Italien, Bronte
...Pesto med 60% pistage, olika storlekar...
Portfölj (21)
Italien, Salerno
I efterkrigstiden grundade Pasquale Battista ett litet livsmedelslaboratorium i Cetara, främst för ansjovis, som han drev med passion och stolthet fram till 90-talet. Kopplingen mellan bearbetningen av ansjovis och Cetara har historiska rötter och idag, precis som igår, fortsätter traditionen tack vare herr Battistas barn. Under åren har smaken av vår produkt inte förändrats, precis som bearbetnin...
Portfölj (8)
Italien, Imperia
... askorbinsyra (antioxidant). Inga cashewnötter, vetegroddar eller andra ingredienser som är främmande för den liguriska traditionen. Calvi DOP Genovese basil pesto utan vitlök har en intensiv grön färg och kännetecknas av en frisk och delikat smak. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Utmärkt kryddning för första rätter. Förvaringsmetod Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den har öppnats, förvara i kylskåp (+4°C) och konsumera inom 5 dagar. Kod: PESTO SA 180...
Portfölj (44)
Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI är ett hantverksföretag organiserat i Piemonte, specialiserat sedan 1997 på daglig produktion av färsk pasta, ravioli, lasagne och högkvalitativa gourmeträtter för professionella inom livsmedelssektorn (HORECA) samt för detaljhandeln, både oberoende och organiserad. Varje produkt är resultatet av ett konstant fokus på forskning och urval av råvaror, och slutligen tillverkas alla våra...
Portfölj (57)
Frankrike, Maubeuge
... kött! Vår marinad Oued-Amlil är gjord av vitlök och aromatiska örter av mycket hög kvalitet. Den kommer att ge en gastronomisk touch värdig stora kockar till kött av typen lamm, kalv eller nötkött. Särskilt raffinerad, påminner den om recept som Maître d’hôtel eller såser för sniglar. Lätt att använda och redo att använda, utmärker sig denna marinad Oued-Amlil genom sin gröna färg och sin smak av smör-pesto. Restauranger, snacks, snabbmat och slakterier som använder denna Referens: ART0012...
Portfölj (33)
Tyskland, Bad Bramstedt
...Om du gillar det medelhavsinspirerade köket, då kan du inte missa vårt torkade basilika. Den intensiva doften för dig automatiskt tillbaka till Medelhavet eller till dina spaghettidagar som barn. Basilika är, tillsammans med ingredienser som olivolja, vitlök, parmesan eller pinjenötter, en huvudkomponent i varje bra pesto. Men vi känner och älskar det naturligtvis från det medelhavsinspirerade...
Portfölj (89)
Frankrike, Paris
...Pestos med torkad frukt från buononaturale ger en elegant touch utan ansträngning till vilken förrätt eller huvudrätt som helst. Denna glutenfria pesto är tillverkad av de bästa sicilianska hasselnötterna och kännetecknas av sin märkbart delikata smak. Nettovikt:90g...
Portfölj (200)
Frankrike, Cournon D'auvergne
... Périgord Användningstips Den perfekta kryddan för att komplettera pasta, gnocchi, den kan fyllas i lax i folie eller spridas på grönsaksbröd. Den kan bredas på pizzor, salta pajer, bruschetta, eller användas för att smaksätta salta kakor. Denna pesto kan varieras i det oändliga! Efter öppning, förvara i kylskåp och konsumera inom 5 dagar. Energi: 171 kJ (41 kcal) Fett: 3,2g Varav mättat fett: 0,4g Kolhydrater: 2,2g Varav sockerarter: 2g Protein: 0,7g Salt: 0,6g...
Portfölj (37)
Bulgarien, Sevlievo
...Tre olika smaker 1. Tomatpasta med oliver och pesto 2. Valnötspasta 3. Pasta med vitlök och persilja Tillgängliga förpackningar: 12 st. paket 60 st. paket Använda råvaror: Snigelkött från Helix Aspersa Maxima, krispiga våffelskal i form av en snigel, Kobutter (86% fett) tomatpasta, oliver, valnötter, lök, vitlök, kryddor, vitt vin Tillagningsmetod: redo för direkt konsumtion. Värm i en förvärmd ugn vid 200 ° C i 12 minuter. Servera varm. Förvaring: – 18 ° C...
Portfölj (6)
Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, surdeg (naturlig jäst från typ 0 mjukt vetemjöl i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, tomat, körsbärstomater, mozzarella, extra jungfru olivolja, pesto.
Portfölj (129)
Tyskland, Bad Bentheim
...särskilt järn, kisel och kalcium. Den är också en viktig källa till klorofyll. Men tanniner, proteiner, flavonoider (antioxidanter), slemmiga ämnen och fibrer finns också i brännässlan. Vad kan du göra med brännässlan? Brännässlan används i recept för polenta, pesto, puré, nässelsoppa eller som örtte. Den har antiinflammatoriska egenskaper, är bra för att rena urinvägarna och levern och hjälper dig att hantera stress och trötthet bättre. Nässellövet har en naturligt mild, vegetabilisk smak. Torkad nässla l...
Portfölj (549)
Italien, Riesi
...Mandlar är en ingrediens som används mycket i olika traditionella kök i Medelhavsområdet, särskilt i det sicilianska, sardiska och pugliesiska köket, både i söta och salta rätter. De plockas för hand och med stavar (flexibla pinnar som är mellan 3 och 5 meter långa) under perioden augusti-september och används både i matlagning (pesto alla trapanese) och i bakverk (konfetti, kakor, småkakor...
Portfölj (6)
Italien, Martina Franca
Pioggia Store är ett italienskt företag som är ledande inom produktion och distribution av typiska livsmedelsprodukter från Puglia, med fokus på export till internationella marknader och grossistverksamhet. Tack vare en noggrant utvald råvaror, som enbart kommer från lokala odlingar och uppfödningar, garanterar vi autentiska och högkvalitativa produkter. Vårt sortiment inkluderar färska ostar som ...
Portfölj (29)
Italien, Paterno'
...Tänkt och skapat i Conserve Conti, denna pesto rymmer sicilianska traditioner som sträcker sig tillbaka i tiden. "Finocchietto Selvatico", en vildväxande grönsak från Etna-regionen, med en unik, stark och karaktäristisk smak, är idealisk som kryddning för första rätter (pasta med sardiner). Den används ofta i kombination med en fiskrätt, men är också lovvärd om den tillsätts i en bönsoppa, som kikärtor eller bönor till exempel. Trogna traditionen för att framhäva smaken producerar vi den uteslutande i extra jungfruolivolja. Prova den och njut av den verkliga sicilianska traditionen.
Portfölj (9)
Frankrike, Mandelieu
...Grön pesto kommer ursprungligen från norra Italien och kännetecknas av sin gröna färg, vilket är ett tecken på närvaron av basilika i sin sammansättning. Traditionellt åtföljer grön pesto pasta (självklart!), ris, potatis eller minestronesoppa... Den kan också användas på pizzor eller annan carpaccio. Det är upp till dig att testa! Nettovikt: 0,180 KG Kapacitet: 0,180 KG...
Portfölj (45)
Spanien, Reus ( Tarragona )
...Pesto-såsen är en av de mest kända såserna i världen och utmärker sig för sin fantastiska smak av basilika. Denna aromatiska sås, med ursprung i Genua, är perfekt för att komplettera alla typer av recept, utöver den typiska pastan. Den passar också bra för att smaksätta kött och fisk.
Portfölj (10)
Finland, Turku
...Kryddig Capsicum & Soltorkad Tomat Pesto Vikt: 150g...
Portfölj (177)
Tyskland, Hamburg
...Barilla Pesto Rosso är ett kulinariskt mästerverk som glädjer sinnena och lyfter varje rätt till en ny nivå. Detta lysande röda pesto består av en harmonisk blandning av soltorkade tomater, aromatisk basilika och noggrant utvalda medelhavskryddor och erbjuder en explosion av rika, smakfulla aromer som lämnar ett bestående intryck på din gom. Dyk ner i den förtrollande doften av nyplockad...
Portfölj (180)
...Pesto är en utmärkt produkt för snittar och perfekt för att smaksätta stekt pasta.
Portfölj (7)
Frankrike, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Innehåll: 190 g...
Portfölj (186)
Frankrike, Marseille
... såser: Pesto Genovese AOP… Regionala livsmedelsspecialiteter/AOP med certifierade italienska producenter. Flera format och förpackningar: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Leveranser av färskvaror och frysta produkter över hela Frankrike. Flera leveranser per vecka. Ekologiska italienska produkter. Certifiering IFS broker och Eco-cert. Grossist av italienska produkter endast för yrkesverksamma: grossister, distributörer, restauratörer, livsmedelsbutiker, industriella aktörer, GMS.
Portfölj (9)
Turkiet, Istanbul
...HET CHILI-SÅS, SÖT CHILI-SÅS, LOUISIANA-SÅS, BARBECUE-SÅS, SRIRACHA-SÅS, SÖT-SUR-SÅS, PESTO-SÅS...
Portfölj (6)
Italien, Messina
La Truscia, ett ungt och dynamiskt företag från Sicilien, har som mål att bli en referenspunkt för återförsäljare och privatpersoner i jakten på typiska sicilianska hantverksprodukter som kännetecknas av högsta kvalitet i produktion och tillverkning. La Truscia föddes ur en önskan att bevara och upprätthålla de gastronomiska traditionerna på Sicilien och att dela smaker och dofter från detta under...
Portfölj (10)
Grekland, Corinth
Feréikos är baserat i antika Korinth, Grekland och grundades 2008 av systrarna Maria och Penny Vlachou. Feréikos hanterar hela processen för sniglar, från den första jordanalysen av snigelfarmen till dess produktion, tills dess läckra smak når din gom. Vi övervakar den globala utvecklingen av snigelodling genom att erbjuda utbildning och kunskap som kommer från över 12 års erfarenhet inom bransch...
Portfölj (8)
{"French": "Né en 2013 avec pour objectif de valoriser des spécialités italiennes d’exception, Casa Di Cecco est une entreprise familiale spécialisée dans le commerce de gros de produits alimentaires italiens. Guidés par l’amour des traditions et le goût des saveurs authentiques, nous avons sélectionné pour les épiceries fines et les moyennes surfaces, en France et à l’international, le meilleur d...
Portfölj (9)
Italien, San Pietro Clarenza
...Denna väldoftande och smakrika pesto är idealisk för att förbereda utmärkta pastarätter. Bred på rostat bröd eller kex för att skapa läckra förrätter och snacks. Den tillför också doft och smak till salladen. INGREDIENSER: Färsk basilika minst 70%, extra virgin olivolja, solrosolja, Parmigiano Reggiano (MJÖLK, salt, LÖPE) PINJONER, VALNÖTTER, salt. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
Portfölj (2)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE har specialiserat sig i över 20 år på distribution av ekologiska frysta produkter för yrkesverksamma. Vårt varumärke AQUIBIO är idag erkänt och uppskattat av ekologiska butiker, storkök och livsmedelsproducenter. Vårt varumärke AQUABON täcker alla dina behov av vildfångad fisk och skaldjur, men inte ekologiska. AQUITAINE BIOLOGIE har en katalog med över 400 referenser av ekologi...
Portfölj (184)
Frankrike, Mietesheim
...Traditionell italiensk krydda, Pesto med Basilika, passar utmärkt till pasta och gnocchi. Detta nyskapade recept använder uteslutande produkter från ekologiskt jordbruk. 100% vegansk, denna basilika pesto innehåller varken ost eller andra animaliska produkter. Dess fräscha och originella smak kommer från krossade cashewnötter, blandat med olivolja och basilika blad. Använd utan begränsningar för...
Portfölj (80)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play