COTE2BOEUF, tillverkare av hantverkskorv i Aveyron, återger sitt nobelvärde till en fransk gastronomisk symbol: korven! Tillverkningen sker som förr med endast 3 ingredienser: kött utvalt från gårdar i Aveyron, salt från Guérande, Kampot-peppar IGP. Inga konserveringsmedel, inga färgämnen, inga nitriter! Endast 3 ingredienser som förr.
Coppa, lonzo, torkad skinknöt, torkat Aubrac-nötkött, chorizo...
Jamones och iberiska charkprodukter.
Våra iberiska produkter är en spegling av den miljö där de växer fram: dehesan, en gåva från naturen där våra exemplar växer och utvecklas för att erbjuda de bästa iberiska produkterna.
På Castro y González är vår prioritet att ta hand om och utveckla denna livskälla på ett hållbart sätt, och vi är medvetna om att varje bäck, ek, korkek, slätt och källa i våra...
...Skivad charkuterier i tray
Vikt per enskild tray: 100 g
Produktion: Kontinuerlig
Produkter: Kokt skinka, rå skinka, Milano salami, ungersk salami, coppa, mortadella och bresaola.