Tyskland, Nürnberg
...Dessa är små, färgglada, linserformade chokladbitar gjorda av kakao och används ofta för att dekorera tårtor, bakverk och desserter. De är också populära som topping på glass eller yoghurt. Linserna finns i olika färger, och deras attraktiva utseende ger en lekfull touch till sötsaker. Dessutom kan de användas i bakning för att förbättra det visuella intrycket av olika konfekter.
Portfölj (186)
Tyskland, Kempten
...För tillverkning av fina bakverk, som ett tillskott till müsli och desserter, för att förfina såser, som ingrediens i glass, smoothies och som mandelmjölkshake.
Portfölj (10)
Tyskland, Bad Bentheim
...Tonkabönor (Dipteryx odorata) Tonkabönor växer på ett tonkabönträd och är fröna från de frukter som dessa träd bär. Tonkabönor är smala, svarta, avlånga och rynkiga bönor med en brun insida. Efter skörd torkas fröna och blötläggs i alkohol eller rom i 24 timmar om dygnet. Romblöta tonkabönor ger en smak av vanilj, mandel och rom. Detta gör dem till en perfekt krydda för desserter och bakverk. Efter tillsats av alkohol torkas bönorna igen och en fermenteringsprocess äger rum. Tonkabönor är en vanlig ingrediens i desserter, för att garnera desserter (ganache), karamellgodis, glass eller bakverk.
Portfölj (549)
Tyskland, Schoenebeck
...Till skillnad från oljan från gröna kaffebönor, är vår ekologiska kaffebönolja från rostade bönor icke-toxisk och förfinar desserter, praliner, glass, tårtor eller andra söta och bakverk. Till skillnad från oljan från gröna kaffebönor, är vår ekologiska kaffebönolja från rostade bönor inte bara en livsmedelsprodukt, utan en verklig kulinarisk höjdpunkt. Oavsett om det är i desserter eller för...
Portfölj (143)
Tyskland, Bergheim
...Topping och dessertsås för glassbarer och restauranger Amarena-sirap passar både som topping för desserter och som dekoration för glass. Oumbärlig för den populära Amarena-bägaren. Artikelnummer: 250000 Förpackning: 1 liters flaska...
Portfölj (24)
Tyskland, Düsseldorf
...Dessa inkluderar desserter, glass, milkshakes, gelé, sylt, marmelad, sura grönsaker, soppor, såser, ketchup, majonnäs, konserverad fisk, konserverat kött, bakverk, konserverad frukt och konserverade grönsaker.
Portfölj (3)
... tillverkning av godis, kakor, choklad, desserter av alla slag, glass, sylt, tuggummi, etc. Vid dagliga doser över 30-50 g för vuxna kan en laxerande effekt uppträda. Därför rekommenderas ett dagligt intag på max. 30-50 g.
Portfölj (11)
Tyskland, Hamburg
...djupfryst för produktion av glass, milkshakes, smoothies, sylt och konserver, bakverk, glass och mejeriprodukter, drycker, frysta desserter, yoghurt.
Portfölj (10)
Tyskland, Laucha
...Egenskaper: • helt växtbaserat gräddeersättning, absolut smakautentisk jämfört med mjölkgrädde • utmärkt som smakfavorit 2020 för särskild smak • luftig och lätt konsistens & hög stabilitet • till tårtor, desserter eller frukter, för cappuccino och glass • kolesterolfri, laktosfri, glutenfri, proteinfri • vegansk, kosher parve & halal certifierad Varianter: • klassisk som sprayfärdig vispgrädde • med 3,4% kakao som sprayfärdig chokladvispgrädde...
Portfölj (9)
Tyskland, Rosengarten
...Päronbollarna tillhör sorten 'Williams Christ'. De är utmärkta för att dekorera frukttårtor, desserter, sallader, glass eller till och med för fruktpunch och fruktbrännvin.
Portfölj (23)
Tyskland, Garstedt
... tillstånd. Agar-Agar-pulver är vitt till gulaktigt vitt eller ljusgult. Gelens styrka kan standardiseras genom tillsats av dextros och maltodextriner eller sackaros. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - värmestabil upp till 90 °C - geléar efter nedkylning - vegetarisk - lämplig för en vegansk kost - lämplig för en laktovegetabilisk kost - glutenfri - laktosfri - kosher, HALAL Tillämpningar: - Glass - Fyllningar av desserter - Sylt - Geléer - Marmelad - Fruktcocktails - Tårtglasyr - Fyllningar för bakverk och bröd - Fruktkok...
Portfölj (45)
Tyskland, Hamburg
...Äppelsyra har använts i många år som bärarämne för aromer och konserveringsmedel i desserter, glass och läskedrycker för att ge dem en typisk syrlig smak. Inom kosmetik används äppelsyra som konserveringsmedel för att förlänga hållbarheten på krämer. Idrottare använder gärna äppelsyra som kosttillskott, eftersom den påskyndar frisättningen av energi från maten. Som en allrounder är äppelsyra...
Tyskland, Greven
...De nya GÜ chokladpåläggen är de perfekta följeslagarna för bröd, frallor, croissanter, crêpes eller våfflor. Idealiska som topping för glass och desserter … eller bara direkt ur glaset! Tre läckra sorter baserade på hasselnöt och choklad kommer att glädja chokladkrämälskare från oktober 2019, utan palmolja och glutenfria: Hasselnöt & Choklad Silkeslen Hasselnöt & Choklad Krispig Choklad & Saltad Karamell...
Tyskland, Lüneburg
... blöder ut i glassen. Det lilla extra - den mjuka lakritssmaken ger t.ex. glass eller desserter en extravagant touch. Den svarta färgen ger en underbar kontrast till basprodukten. Leveransenheter: 18 kg (1 påse) i kartong Big Bag á 1.000 kg andra förpackningar på begäran...
Portfölj (8)
... Nordtyskland. Kunderna inkluderar välkända varumärkesproducenter och industriella tillverkare av bakverk, konfektyr, glass, delikatesser, desserter och andra livsmedel i hela Europa men även utanför. Sortiment: • Tysk märkesbutter • Smör med vanillin eller karotin • Rekombinerat smör • Tourierbutter • Smörfett • Smörfett med vanillin eller karotin • Kundspecifika mjölkfettblandningar...
WS Warmsener Spezialitäten GmbH har sedan 2006 varit en del av den mejerikooperativa Uelzena-gruppen. Vi är en av de största leverantörerna av sötad kondenserad mjölk i Europa. Bland våra kunder, som vi levererar till världen över, finns stora internationella tillverkare av choklad, konfektyr, glass och desserter. Vår andra produktlinje omfattar mejeriprodukter som grädde och kundanpassade...
Portfölj (2)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play