...Färska tryfflar (Tuber Melanosporum) för restauranger, distributörer och den professionella sektorn inom hotellbranschen. Säsongens tryffel från november till april. Den har en mörkbrun färg med vita ådror. Noggrant insamlade av våra experter, vid sin optimala mognadsgrad.
Upptäck essensen av grekisk gastronomi med TRUFFLES, en ledande producent av utsökta tryfflar, honung och olivolja. Grundat 2024, är vårt företag dedikerat till att hämta de finaste kulinariska skatterna från de karga bergen i Grekland. Kända för sin exceptionella kvalitet och sällsynthet, är våra grekiska tryfflar noggrant jagade av skickliga samlare, vilket erbjuder en sensorisk resa utan like.
...Olivolja med tryffelost.
Läckra tacos med tryffelost doppade i extra jungfruolivolja med skivor av tuber melanosporum (svarttryffel).
Den kännetecknas av sin milda tryffelsmak och den mjuka textur som oljekonserveringen ger.
Du kan också hitta färsksvarttryffel i vår butik.
... är vintertryffeln, Tuber Melanosporum, som har en grov textur, en rund form och vanligtvis väger högst 200 gram. Dess yttre färg varierar från brun till svart, beroende på mognaden, och insidan är svart med fina vitaktiga ådror (gleba).
Tuber aestivum (sommartryffel), Tuber uncinatum (hösttryffel), Tuber melanosporum (vintertryffel) och Tuber magnatum (vit tryffel).
...Burgundisk tryffel, även känd som hösttryffel, skördas i Frankrike, Spanien, Italien och i vissa östeuropeiska länder, såsom Bulgarien.
Den har en något mer intensiv arom och starkare karaktär än sin kusin, sommartryffeln. Inledningsvis har den en bitter smak, men detta ger vika för mer subtila smaker av hasselnöt och svamp.
...färsksvarttryffel (Tuber Aestivum), hel och 20 gr + Det latinska namnet är Tuber aestivum vitt. Smaken av sommartryffel är något nötaktig vid god mognad. Köttet är vitt i början av skördesäsongen och får en brunaktig ton under säsongen. Aromat blir starkare under säsongen. Hennes hud är mörkbrun till svart och försedd med pyramidala vårtor. I september/oktober ersätts sommartryffeln. Expressleverans från Österrike inom 48 timmar.
...En ekologisk extra jungfruolivolja utvald för sin aromatiska rikedom, förhöjd av den delikata doften av tryffel (Tuber Melanosporum), en verklig svart juvel från den provensalska jorden!
Smakråd:
På en sallad, carpaccio, risotto, färsk pasta eller en krossad potatis.
...Ingredienser: durumvete, färska ägg (33,4%), vit tryffel (Tuber albidum Pico) 0,8%, arom.
Idealisk i kombination med Delizia al tartufo bianco King of Truffles, med färsktryffel och med svart tryffelsmör King of Truffles.
...Dess textur är krämig, vilket gör att den kan bredas. Den typiska doften och smaken av färsk vitlök är helt eliminerad, vilket gör den till en produkt med en fruktig och aromatisk smak, som påminner om tryffel och lakrits.
Black Garlic Amefruits Gourmet säljs både i bulk och förpackad i paket om 2 klyftor: vikten av paketet med 2 klyftor är cirka 80 gram.
På TRUFASA är vi specialiserade på produktion och försäljning av svarttryffel. Våra odlingar ligger i inlandet av Castellón, en idealisk miljö för att få tryfflar av optimal kvalitet. Vi exporterar svartfärsktryffel (Tuber melanosporum), även känd som tryffel från Périgord, sommartryffel (Tuber aestivum) och hösttryffel (Tuber uncinatum) över hela världen. Dessutom erbjuder vi ett utvalt...
Vi är ett företag som är dedikerat till produktion och försäljning av färsksvarttryffel, samt produkter tillverkade med svarttryffel. Svarttryffel (Tuber Melanosporum Vitt.). Vi har den bästa förpackningen på marknaden. Våra tryfflar reser på rekordtid, under optimala förhållanden, vilket säkerställer deras maximala färskhet. Vi erbjuder vår erfarenhet inom branschen för att tillhandahålla de bästa tryfflarna och produkterna med tryffel. Utan tillsatta aromer, 100% svarttryffel. Vi erbjuder en produkt av utmärkt kvalitet, med strikta kvalitetskontroller. Vi står till ert fulla förfogande.
...La Maison Baumont är ett familjeföretag från sydvästra Frankrike som specialiserar sig på tryffel. Detta företag kommer att ge dig råd om hur du bäst använder tryffel och erbjuda kulinariska skapelser kring sin specialitet, som "Kammusslor med honung och tryffel" eller "Ägg cocotte med svamp". Tack vare sin webbshop hittar du både färsk vit eller svarttryffel, samt sommartryffel, glasburkar med...
... från regionen med tryfflar, gåslever, kantareller över hela Frankrike. Tryfflarna skördas mellan november och mars och köps "i jorden" på marknaderna. Alla tryfflar genomgår tre successiva sorteringar innan de säljs som färska tryfflar eller konserverade tryfflar. Maison erbjuder Svarttryffel från vintern, andra arter av tryffel som Italiensk vit tryffel – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, sommarvit tryffel, kinesisk tryffel, så kallad Bourgogne-tryffel, Lorraine-tryffel, färsktryffel, svarttryffel från vintern, konserverade tryfflar.
Vi är små producenter av SvartTryffel Tuber Melanosporum med egna odlingar i Guadalajara och Teruel, i Gudar-Javalambre-regionen. Vi har gjort tryffeln och tryffelns värld till vår passion och äkta hängivenhet, och därför har vi specialiserat oss på dem. För närvarande distribuerar Trufas Alonso 6 olika typer av tryffel och vi har lyckats bli en av de få tryffelhandlarna som har färsk...
... är den Svarta Tryffeln, på latin Tuber Melanosporum: denna berömda tryffel, även kallad "Köksens Svarta Diamant", är utan tvekan den mest uppskattade av gastronomer. Idag är den Maison Plantins stolthet. Kombinationen av en delikat doft och en krispig textur ger den en exceptionell smak och karaktär.
Flaggskeppsprodukten i sortimentet av konserverade tryfflar, SvartTryffel 1:a Ebullition, när den är väl tillagad, avslöjar en doft som nästan är lika kraftfull som den hos en färsktryffel och gläder de mest kräsna gommar.