Italien, Imperia
... askorbinsyra (antioxidant). Inga cashewnötter, vetegroddar eller andra ingredienser som är främmande för den liguriska traditionen. Calvi DOP Genovese basil pesto utan vitlök har en intensiv grön färg och kännetecknas av en frisk och delikat smak. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Utmärkt kryddning för första rätter. Förvaringsmetod Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den har öppnats, förvara i kylskåp (+4°C) och konsumera inom 5 dagar. Kod: PESTO SA 180...
Portfölj (44)
Italien, MILANO
Punto Srl är ett företag specialiserat på distribution av livsmedel. Med en ny butik som har en delikatessdisk, ostar och färskt bröd, erbjuder Punto Srl ett brett urval av färska och frysta livsmedel, samt ett stort utbud av frukt och grönsaker. Kvaliteten på produkterna är alltid garanterad och företaget strävar efter att hålla förmånliga priser för konsumenterna genom kampanjer och specialerbju...
Portfölj (218)
Italien, Martina Franca
Pioggia Store är ett italienskt företag som är ledande inom produktion och distribution av typiska livsmedelsprodukter från Puglia, med fokus på export till internationella marknader och grossistverksamhet. Tack vare en noggrant utvald råvaror, som enbart kommer från lokala odlingar och uppfödningar, garanterar vi autentiska och högkvalitativa produkter. Vårt sortiment inkluderar färska ostar som ...
Portfölj (29)
Italien, Castellazzo Bormida (al)
... vitlök, ost och fuktig jord, gör den idealisk för gourmeträtter. Endast de största tryfflarna med de bästa egenskaperna klassificeras som Extra. Denna tryffel är perfekt för den som vill höja sina kulinariska skapelser med en touch av lyx och sofistikering, vilket garanterar en oförglömlig gastronomisk upplevelse.
Portfölj (19)
Italien, Grosseto
...Området Las Pedroñeras är en av de främsta producentzonerna för vitlök av utmärkt kvalitet. Tack vare de klimatmässiga förhållandena och den speciella jorden växer en särskild typ av vitlök här. Den lila vitlöken från Las Pedroñeras är av medelstora till stora dimensioner. Den består av mellan 8 och 10 klyftor, kännetecknas av sin lila färg och skyddas av en vit "skjorta" som bildar vitlökshuvudet. Den har en kraftig doft, en kryddig och stimulerande smak.
Matchande produkter
 vitlök - spansk vitlök
vitlök - spansk vitlök
Portfölj (1)
Italien, Palagonia
...Ingredienser: Vitlök 65%, solrosolja 35%, salt, socker, chiliflakes, persilja. Citronsyra, L-askorbinsyra. Behållare av: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfölj (55)
Italien, Milano
... som hanterar variationer i temperatur, luftfuktighet och atmosfäriskt tryck över tid. Vitlöksklumpen består av många klyftor; den har en mindre form än den normalt producerade vitlöken eftersom dess tillväxt inte tvingas av kemiska gödningsmedel eller kemiska produkter i allmänhet. Odlingen av Polesano vitlök sker på sedimenterade marker som har bildats under årtusenden, rika på sand och silt som främjar en produktion av högsta kvalitet och ökar de redan kända hälsofördelarna.
Portfölj (7)
Italien, Paterno'
...Våra auberginer, som är typiskt sicilianska, bearbetas hantverksmässigt, skärs i skivor, kryddas med doftande lokal oregano, vitlök, en nypa chili och bevaras uteslutande i extra jungfruolja.
Portfölj (9)
Italien, Rivoli
Italien, Carovigno
...Pack med 4 x 250 ml burk AROMA Olja EVO justpugliafactory NATURLIGT EXTRAKT AV VITLÖK - CITRON - STARK PEPPAR - Med föreningen av en extra jungfruolivolja av högsta kvalitet och infusionen av de genuina och bästa frukterna från området, föds AROMA, den aromatiska oljan från justpugliafactory, i varianterna VITLÖK; CITRON OCH PEPERONCINO.
Portfölj (8)
Italien, Santa Ninfa
Företaget Olio Glorioso har i 30 år producerat högkvalitativ extra jungfruolja. Vi har antagit metoden för kort kedja: från trädet till bordet, tack vare att alla bearbetningsfaser (från malning till logistik) utförs i företaget.
Portfölj (4)
Italien, San Pietro Clarenza
...Doften av nyplockade sicilianska tomater berikad med smaken av färska auberginer som stekts separat i ett typiskt sicilianskt recept skapat för att fira den berömda operan av Vincenzo Bellini, La Norma. Idealisk för att krydda en tallrik spaghetti som kan avslutas med ett strö av riven saltad ricotta ovanpå. INGREDIENSER: Tomatkött i bitar, extra jungfruolja, färska auberginer stekta separat, färsk basilika, färsk vitlök, salt och socker. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfölj (8)
Italien, Massa Lombarda
...Extruderat rörnät för förpackning av vitlök och lök. Extruderat rörnät för nätkorgar. Vävt rörnät för förpackning av citrusfrukter, potatis och lök.
Portfölj (11)
Italien, Colonnata Carrara
... (från 0,5 till cirka 1 kg) varierar från 4 till 8 cm. Ingredienser: Lardo di Colonnata IGP, naturligt havssalt, svartpeppar, vitlök, rosmarin, kryddor och aromatiska örter. Utan konserveringsmedel – Utan allergener – Utan gluten – Ingen mjölk och mjölkprodukter – Ingen GMO – Ingen glutamat...
Portfölj (3)
Italien, Cortazzone
...Bagna cauda tillagad enligt det klassiska piemontesiska receptet med olivolja, saltade ansjovis och vitlök. Bagna cauda finns färdig i en 200 g burk, en idealisk portion för en meny för två personer.
Portfölj (7)
Italien, Giarre
...Melanzane alla parmigiana, även kallad parmigiana, är en rätt baserad på friterade auberginer som gratineras i ugn med tomatsås, basilika, vitlök och en eller flera ostar, inklusive parmesan och mozzarella, i praktiska formar på 3,00 kg för 9/12 portioner. Fryst produkt, redo att använda.
Portfölj (7)
Italien, Campello Sul Clitunno
...AROMATISERADE KONDISIONER BASERADE PÅ EXTRA VIRGIN OLIVOLJA För att förena smak och praktisk användning i köket har vi kombinerat extra virgin olivolja med medelhavskryddor och mer: - Karljohansvamp - Vitlök - Basilika - Svart tryffel - Vit tryffel - Citron - Chili - Rosmarin...
Portfölj (9)
...Det föds från salta italienska griskottar, i den del som är täckt med svål, med fuktigt salt och, i den magra delen, med torrt salt, peppar, vitlök och naturliga aromer. Skinkorna placeras i en saltrum (temperatur mellan +1° och +4°, luftfuktighet 80%), och sedan i ett andra rum som kallas "vila". Här, efter att det kvarvarande saltet har tagits bort, hänger de i 90 dagar. Under denna fas torkar...
Matchande produkter
Lagrad prosciutto crudo
Lokal lagrad prosciutto
Andra produkter
Hus-antipasto
Antipasto av huset
Portfölj (2)
...Urval av charkuterier och ostar från den italienska traditionen. Prosciutto crudo 30 månader, ländfilet, salami med röd vitlök och pecorino med svart tryffel, oliver, chili och komjölksost. Klara att avnjutas som snacks eller till aperitifen med vänner.
Portfölj (10)
Italien, Castelfidardo
...Fruktig extra jungfruolivolja med en ton av färsk grön mandel. Komplex och raffinerad smak med vegetabiliska inslag av kronärtskocka, sallad och mandel. Den har en välbalanserad och harmoniserad pepprig eftersmak. Rekommenderas för köttgrytor, bönsoppor, grillade brödskivor med salt, tomater, vitlök och ruccola.
Portfölj (4)
Italien, Barberino Di Mugello
...Grillade auberginer ARBETADE FRÅN FÄRSKT Rullader av speck fyllda med delikat komjölksost Bondeartade kronärtskockor ARBETADE FRÅN FÄRSKT Medelhavsmarinerade soltorkade tomater ARBETADE FRÅN FÄRSKT Monkalaoliver Med chili, vitlök, kryddor, salt...
Portfölj (7)
Italien, Trento
...Potatis, morot, lök, persilja, purjolök, selleri, vitlök och tomat från ekologiskt jordbruk och garanterade av CSQA. Dessa är de hälsosamma ingredienserna som Bauer har valt för Granulat Vegetale Bio. Den speciella bearbetningen från det trentinska företaget gör skillnad: en långsam och skonsam process som endast inkluderar den värdefulla jästextraktet och solrosolja. En speciell granulering...
Portfölj (9)
Italien, Marciano Della Chiana
... gör den speciell: den innehåller inte Allina. Detta gör att den är helt lättsmält och inte lämnar den ibland obehagliga lukten. Kort sagt, en vitlök som är kyssvänlig. För att göra denna sås har vi använt hela växten av aglione, från blomma till lök. Det resulterade i en frisk, söt och delikat smak. Av den anledningen rekommenderar vi att du värmer den i några minuter innan du häller den över pastan. Perfekt för att smaksätta alla typer av pasta, särskilt de traditionella Pici, eventuellt med tillsats av svamp och korv eller kapris och ansjovis, eller Guanciale Stagionato.
Portfölj (10)
Italien, Sassello
...Harissa-pasta sås är en blandning av paprikor, koriander, chili, olivolja och vitlök. Denna kryddiga kondiment kan användas för att berika tomatbaserade såser och är ett fantastiskt tillbehör till många marockanskinspirerade rätter. Harissa-såsen har en fin glans och bra djup. Utmärkt rik textur, slät och stadig med bra vidhäftning. Smakerna är alla mycket välbalanserade med en bra nivå av hetta...
Portfölj (9)
Italien, Guidonia
...Priserna som visas på webbplatsen är detaljhandelspriser. Ingredienser: Krossade gröna oliver, solrosolja, paprikor, salt, fänkålsfrön, vitlök. Förpackningar: Vakuumförpackningar: g 500 30% rabatt från grossistpriset. Begär prislistan...
Italien, Bologna
... marknadens krav, produktion och noggrant urval av produkter, samt kundsupport med kvalificerad personal och tjänster är grunden för vår framgång. Befer Fruit levererar till grossister, små och medelstora distributörer i hela Italien. Vi importerar även lager från utlandet på uppdrag. Leveranser av äpplen av alla sorter och märken, päron, persikor, sallader, vitlök, vattenmeloner, meloner, kiwi, sparris, potatis, lök från utvalda produktionsområden med kontrollerad kvalitet. Vår styrka är förtroendet från våra kunder.
Italien, Castellazzo Bormida
... beroende på säsongerna hanterar vi även lokala produkter, såsom vitlök, potatis, rödbetor och pumpor. Med huvudkontor i provinsen Alessandria betjänar vi hela norra Italien, Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Milano, Genua, Turin, Casale Monferrato, Valenza, Novi Ligure, Acqui Terme, Tortona, Ovada, Pavia.
Italien, Cerignola
... och framför allt garanterar den absoluta spårbarheten av våra konserver. Vårt sortiment är brett och komplett, med en produktion som främst fokuserar på: kronärtskockor, oliver, vitlök, kapris, tomater och andra grönsaker i olika bearbetningstyper. Vi har de mest erkända internationella kvalitetscertifieringarna.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... inhemsk art typisk för vårt område som bidrar till att ge högre kvalitet på produkten), certifierad av CCPB, både i flaskor och i burkar, olivpaté av svarta/gröna oliver, smaksatt olja med naturliga aromer av citron, chili, rosmarin, basilika, vitlök; bordoliver. Våra produkter är framställda och buteljerade enligt höga kvalitets- och livsmedelshygienstandarder. Alla steg i beredningen av oliverna...
Portfölj (2)
Italien, Palagianello
...% italiensk produktion med olika blandningar och smaker såsom vitlök, apelsin, citron, basilika, svamp, chilipeppar, rosmarin, tryffel. 4) Hantverksmässiga grönsakskrämer, såser och oljeprodukter. 5) Speciella snacks producerade på hantverksmässigt sätt. Soledòr är glada att kunna presentera vår tillgänglighet för att introducera våra produkter närhelst du känner behov av förändring inom din sektor...
Portfölj (9)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play