...Torkad vit svamp 100%. En utvald svamp insamlad i republiken Gorny Altai. Vilda växter. Naturlig och ekologisk produkt! Vakuumförpackningen gör att alla nyttiga egenskaper bevaras! I torkad form rekommenderas den av nutritionister som en av de lättsmälta produkterna - upp till 80% av proteinet från torkade kantareller absorberas av kroppen. På grund av det höga innehållet av polysackarider och svavel hjälper den i kampen mot cancer.
...Doft
ren svartvinbär, krossade svarta plommon och svarta körsbär med inslag av svarta oliver, lavendel och doftande jord
Smak
mjuk, fast och grynig med en muskulös kärna och bra längd
Mat- och vinparning aperitif (froskben i armagnac), förrätt (fyllda kantareller à la bordelaise), huvudrätt (puré av rapphöna à la bazadaise), ost (camembert med calvados)
Vinifiering Vinifieringen sker under...
...Ingredienser: kantareller (boletus edulis) 72%, vit tryffel (tuber magnatum pico) 3%, olivolja, salt, aromer.
Tips: Perfekt för pastarätter, smakrika fyllningar, såser med intensiv smak av kött och fisk, smörgåsar och vol-au-vent.
Finns även i 500 g-format.
... IGP Périgord) 750g
Ankfett 330g
Delikatess av kycklinglever med Monbazillac 200g
Helgpaté med ankfoie (20%) 175g
Rillette av ren anka (100%) 180g
Ankskinn 180g
Baskisk paté med Espelette-peppar 180g
Landsbygdspaté med floc de Gascogne 180g
Ankterrin med apelsin 180g
Kaninterrin med timjan 180g
Landsbygdspaté med kastanjer 180g
Kärrpaté med kantareller 180g...
...Vi erbjuder direkt från sicilianska producenter, den äkta sicilianska risarancino på 250 g, smakfull och utsökt fylld med: Grön pistacie från Bronte, spenat, smör, ragù, sicilianska auberginer, kantareller, carrettiera, pris per styck 0,90, exklusive frakt, förpackningar med 24 stycken, halvfärdiga att lägga i fritösen och på bara några minuter får man en arancino som smakar som i typiska sicilianska rosticcerior. Förkokta frysta arancini, redo att läggas i fritösen och på tre minuter får man en krispig och smakfull arancino.
...{"TASTING NOTES":"SMAKNOTER\nEngagerande doft av röda och svarta frukter med kryddiga och rostade inslag.\nFyllig, solid och kraftfull smak med mogna medelhavssmaker. Ett generöst vin som kombinerar koncentration, kraft och friskhet med en delikat doft.\nServeras helst mellan 16 och 18°C, detta vin passar perfekt med en grillad nötköttsmedaljong med kantareller, fågel eller till och med vilt. Det...
...
Olivoljan Coratina bör avnjutas och uppskattas för de unika och oförväxliga smaker och dofter den avger. Det finns många livsmedel som passar bra med denna olja med en betydande och bestämd smak.
I köket rekommenderas den för att smaksätta grönsaker och grillat kött, kantareller, men också för blandade bönsoppor, salladstomater och särskilt för säsongens ostar.
Coratina-oljan har också den högsta halten av oljesyra som motverkar det dåliga kolesterolet.
...Dornbachtal GmbH säljer färska inhemska svampar (kantareller, stenmurkla) och lingon (kokta utan pektin eller som sylt).
Vårt mångsidiga, småskaliga landskap i Oberpfalz med egen jord- och skogsbruk erbjuder idealiska livsmiljöer med varierad föda för vilda djur och extensiv djurhållning.
Detaljerad information om våra produkter får du på begäran.
Tölle Handelskontor
sedan 1996! över 25 år av handel och tjänster i harmoni med naturen!
Förpackningssystem för industri och jordbruk
Träram för Euro-pallar
Träram för Euro-pallar
Kantareller och Karljohansvamp, skogsbär och bär
färska, djupfrysta, torkade eller i saltlake
färska kantareller och Karljohansvamp för handel, marknad och gastronomi
Förpackningssystem för ekologiskt jordbruk...
... frysning av säsongsbetonad frukt såsom jordgubbar, skogshallon, aprikoser, meloner, fikon, torkad frukt, och mandariner. Dessutom har vi citronskal, jordgubbar, kastanjer, osv., frysta kantareller och tryfflar. Produktionscykeln avslutas med förpackning av färska och steriliserade kastanjer samt skalning och frysning av dem. Vi står till ert förfogande om ni behöver våra produkter.
Företaget Sapori di Bosco Molisani är familjeägt och har varit verksamt inom livsmedelssektorn sedan 2002. Kärleken till jorden, respekten för skogarna och passionen för nischprodukter har lett till en allt starkare anknytning till vårt arbete. Sapori di Bosco Molisani är ett litet företag som med passion och uthållighet dagligen ägnar sig åt produktion och förädling av tryfflar, kantareller...
Är du grossist, industrifabrikant, restauratör, charkuterist eller konserverare och behöver du köpa in torkade svampar? Söker du en pålitlig leverantör? Företaget Andesol erbjuder produkter av hög kvalitet som tillgodoser alla smakpreferenser. Torkade trattkantareller, torkade kantareller, torkade porcini, torkade dödskallar, torkade gula kantareller, torkade bohemiska svampar – ett brett utbud av svampar från hela världen står till ditt förfogande!
produktionskonst och lokal tillverkning av högkvalitativa konserver av vildsvamp, tillagade och svampsåser avsedda för delikatessbutiker, livsmedelsgrossister och restauranger. Färdiga svampsåser utan tillsatser, utan konserveringsmedel, utan aromer, clean label. Produktion i Auvergne Rhône-Alpes. Morötter, kantareller, skogsmix, kolsvamp, mjölksvampar, shii-take från Frankrike (morchella conica...
Vi kan erbjuda alla dimensioner av trälådor, korgar och lådor för packning av kantareller, jordgubbar, blåbär, äpplen eller andra frukter och grönsaker. Kapacitet på produkten från 0,5 kg till 5 kg. Vår huvudsakliga verksamhet är produktion av träpunnets. Vi har mer än 15 års erfarenhet inom detta område. Vi kan erbjuda 4 typer av träpunnets: Standard häftad Standard sydd - ingen...
Caliskan Tarim är en av de största producenterna av kryddor, örter, örtoljor och vilda svampar i Turkiet med BRC och ISO 22000, 4000 ton årlig kapacitet i 4 fabriksbyggnader. Företaget exporterar redan till 52 olika länder.
Laurblad (Handplockade, Semi-selekterade, FAQ, Skurna)
Oregano
Timjan
Rosmarin
Salvia
Lavendel
Sumak
Frön: Spiskummin, Anisfrön, Fänkål, Nigella, Blå-vita vallmofrön
Vilda svampar som färska, torkade och frysta (IQF):
Matsvamp
Kantareller
Lactarius
Svart trumpet...
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor.
* Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor
Vinterutbud:
* Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv
* Halvsalt: skank, bröst, axel
* Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel
* Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...)
Sommarutbud:
* Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...
... grossistmarknader.
Återigen, Nicolas PLANCHON är passionerad för sitt yrke och han känner det utan och innan. Han önskar till och med att utveckla verktyg som katalogiserar alla tryfflar och som visar aktuella priser i realtid.
Han producerar både vintertryfflar och sommartryfflar.
Nicolas PLANCHON erbjuder främst tryffel av premiumkvalitet. Men han producerar också torkade svampar som kantareller...
...Vi är marknadsledande inom området skogssvampar och fruktprodukter. Våra produkter, kända under namnet vårt varumärke "Wald Schatz", säljs i över 50 länder världen över. Bland våra viktigaste produkter finns:
- Svampburkar (champinjoner samt andra svampsorter som kantareller, karljohansvamp, trattkantareller, smörsvamp m.m.)
- Frysta produkter (IQF) - champinjoner, karljohansvamp...
Il Naif restaurang och pizzeria har alltid varit en av de bästa i Ravenna och erbjuder sina kunder en uppmärksam och noggrann service. Hos oss kan ni hitta:
En meny med stort utbud av fiskrätter. Färsk fisk varje dag, blandad friterad fisk, blandgrillad fisk och rå fisk, skaldjur, kantareller, tryffel, handgjorda pastarätter, grillat kött, sallader och grönsaker av alla slag. Pizzor bakade i vedeldad ugn. Pizzor med Kamut, vi lägger särskild vikt vid fettfri matlagning och rätt balans mellan proteiner och kolhydrater. En enskild rättsmeny för idrottare.
... av kryddor: Blandningar - kännetecknas av gula etiketter. Vi har t.ex. ungersk kyckling, indonesisk pasta, Beskidy fläskfilé, risotto med saffran, polsk surkål och potatissoppa, pizza och äggröra blandningar. Våra kunder uppskattar också vild kyckling och äggröra med kantareller. Kryddor från våra fält och ängar - de flesta av dem är lokala torkade grönsaker och kryddor. Vårt företag fortsätter att introducera en rad marknadsinnovationer i sitt erbjudande. Indiska kryddor - t.ex. kardemumma, röd paprika, fänkål, vanilj, anis, fänkål.
...tryffelpuré, svartolivspaté, het sås, tomat med tryffel eller svamp. Även torkade tryfflar i burk. För restaurangbranschen erbjuder vi utmärkta kantareller och frysta tryfflar. Umbrianska och toskanska viner. Sedan 1990 producerar Tartufi Bianconi tryffelspecialiteter och tryffelbaserade kryddor som tryffelolja och risotto. Vi har också torkade/frysta svampar och tryfflar. Vi erbjuder även viner och EVO. Vi ser fram emot att kunna skicka vår katalog till er! Vi skulle vara glada att skicka er vår nya produktkatalog och står till förfogande för ytterligare information.
... hela tryfflar eller tryffelskal och -spån. Du kommer också att upptäcka små njutningar för att förgylla dina vardagsrätter, tack vare tryffelolja eller -vinäger, pålägg, kryddor eller till och med rätter som risotto, pasta eller polenta. För att ge en liten touch av tryffel till dina rätter kan du välja krämer eller såser. Utöver tryffel väljer vi även ut olika högkvalitativa svampar som murklor, kantareller eller dödskalletrumpeter, som du hittar i torkad form så att du kan njuta av dem året runt. La Maison Baumont hjälper dig också att hitta presentidéer genom sina presentlådor.
... är dess berömda baccalà alla vicentina. Oundvikliga är dess kreativa fantasier med protagonisterna från det lokala köket: sparris från Bassano, radicchio från Treviso, kantareller. En matlagning inspirerad av passion, i en miljö dedikerad till smak. Två perfekta ingredienser för att välkomna era viktigaste stunder: fester, bröllop, speciella tillfällen.