Frankrike, Saint Paul De Baïse
...Candi Fleurs, godis 2.0 att alltid ha med sig vid stress! En tillverkningsprocess som tar flera veckor är nödvändig för att skapa våra kristalliserade blommor: hampablommorna doppas 6 gånger i ett bad av ekologiskt socker med en torktid på 48 timmar efter varje dopp. Det är naturliga anti-stressmedel som kan ätas som godis eller rivas över frukter, efterrätter, flingor, bakverk eller söta och...
Portfölj (8)
... utsträckning inom oljeproduktionen. De säljs som lätt rostade, saltade, osaltade, såsade och pepprade. Det finns också bakverk gjorda med solrosfrön. Enligt de näringsmässiga värdena innehåller de kolhydrater, 18,76 g, socker, 2,62 g, fett, 49,57 g, protein, 22,78 g, vitamin E (230%) 34,50 mg, kalcium (12%) 116 mg. Solrosfrön är en av de små och läckra snacks. Dessutom är det en mycket värdefull mat för människors hälsa. Särskilt de olika vitaminerna och fibrerna i solrosfrön kompletterar kroppens brister som är nödvändiga för hälsan.
Matchande produkter
Solrosfrön
Solrosfrön
Andra produkter
Jordnöt
Jordnöt
Portfölj (11)
Frankrike, L'union
... kan ni vara säkra på att ni kan erbjuda alla dessa kvaliteter i era produkter (kontroll över tillverkningen, harmoniska utvecklingar, respekt för smaken,…). Vårt sortiment av ingredienser för bakverk är mycket varierat: Specialförbättring som främjar utjämning av degen och mjukheten hos produkten Bakverk PAC (Redo att Grädda) för mjöl som saknar styrka Mjukhetsförbättring för småkakor som fungerar som vattenhållare Många andra kategorier av ingredienser ….
Portfölj (12)
Frankrike, Sainte Croix En Plaine
... lederna / rik på fibrer / naturligt glutenfri / utan konserveringsmedel / utan artificiella aromer / vegansk. Ursprung: olika icke-EU-länder Utseende: blandning av torkad frukt och bär Smak: söt Textur: krispig och mjuk Användningstips: Som den är eller i recept (infusion, smoothies, bakverk, müsli, gröt, mejeriprodukter...).
Portfölj (8)
Frankrike, Waldighoffen
...Vår guargummi är den perfekta produkten för professionella kockar eller företag som vill utveckla glutenfria produkter. Tack vare dess förtjockande, stabiliserande och emulgerande egenskaper i livsmedel, med en jämn konsistens och förmåga att bilda geler, kan den användas i såser, soppor, glass och sorbet, bakverk och konditorivaror, pulver, etc.
Portfölj (5)
...ITES från WP Riehle är en ugn som utvecklats och tillverkats i Tyskland, som förenar fördelarna med en traditionell ugn med den senaste infrarödstekniken. Genom detta och andra genomtänkta detaljer kan ITES påskynda produktionsprocesser med upp till 70%. Ugnens design är speciellt anpassad för att värma upp förgräddade, frysta bakverk. Idealisk för pretzels, baguetter, pizzabitar och många...
Portfölj (9)
Italien, Colbordolo Di Vallefoglia
... en luktventil som gör att den kan upprätthålla rätt nivå av fukt och temperatur, vilket möjliggör tillagning av alla typer av livsmedel, från bröd, bakverk, stekar till pizzor. Uppmärksamheten på detaljer finns både i designen och i användningen, vilket gör den kapabel att uttrycka kvalitet och robusthet redan vid första beröringen. Handtagen har ett porslinshandtag och ugnen är pulverlackerad, en teknik som gör att den tål extremt höga temperaturer, väderförhållanden och oavsiktliga stötar.
Matchande produkter
Vedeldade Ugnar
Vedeldade Ugnar
Andra produkter
Vedpanna
Vedpanna
Portfölj (3)
Frankrike, Domjean
...Krispig chokladglasyr, med hasselnötter, jordgubbssmak, för tårtor, eclairer, profiteroles, bakverk, resande tårtor, glass… Utan palmolja. Fördelar: Choklad 70% - 0% palmolja Mjuk och täckande textur som möjliggör ett rent snitt på alla typer av underlag (kupoler, resande tårtor, julstänger...). Färgad naturligt med växtextrakt och smaksatt med naturlig jordgubbsarom. Perfekt anpassad och...
Portfölj (6)
Schweiz, Schwyz
...Schweizs första och unika getmjölkchoklad från chokladmanufakturen Max Felchlin AG och Blüemlisberg AG. Smakfull, lätt och rund i eftersmaken. Så framträder den senaste chokladkreationen från två innovativa företag i hjärtat av Schweiz. Upptäck den unika aroman av vår Blüemlisberg-choklad. Tillverkad med mjölk från lyckliga geter i centrala Schweiz. Njut av denna oöverträffade och oemotståndliga delikatess. Ädla njutningsstunder som kommer att stanna kvar i minnet. Aromaprofil för Dark Milk Blüemlisberg 52% Venezuela: Kakao med en lätt kaffesmak och en uttalad mjölkeftersmak.
Portfölj (3)
Frankrike, Monchy-Lagache, France
...ICUMSA 45 SUGAR Vårt ICUMSA 45 socker är den mest betydelsefulla konsumtionssockret i världen. ICUMSA 45 är mycket efterfrågat eftersom det är den säkraste formen av socker på grund av de element som är involverade i raffineringprocessen. Vi är direkta exportörer av socker av högsta kvalitet, ICUMSA 45, och vi säljer över hela världen till mycket rimliga priser. Vi söker seriösa kunder för att skapa en långsiktig affärsrelation. KONTAKTA OSS för att få ICUMSA 45 socker från Brasilien...
Portfölj (10)
Tyskland, Oyten
...Ett kulinariskt höjdpunkt i ditt kök! I vatten upplöst skämmer vårt ekologiska kokosmjölkpulver bort dig med en krämig och aromatisk smakupplevelse - ett verkligt alternativ till kokosmjölk på burk. Det är mångsidigt att använda och ger curryrätter, smoothies & shakes, såser & desserter samt kakor & bakverk en exotisk touch. - naturligt laktosfritt & utan tillsatt socker - krämigt & veganskt...
Portfölj (42)
Frankrike, Sarcelles
... skyddat från drag för att undvika brandrisker. Ljus ska hållas utom räckhåll för barn och djur. Lämna aldrig ett ljus utan tillsyn. Se alltid till att det är långt borta från brännbara föremål. Alla modeller är unika, bilderna är därför icke bindande. Färger och utseende kan variera något från ljus till ljus.
Portfölj (45)
Tyskland, Tannheim
...En flowpack är precis den rätta förpackningsmaskinen om du vill förpacka dina produkter, oavsett om det är grönsaker, bakverk eller tekniska eller reklammaterial, i folie.
Portfölj (7)
Italien, Belpasso
... att möjliggöra lång hållbarhet utan tillsats av kemiska komponenter. Varje konsument kommer att hitta allt som behövs för att göra den typiska sicilianska cannolin själv i förpackningen. På vår portal www.mrfoodsicily.it och på vår YouTube-kanal via denna länk, kommer det att vara möjligt att se en videotutorial som visar hur man gör produkten med hjälp av det aktuella kitet. Detta kommer att göra det enkelt att använda för alla, oavsett bakgrund i bakning.
Portfölj (1)
Turkiet, Bursa
... noggrant utvalda pistagenötter och valnötter för att säkerställa produkter av bästa kvalitet. Våra produkter har en hållbarhet på 1 år som frysta. Klara att äta efter 2 timmar i rumstemperatur eller 30 sekunder i mikrovågsugn. Välj alltid oss för krispig och läcker baklava.
Portfölj (10)
Rumänien, Suceava
...B:150x100 T:150x100 H:55-Urspack tillverkar ett brett utbud av storlekar Tjänster som erbjuds av Urspack- - erbjuder vattentäta lådor gjorda av biologiskt nedbrytbart material (papp) och med en anti-fett barriär; - anpassa med flerfärgade logotyper och grafik - vi producerar ett stort urval av förpackningar, i olika storlekar och typer. - vi är de enda producenterna från Europa för många av...
Portfölj (99)
Vitryssland, Novaya Gozha
Italien, Giarre
...Mandeltärningarna är en av symbolerna för det sicilianska konditoriet, spridda i olika former och konsistenser över hela ön: varje typ är utsökt, frestande som körsbär, för en leder till en annan. Det är mandelkakor, i Sicilien kallar vi dem 'paste di mandorla': i varianterna: Med Mandel, Med Apelsin, Med Citron och Med Pistage.
Portfölj (7)
...Katmer, en traditionell turkisk bakelse fylld med rik grädde och pistaschnötter, perfekt för frukost, lunch, middag eller ett sött mellanmål på språng.
Matchande produkter
Katmer
Katmer
Andra produkter
Soufflé
Soufflé
Portfölj (3)
Italien, Brescia
...Grissini med extra virgin olivolja, saltade på ytan. Med en vågig form är de krispiga, väldoftande och tillverkade utan kemiska tillsatser. Portionsförpackningarna är idealiska för restaurangbranschen.
Portfölj (10)
...Germanicum Arminius är resultatet av hundratals timmar av förfining av damaskus smidestekniker, förfining av produktionsteknologier och designförbättringar på alla nivåer. Vi har helt omarbetat fingerskyddet och kroppstoppen på kniven för att förkorta avståndet mellan handtag och blad. Denna betydligt mer kompakta design ger en högre grad av kontroll över bladet.
Portfölj (10)
...Frukost, mellanmål eller efterrätt... varje tillfälle är bra för en bit mjuk plumcake. Vi gör vår mjuka plumcake (200g) i den klassiska rektangulära formen, vilket ger den en praktisk form att skära i skivor för frukost och mellanmål. Smeten är baserad på ägg, smör, med ris- och boveteflour, ris- och majsstärkelse, som görs lättare tack vare tillsatsen av solrosolja. Den klassiska jästa kakan som gärna ges till de små och som påminner så mycket om smakerna från hemmet. Prova den berikad med en lätt sirap och fylld med sylt eller pålägg.
Portfölj (10)
Turkiet, Gaziantep
...Njut av läckerheten i vår premium aprikosmarmelad. Tillverkad av solmogna aprikoser fångar vår marmelad den perfekta balansen mellan sötma och syra. Höj din frukost, bakverk och mer med en touch av ren glädje. Frigör de oändliga möjligheterna med vår utsökta aprikosmarmelad, som finns i riklig tillgång.
Portfölj (20)
...Den frysta produktmärket Chef's Dream har vi speciellt producerat Te'Kalp Mono-tårtan. I vår fabrik där vi tillverkar våra frysta produkter producerar vi cirka 20 olika typer av tårtor, cheesecake-varianter, sufflé, trileçe, söta och salta småkakor, fryst naturlig lemonad och apelsinjuice. För mer detaljerad information kan ni kontakta oss.
Portfölj (8)
Storbritannien, Greenford
...Hantverkschoklad. Alla typer av choklad. Främst skräddarsydd. För företag och tillfällen. Mer information på webbplatsen.
Matchande produkter
Saltad Karamell
Saltad Karamell
Portfölj (1)
Frankrike, Guignicourt
...Chouxdeg med en läcker varm chokladsmakande kräm och glaserad med äkta fondant som appliceras för hand • Utan palmolja • Produktkod: 643 • Streckkod: 3660133006439 • Vikt per enhet: 90 g • Enheter per kartong: 18 • Palettisering av kartonger: 8 kartonger x 18 lager • Stycken per pall: 2 592 Användningstips: Vid uttag från frysen, ta bort skyddsfilmen och låt produkten tina på en bakgaller i en positiv kylrum i cirka 3 timmar och 30 minuter.
Portfölj (1)
Turkiet, Kota Bekasi
...Producerad med högkvalitativa råmaterial för att säkerställa överlägsen prestanda och renhet. >Flera Användningsområden: Livsmedelsindustrin: Ett naturligt förtjockningsmedel för soppor, såser och bakverk. Industriell Användning: En viktig ingrediens i papper, lim och biologiskt nedbrytbar förpackning. >Följer EU-standarder: Certifierad för livsmedelssäkerhet (HACCP) och KOSHER. >Flexibla...
Portfölj (2)
Italien, Sant'Atto
...Vi är specialiserade på produktion av förberedelser för bakverk, desserter, glass, proteinberedningar, glutenfria alternativ och även på kundens begäran. Vi arbetar också på kontraktbasis med olika produktionskedjor, detaljhandels- och professionella linjer.
Portfölj (1)
Frankrike, Malataverne
... från Nestlés fabriker i Schweiz. Under 1930-talet ville företaget sälja ett överskott av kakaosmör som användes för att tillverka traditionell choklad, istället för att slösa bort det. Vit choklad kan då avnjutas som den är i form av chokladplattor, chokladpulver eller användas i bakverk. Fördelarna med vit choklad Vit choklad förknippas ofta med en liten nostalgisk och sockerfylld njutning. Men, till skillnad från vad många tror, kan vit choklad faktiskt ha fördelar.
Portfölj (188)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play