvaror som uttrycker en stark territoriell karaktär. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torr Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torr Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
Italien, Cortazzone
...Torta di Nocciole som är producerad uteslutande med delvis avfettad hasselnötsmjöl utan användning av vetemjöl. En typisk sötma från den piemontesiska traditionen, i en elegant presentförpackning. Mjuk och inte torr konsistens med en intensiv smak av hasselnötter, utan konserveringsmedel. Hållbarhet 12 veckor.
Portfölj (7)
Italien, altamura
...Focaccia Barese är gjord av en deg bestående av följande högkvalitativa råvaror: finmalen durumvetemjöl, vetemjöl, sojalecitin, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst, vatten, förbättrare. Innehåller gluten och soja. Topping: körsbärstomater från kullen, svarta oliver, oregano. Arbetad hantverksmässigt, förpackad i ATM och insvept i plastfilm för livsmedel.
Portfölj (3)
Italien, Marcianise
...Ingredienser: Vatten, socker, alkohol av jordbruksursprung, skummjölkpulver, aromer, baba i bitar. Baba i bitar: Vetemjöl (VETE) Typ "0," ägg, vegetabiliskt margarin, inga härdade fetter bestående av vegetabiliska oljor och fetter (palma och solros), vatten, surhetsreglerande medel E330, aromer, socker, salt, naturlig jäst. Kan innehålla spår av nötter. Innehåller allergener. Vol 17%...
Portfölj (2)
Italien, Bronte
...Ingredienser: vetemjöl typ "O", pastöriserad äggula, smör, fruktos, socker, naturlig surdegspulver (vetemjöl), emulgeringsmedel E471, helmjölkpulver, jäst, salt, aromer. Fyllning: socker, hasselnötsmassa 30% (rostade och raffinerade hasselnötter), vegetabiliska oljor och fetter (palm, palmolja), oljor (solros), skummjölkpulver, vassleproteinpulver, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin), aromer...
Portfölj (56)
Italien, Guidonia
...Priserna som visas på webbplatsen är detaljhandelspriser. Ingredienser: Chili 44%, solrosolja, tonfisk 16%, bröd (vetemjöl "00"), vatten, naturlig jäst, kapris, potatisstärkelse, persilja, vinäger, salt. Syrajusterare: Mjölksyra, citronsyra Förpackningar: Glasburk ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 30% rabatt från grossistpriset. Begär prislista...
Italien, Caraglio
... potatisflingor, vetemjöl "00", durumvetesemolina, ägg och utvalda köttsorter. De fryses omedelbart och kyls ner till -18°C, utan några konserveringsmedel, för att garantera en äkta och högkvalitativ produkt. Bland nyheterna hittar ni: Frysta såser redo att använda och fryst grönsakssoppa redo att använda.
Italien, Poggio Torriana
New Project producerar kompletta automatiska industriella linjer för primärförpackning och exporterar över hela världen tack vare grundarens 40 års teknisk erfarenhet i kombination med 30 års verksamhet av den kommersiella ansvarige. New Project:s förpackningslinjer börjar med förformade papperspåsar med fyrkantig botten från 0,5 kg upp till 12,5 kg för att förpacka mjöl (vetemjöl, majs, semolina...
Italien, Rocca Grimalda
... är en oval pizza som är mycket lättsmält och görs med vetemjöl, soja och ris, krispig på utsidan och mjuk på insidan, lågkalorisk och med lågt glykemiskt index. Förutom den klassiska traditionella pizzan är vi specialiserade på pizza i pala. Ingredienserna vi använder för fyllningen är av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på grillat kött och har alltid ett brett urval av florentinska biffar...
... gamla hjulet och, inuti lokalerna, de gamla kvarnarna för produktion av vetemjöl och kastanjer. Verksamheten vid olivpressen, som pågår från oktober till mars, omfattar bearbetning av oliver för tredje part och produktion av olja för försäljning. Under denna period är det möjligt att fritt besöka lokalerna och bevittna bearbetningen av oliver. Antico Frantoio Tavian är alltmer övertygad om att...
Italien, Chiari
... delas in i tre typer baserat på analysområdet: kemisk-fysisk, reologisk och mikrobiologisk. Vi har ett brett utbud av produkter, från vetemjöl till kommersialisering av mjöl från andra spannmål eller blandningar med en klassisk och naturlig bearbetning. Baserat på vår långvariga erfarenhet väljer och köper vi olika typer av vete enligt marknadens behov och kvalitetsprinciper.
Italien, Casoli Di Atri
Vi är producenter av vetemjöl sedan 1800-talet. Våra korn kommer alla från Italien (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) och väljs noggrant ut baserat på kvalitet och äkthet. Våra mjöl används för brödbakning, pizzerior och konditorier. För mer information kan du besöka vår webbplats.
... innehåller stärkelse) och vetemjöl (som innehåller gluten), två naturliga bindemedel som tillsammans ger styrka och hållbarhet åt brödkorgen, vilket skapar en behållare som inte lätt förstörs, även med varma rätter som soppa. Det rekommenderas dock att placera korgen på en tallrik som ger en stabil bas. Den dubbla sammansättningen gör att den även kan användas för att värma rätter i mikrovågsugn (cirka...
Italien, Napoli
...Vi är glada att presentera oss som en exportör av färska frukter och grönsaker från Pakistan. Vårt företag 'RMB INTERNATIONAL SEEDS' grundades 2007 i Italien och Pakistan. Vi har exporterat färska frukter och grönsaker samt andra kvalitetsprodukter till många länder. Förutom färska frukter och grönsaker handlar vi också med agrobaserade produkter som vetemjöl, ris, torkade frukter och naturlig...
Producerar vetemjöl...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play