Frankrike, Laissac
COTE2BOEUF, tillverkare av hantverkskorv i Aveyron, återger sitt nobelvärde till en fransk gastronomisk symbol: korven! Tillverkningen sker som förr med endast 3 ingredienser: kött utvalt från gårdar i Aveyron, salt från Guérande, Kampot-peppar IGP. Inga konserveringsmedel, inga färgämnen, inga nitriter! Endast 3 ingredienser som förr. Coppa, lonzo, torkad skinknöt, torkat Aubrac-nötkött, chorizo...
Portfölj (29)
Frankrike, Auray
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Jamones och iberiska charkprodukter. Våra iberiska produkter är en spegling av den miljö där de växer fram: dehesan, en gåva från naturen där våra exemplar växer och utvecklas för att erbjuda de bästa iberiska produkterna. På Castro y González är vår prioritet att ta hand om och utveckla denna livskälla på ett hållbart sätt, och vi är medvetna om att varje bäck, ek, korkek, slätt och källa i våra...
Portfölj (55)
Frankrike, Castelnaudary
...Skivad vakuumförpackad anka 100% hemlagad Ingredienser: Anka, salt, peppar… OCH DET ÄR ALLT! 59,00 €/kg Minimi nettovikt 100 g. VIKT: 21 kg...
Portfölj (37)
Italien, Castelnuovo Rangone
...Skivad charkuterier i tray Vikt per enskild tray: 100 g Produktion: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinka, rå skinka, Milano salami, ungersk salami, coppa, mortadella och bresaola.