Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. är ett företag med över 58 års erfarenhet inom försäljning och distribution av färskt och fryst iberiskt fläskkött. Sedan grundandet 1952 har vi upprätthållit ett konstant engagemang för innovation och kvalitet, anpassat oss till marknadens och våra kunders behov. Vår utveckling har gjort det möjligt för oss att optimera våra anläggningar och procedurer, vi...
Portfölj (15)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vår Ibérico Bellota-lomo har en intensiv bordeauxfärg med pärlgrå fettådror, en mjuk och krämig konsistens, en intensiv och långvarig smak, samt en stark och behaglig arom. Den långsamma processen av naturlig torkning och marinaden gjord av paprikapulver och naturliga kryddor som familjen har använt i tre generationer ger vår Ibérico bellota-lomo en oöverträffad bukett.
Portfölj (55)
Spanien, San Pedro Manrique (soria)
...DUROC KORG MED SKINKA - GÅVOKORGAR Referens: 5116 VIKT: Skinka 8-8,5 Kg; Chorizo 600 g; Lomo 750 g...
Portfölj (34)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt säte i Guijuelo (Salamanca) och ägnar sig nästan uteslutande åt industrialiseringen av iberisk gris. Deras mål var att bygga ett slakteri med styckningsavdelning och fettbearbetning, som skulle ge dem möjlighet att slakta och stycka de grisar som deras industrier behövde, samt att omvandla fläskfett till fett genom en smältprocess, vilket inledde verksamh...
Portfölj (8)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...), marinerad med naturliga kryddor, salt, vitlök och oregano. Nettovikt: 100 gr. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga begränsningar. Om den är vakuumförpackad vid temperaturer under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Macerering, marinering, stoppning, torkning, mognad, skivning och förpackning. Ingredienser: Lomo de Cerdo Ibérico Bellota, Pimentón D.O från La Vera, marinerad med naturliga kryddor, salt, vitlök. Nettovikt: 100 gr.
Portfölj (43)
Frankrike, Laissac
...Du lonzo skärs fint i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XL-versionen, Marmiten på 300g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Marmiten av lonzo förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, lonzo, även kallad lomo eller lonzu, respekterar det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast inkludera 3...
Portfölj (29)
Belgien, Waterloo
...Bola de Lomo Knuckle Babilla Tranche Grasse Noce Ursprung: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland och Polen Lagringstemperatur: Kylskåp vid -1º/+2º, djupfryst vid -18º Sortiment: Nötkött Kvalitet: Högkvalitativt nötkött Hållbarhet: Kylskåp 120 dagar hållbar / Djupfryst 18 månader hållbar Ras: Angus / Hereford Vikt per styck: 3,85 till 4,80 kg Kaliber: Ingen kaliber...
Portfölj (46)
Spanien, Peligros
...Blandning av tillsatser, kryddor och örter, avsedd för charkuterier, för tillverkning av den köttprodukt som inte har värmebehandlats och kallas "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo", tillverkad genom en mognads- och torkningsprocess som varar längre än 45 dagar. Format: förpackning 200g, påse 5kg...
Frankrike, Lyon 1er
...Gree LOMO 18 Luftkonditionering Split - R32 Kylkapacitet 4600 W och värmekapacitet 5200 W - 230/1/50 Energieffektivitet 6.1 Nettovikt och bruttovikt > inomhusenhet: 13.5 / 16.5 - utomhusenhet: 34 / 37...
Portfölj (12)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
SEDAN 1983 Produkter från Cárnicos BRISA, S.L. är ett familjeföretag beläget i Guijuelo, med över 35 års erfarenhet av att tillverka iberiska produkter av högsta kvalitet. Deras början går tillbaka till mars 1983, i en liten fabrik på cirka tusen kvadratmeter i centrum av Guijuelo. Platsen där de första anläggningarna byggdes var en gammal foie gras-fabrik som hette BRISA, därav namnet på varumär...
Vi tillverkar iberiska skinkor av ekollon, av fältfoder och av foder, samt iberiska skinkor. Vi är en leverantör av färskt och fryst iberiskt fläskkött. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gör slakt nästan hela året. Direktförsäljning från fabrik till slutkund och till professionella grossister. Vi skickar till hela EU. Vi distribuerar också typiska produkter från Sierra de Ar...
Portfölj (7)
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Hantverksmässig tillverkning av produkter som: El Botillo del Bierzo, kryddiga och söta chorizos, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, lagrad skinka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, rökt Lacón, bacon, bräserad Lacón (Gourmetprodukt) bland annat... Vi erbjuder också färskt fläskkött som: kotletter, oxfiléer, revben, bacon, Lacón, färsk skinka, färsk knoge, och självklart salta och färska produkter som: öron, svans, rygg, svinhuvud, snok, svinben.
Portfölj (4)
Spanien, Cuarte De Huerva
... av den iberiska grisen, som får beta fritt i minst fyra månader, vanligtvis från oktober till februari), äter ekollon (las bellotas på spanska). Det rena lomo iberico från "Cinco Jotas" kännetecknas av en lätt kryddig och rökig eftersmak. Nettovikt: 450 g / 900 g Presentation: lomo förpackat i vakuum, inuti en original cylinder av kartong.
Portfölj (10)
Frankrike, Auros
... Bayonne-skinka, chorizo i naturligt hölje med sin blomma, perchkorv, rullad ventrèche (fransk pancetta) och platt. Vi tillverkar också kokt charkuterier: hemgjord vitlökssalami, baskisk pâté med Espelette-peppar, vår berömda mormors pâté (med cognac, gräddfil och små svampar), kokt skinka, boudin med béarnaisk kött, galabar-boudin och boudin brasse med kött, samt terrin av svinsvans. Dessutom producerar vi marinerat kött för grillning som vår berömda grillskinka i Lomo-stil och färska korvar.
Portfölj (31)
Spanien, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk ras Produkt som kommer från en av de två Lomos från den iberiska grisen, kryddad med högkvalitativt salt och paprikapulver. En av de äldsta och mest värderade charkuterierna för sin oförväxliga smak, färg, textur och insprängning. Intensiv smak. Mycket rekommenderad. Vikt: 1 kg till 1,3 kg. Ursprungsort: Salamanca...
Portfölj (10)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto är en fabrik för charkuterier och skinkor som erbjuder följande produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Frankrike, Paris
... filmkamerorna på marknaden som ARRI, RED, Panasonic, Blackmagic och Sony. Vi har en av de mest unika vintage-objektivparkerna i den audiovisuella världen (LOMO super speed, LOMO anamorfiska, Zeiss standard, Cooke Panchro etc.) som verkligen kan ge ett mervärde till dina produktioner.
Spanien, Martinamor
... sig långt bortom skinka, variationen av charkuterier gör att varje gäst kan hitta en bit som passar deras smak. Från bitar av lomo embuchado, chorizos eller salchichones, till produkter som bevarar historien från hela en region, som morcón eller sobrasada. Omsorgen i uppfödningen av djuren, tillsammans med det noggranna arbetet med urval, hackning och inläggning av köttet, gör skillnaden. Tiden för mognad rundar av en process som ger upphov till gastronomiska juveler som är mycket intressanta näringsmässigt och som inte går obemärkt förbi för smaklökarna.
Frankrike, Perpignan
...n°1 i försäljning inom charkuteridiskarna i de butiker vi levererar till, våra produkter är katalanska specialiteter tillverkade i Garrotxa-dalen i den spanska Katalonien. Aromatiserade eller naturella fuets, aromatiserade eller naturella korvar, mild eller stark chorizo, skinkor, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, ett brett utbud av vakuumförpackade skivor, saltad fläsk, lomo, osv... Vårt sortiment har i 10 år glädjat tusentals turister som kommer på semester till vår region.
Spanien, Guijuelo
FISAN är ett familjeföretag med en lång historia (grundat 1920, ett hundraårigt företag) som specialiserar sig på en hantverksmässig produktion av stjärnprodukten från den spanska gastronomin, Iberico Bellota-skinkan. Vi tillverkar också många andra produkter från Iberico-grisen, såsom Embutidos (Chorizo, Lomo...) och frysta styckdelar (Pluma, Secreto, Presa...). Vi erbjuder flera format för att...
Portfölj (10)
Spanien, Pobladura de Pelayo García
... handen hos chacinero. Garantin, smaken och anpassningen till de modernaste systemen i våra anläggningar säkerställer den mycket höga kvaliteten på Ferjus charkuterier och inläggningar. Alla våra produkter är tillverkade utan gluten, utan konserveringsmedel eller färgämnen. Några av våra produkter är: Cecina de León IGP, Chorizo extra hemgjord (sarta, cular och vela), Salchichón extra hemgjord (sarta och cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (rökt och inlagd), Lengua curada (från gris och ko), Costilla adobada, Lacón rökt.
Spanien, Bescano
Tillverkare, hantverkare och distributör av katalansk charkuterivaror: sortiment av fuets 110g med bitar, lantlig korv, små korvar, sortiment av fuets 150g; skinkbitar, landskinka med eller utan ben, serranoskinka med eller utan ben, vakuumförpackad lomo. Ett mycket bra pris-kvalitetsförhållande. Ett team som lyssnar på dig!
... i våra separata anläggningar. Vårt mål är att säkerställa de högsta standarderna när det gäller kvalitet och livsmedelssäkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras är närvarande inom Horeca och detaljhandeln. Tillgängliga format: - Hela stycken för skärning i verkstad och hela industriella stycken för professionella skärare. - Förpackningar med skivor från 50g till 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portfölj (3)
Spanien, Valencia
XarcuSpain är ett företag som huvudsakligen ägnar sig åt export av gourmetprodukter, hantverksprodukter, hälsosamma och ekologiska produkter av spansk ursprung. Även om vi är specialister på lufttorkat kött (skinka, chorizo och lomo), kan du i vår katalog hitta olika kategorier. Honung, tryfflar, spritdrycker, oljor och alla typer av kött. Vi riktar vår verksamhet mot HORECA-kanalen och även om vi främst arbetar genom distributörer, kan vi göra skräddarsydda leveranser till alla företag inom restaurangsektorn.
Portfölj (8)
Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
... på våra far- och morföräldrars recept. Vi tillverkar produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, söt och kryddig chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, vit och röd chistorra, röd longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm och i kruka, katalansk butifarra, kokt salchichón, kryddig och vanlig sobrasada i tarm och i burkar, inbakad lomo, lomo med rosmarin och svål...
Spanien, Guijuelo
Onlinebutik för försäljning av skinkor och iberiska charkprodukter från Guijuelo, Salamanca, Spanien. Iberisk skinka, iberisk axel, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, charklotter, julkorgar och presentpaket med kvalitetsprodukter.
Spanien, Sevilla
... dess internationella berömmelse överskrider gränser och efterfrågas i alla länder. Olivolja är den grundläggande och karakteristiska ingrediensen i den medelhavsdieten. Den kommer från Andalusiens marker, och dess användning är främst kulinarisk och mycket fördelaktig för hälsan. Vi har också andra produkter som kan vara: - Vin - vitt, rött eller rosé - Charkuterier - De iberiska charkuterierna är konserverade, inlagda eller korvade köttprodukter. Bland de mest kända finns chorizo, salchichón, lomo och andra korvar som butifarra, morcón eller köttfärs. - Ostar - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego.
Spanien, Baños Del Rio Tobia
... förrätten är ett gott sällskap och en enkel skiva av en bra charkuteriprodukt. Välj ditt ögonblick. Vi behöver förmodligen inte vara experter på provsmakning. Men på ett eller annat sätt, oavsett var du kommer ifrån, har en bra chorizo, skinka, lomo eller ost en doft när dess tillverkning och kvalitet är utmärkta. Vi är ett företag som traditionellt producerar hemgjorda charkuterier. Vi har en webbutik där ni kan hitta alla våra produkter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play