Bulgarien, Yambol
...Utmärker sig med sina näringsegenskaper, däribland proteiner och fibrer, som är flera gånger högre än de i vete. Fördelar: - verkar gynnsamt för matsmältningen Lämplig för: - tillagning av olika bakverk Lätt att bearbeta, har goda smakegenskaper. Till skillnad från vete innehåller spelt 2 gånger mer protein och zink, samt många vitaminer, har lägre nivåer av gluten och är behagligt i smaken. Fördelar med spelt - underlättar matsmältningen, kontrollerar kolesterolnivåerna, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar benhälsan, ökar immunförsvaret, kontrollerar diabetes.
Portfölj (35)
...Bokhvete (innehåller inte gluten): Trots sitt namn har det inget att göra med vanlig vete, det är inte ett spannmål, utan ett frö (även kallat bovete). Tillsammans med quinoa betraktas det som ett "pseudospannmål". Det passar personer som utför mycket fysisk aktivitet, eftersom det ger större dynamik på fysisk nivå. Det är också bra för personer med inre kyla, eller som lever i kalla bergsklimat med snö, eftersom det värmer kroppen, och är generellt sett lämpligt på vintern. Det kan hjälpa till att öka libido hos personer med låg sexuell energi. Det är proteinrikt och mycket komplett.
Portfölj (8)
Italien, Calenzano
...soja, laktos, vete eller gluten, vilket gör den lämplig för alla med särskilda kostbehov. Tuben i aluminium gör att produkten kan användas utan svinn och är helt återvinningsbar, dess praktiska "stjärn"-lock gör att produkten även kan användas för att dekorera rätter. Prova även versionen med örter i tub, med all smaken av medelhavets örter. Smaka på Mayorice även i burk, tillgänglig i 6 smaker och i det förmånliga "family pack"! Glutenfri och vegansk produkt, certifierad av den Italienska Vegetariska Föreningen.
Portfölj (1)
Nederländerna, Amsterdam
... fri från: GMO, Gluten, Allergener och korskontaminering, Färger, Tillsatser. Spår av vete/ korn/ havre/ paddy ris/ triticale/ majs kan förekomma, inom gränserna för fysiska specifikationer - max 0,02 % (< 20 ppm), eftersom dessa är naturligt förekommande från fält. Produkten tillverkas i en enskild produktionsanläggning, vilket begränsar risken för korskontaminering.
Portfölj (9)
Spanien, Picassent
...För närvarande specialiserad på råvaror och råvaror: Rå och raffinerade oljor. Ekologiska livsmedel. Socker. Bränslepellets. Kött (Kycklingar). Öl. Energidrycker. Kryddor. Gödningsmedel. Foder (Havre. Korn. Raps. Majs. Hirs. Pellets...) Nötter (Mandel. Hasselnötter. Jordnötter...) Gluten. Spannmål och cerealier (Ris. Korn. Råg. Raps. Vete...) Fetter. Mjöl (Havre. Majs. Soja. Vete...
Portfölj (1)
... om. Efter 5-6 minuter tillsätt lite olja, rör om kort igen - klart. Häll degen i en form, låt den vila en kort stund. Grädda sedan i 60-70 minuter. Ett unikt gluten- och vetefritt ekologiskt bakresultat med spröd skorpa och vacker krume/poring är det konsekvent stabila bakresultatet. De unikt läckra bröden och bakblandningarna är "Fritt från bakverk" med den bästa #BROTGEFUEHL™. Våra produkter är alla veganska, utan gluten, vete, vetestärkelse, soja, laktos, lupin och konserveringsmedel. Leverantör för den klassiska livsmedelshandeln och slutkonsumenter.
Spanien, La Mata. Toledo
... "Candeal" (optimalt för hårdare men lätthanterliga degar, Candeal-bröd, churros och friterade degar); mjöl "Media Fuerza" (för degar som kräver bra konsistens och gasretention, idealiskt för baguetter i mekaniserade processer); mjöl "Especial" (mycket bra för kontrollerad jäsning, hantverksmässiga baguetter, smördeg och rustikt bröd); mjöl "Gran Fuerza" (idealisk för formbröd, roscón de reyes, ensaimadas och bakverk av högsta kvalitet). Vi producerar också fullkornsmjöl av vete och rågmjöl.
Turkiet, Istanbul
Glutenfria mjölsorter är typer av mjöl som personer med celiaki, glutenintolerans och irritabel tarm syndrom kan konsumera utan problem. Gluten är en typ av protein som finns i spannmål som korn och vete. Glutenfria mjölsorter; är ämnen som ger konsistens åt livsmedel, gör att degar jäser och hjälper olika ämnen att hålla ihop, men kan också ha negativa hälsoeffekter. Forskning har visat att kost...
Kroatien, Labin
Mäklare med spannmål och cerealier inom EU samt Serbien, Kosovo, Albanien, Montenegro, Bosnien: vete, majs, korn, soja, solros, raps, gröna ärtor, linfrö, sojabönolja, solrosolja, sojamjöl, rapskaka, solrosmjöl, sockerbetsfiberpellets, socker sirap, triticale, bovete, lucern, durumvete, spelt, sorgo, actiprot, DDGS, majs gluten, ... med lastbil, blocktåg och fartygsleveranser.
Polen, Warszawa
... (Kycklingar). Öl. Energidrycker. Kryddor. Gödningsmedel. Foder (Havre. Korn. Raps. Majs. Hirs. Pellets..) Nötter (Mandel. Hasselnötter. Jordnötter..) Gluten. Spannmål och sädesslag (Ris. Korn. Råg. Raps. Vete..) Fetter. Mjöl (Havre. Majs. Soja. Vete... Mejeriprodukter och derivat (Kondenserad mjölk. Komjölk. Sojamjölk. Växtbaserad mjölk..) Baljväxter (Bönor. Kikerter.) Ädelmetaller (Stål. Aluminium. Koppar. Katodkoppar. Stänger...) Fisk och skaldjursprodukter (Tonfisk. Räkor. Fryst fisk. Lax...) Olja och derivat. Organiska kemikalier...
Spanien, Barcelona
... ett nytt naturligt spannmål, en kombination av durumvete (Triticum durum) och vild korn (Hordeum chilense), som har anmärkningsvärda näringsmässiga, agronomiska och organoleptiska egenskaper. Det är ett mer hållbart spannmål än vete och har egenskapen av lättsmält gluten. Tritordeum är lämpligt för att producera ett brett utbud av innovativa funktionella produkter. För mer information, besök: www.tritordeum.com...
Italien, Santa Maria La Carità
...Bearbetning av Torkad Pasta: den metod som används är skonsam och består i huvudsak av 4 olika faser: Fas av knådning: vi använder uteslutande 100% italienska durumvetemjöl med hög proteinhalt. Varje pastasort kräver en lämplig blandning av mjöl och vatten. Kallknådning (inte över 35°C) förhindrar "termisk denaturering" av gluten, den värdefulla substansen som finns i vete. Fas av pressning och...
Storbritannien, Dundee
... näringsmässigt balanserade. Hela produktutbudet är 100%, rått och fritt från mjölkprodukter, soja, gluten, vete, raffinerat socker, konserveringsmedel och GMO. Till skillnad från andra livsmedelssnacks är våra produkter hälsosamma och kommer att få dig att känna dig frisk, energisk och nöjd. Våra produkter inkluderar: Hälsosamma snacks Daddelnektar/sirap Daddelpasta Daddelsocker Färska dadlar Medjool-dadlar Hackade dadlar Daddelsås Daddelmjöl...
Frankrike, Eragny
... "kakor". Vårt mål är att erbjuda er en ny kosthållning, mer hälsosam, mer balanserad och anpassad för alla. På La Cookiserie tillverkar vi endast ekologiska, veganska och glutenfria bakverk. De 5 allergener som är förbjudna i glutenfri kost (vete, korn, råg, havre, triticale) har helt uteslutits från laboratoriet. Genom att beställa hos oss kan ni vara säkra på att det inte finns några spår av...
Mexiko, Los Mochis, Sinaloa
Vårt företag är baserat på handel och export av olika jordbruksprodukter. Det är ett företag som består av producenter från Sinaloa, som är den mest bördiga regionen i Mexiko när det gäller jordbruk. Produkterna vi har tillgängliga är: vit majs, sorgo, hård vete, vetesemola, kikärtor, konserverade kikärtor, pekannötter, ekologisk banan, majs gluten, fikonbönor, bland mycket annat.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play