Frankrike, Bordeaux
... druvblandning där Caberneterna bidrar med aromer och struktur, medan Merlot ger doft och fräschör. Det kommer att charma dig med sin rundhet och smidighet, lätt att dricka, och kan avnjutas genom hela måltiden. Druvor: Cabernet Sauvignon (18%), Merlot (60%), Cabernet Franc (22%) Producent: Familjen Baissas i Le Pian-sur-Garonne (33490) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2021...
Portfölj (93)
Frankrike, Bordeaux
... hela potentialen från terroiren. Lagring: 12 månader i franska ekfat med 20% ny ek. Traditionell klarning. Provning: Rubinröd färg. Trevlig, mogen och till och med öppen doft med inslag av syltade frukter och en köttig, rökig ton. Smaken är polerad och mogen men behåller en fin fruktighet. Avslutningen visar en aning fasthet som tillför djup.
Portfölj (43)
Frankrike, Soreze
... eller krossade frukterna, placeras i uppsamlingskärlet. Det räcker med att placera hela enheten under pressplattan och vrida på skruven. Denna typ av press är snabb att sätta upp och rengöra och rekommenderas för att få färsk juice som ska konsumeras omedelbart, men den är också mycket effektiv för att tillverka sirap och geléer. För en juice utan föroreningar kan du också använda en juväska...
Portfölj (195)
... flera timmar Vinifikation vid låg temperatur Lagring i tankar DRUVOR Sauvignon SMAKPROVNING Roumaguet Bordeaux Blanc Sec har en glänsande klargul färg. Näsan uttrycker vackra noter av citrus och exotiska frukter. Smaken är krämig, välbalanserad mellan rundhet och syra, med en fruktig och långvarig avslutning. MAT & VIN KOMBINATIONER Roumaguet är idealisk som aperitif, eller som tillbehör till skaldjur, såser med fisk, och grillad fisk.
Portfölj (96)
Frankrike, Paris
HECOSFAIR, Var en hjälte! HECOSFAIR, ett solidariskt märke av exceptionella produkter, ekologiska fairtrade & crueltyfree, erbjuder dig att äta hälsosamt och konsumera ekologiskt, etiskt, hållbart, sedan 2019. - HECOSFAIR vann, 2021, utmärkelsen för Best Crueltyfree Grocery Brand France från LUXLife Magazine. - Även 2021, några av HECOSFAIR:s delikatessprodukter finns bland de 500 bästa ingredie...
Portfölj (133)
Frankrike, Maurepas
...Flöde 10 000 till 140 000 L/H Max tryck 15 bar Avloppsslam och fetter, Slakteriavfall, Organiskt avfall, Pappersmassa, Kalkmjölk, Cementmjölk, Beläggningar och murbruk, Latex, Hela druvor, Sylt med hela frukter, Grönsaksblandningar, Puréer, Fisk soppor, Kosmetiska krämer, Läkemedel, Begagnade syror, Kemiska rester, Slurry, Aktivt kol, Färger, Lim, Hartser, Polymerer, Antifoam och många andra... Utan oljebad för smörjning av röret. Tryck och livslängd garanteras. Rör förstärkta med avancerad teknik specifik för abrasiva, kemiska och livsmedelsvätskor.
Portfölj (43)
Frankrike, Pont-De-Cheruy
... infusions CBD Rest in tizz® av Stilla® 100% Franska och ekologiska AB! Dryckerna Rest In Tizz® är 100% naturliga CBD-drycker (Cannabis Sativa L). De innehåller ekologisk fransk hampa som är naturligt rik på CBD! "Rest In Tizz" kommer från ett ordspel baserat på den berömda frasen “Rest In Peace” som översätts till “vila i frid” och Tizz kommer från Tiser, som är allmänt spritt bland ungdomar och betyder att dricka. Avkopplande teer och infusioner med CBD för att hjälpa dig att slappna av hela dagen.
Portfölj (71)
Frankrike, Saint-Vérand
...lerig-kalksten. Planteringsdensitet: 8 500 vinrankor/hektar. Beskärning: Guyot. Ålder: 10 till 40 år. Skörd: Manuell. Avkastning: mellan 60 och 65 hls/ha beroende på året. Små druvor med hög sockerhalt. Vinifiering: Mycket lång vinifiering, kall (mellan 15 °C och 20 °C). Lagring: I tank på fina jästfällningar i 6 till 8 månader och i fat med 30 % på fina jästfällningar.
Portfölj (18)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...kanel, lakrits). Ett ikoniskt vin att njuta av redan nu eller att låta mogna i källaren under många år. Innehåll: 75cl Typ: Rödvin Druvor: 80% Sangiovese, 10% Merlot & 10% Cabernet-sauvignon DOCG: Chianti Classico Riserva (Italien, Toscana) Lagring: Att dricka redan nu och att spara till 2037 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portfölj (321)
Frankrike, Colmar
...Crémant d’Alsace är ett mousserande vin som framställs enligt den traditionella metoden. Efter en första jäsning i tank, tappas vinet på flaska för att genomgå den andra jäsningen som gör det mousserande. Genomsnittlig lagringstid på liggande 18 månader. Mottagningar, att serveras som aperitif eller till hela måltider. Druvor: 100% Pinot Noir Nederbörd: 550 mm/år Lagring: 8 till 9 månader i hundraåriga fat Alkohol: 12% Serveringstemperatur: 5-7°C Hållbarhet: 3 år...
Portfölj (36)
Frankrike, Toulon
... och regenererande egenskaper. I denna ögonkräm kombineras Vinanza Grape & Kiwi (en blandning av sauvignon blanc-druvor och kiwi från Nya Zeeland) med persisk sidenblomma för att hjälpa till att ljusa upp området runt ögonen och minska utseendet av mörka ringar. Idealisk för fet och aknebenägen hud, är denna rika ögonkräm certifierad vegetarisk av UK Vegetarian Society, den äldsta och mest respekterade vegetariska och veganska organisationen i världen.
Portfölj (191)
Frankrike, Roubia
...{"CÉPAGES":"DRUVOR\nSyrah: 50%\nCinsault: 50%\nGrad: 12.5°\n\nVINIFIKATION\nSyrah druvorna, hela klasar, fermenteras genom koldioxidmaceration och den pressade Cinsault fermenteras separat i rostfria tankar, för att sedan blandas i rostfria tankar för vinifiering med endast inhemska jästarter under 6 månader med få eller inga interventioner.\nVi tillsätter ingen SO2 vid något tillfälle under...
Portfölj (28)
Frankrike, Monteux
... - Sug- och avloppsanslutning: 50 mâcon - Rörligt broms - Svampstopp - Fjärrkontroll ANVÄNDNING Lämplig för skonsam och lätt transport av hela eller avstjälkade druvor, pomace, jäst och laddade vätskor. Pumpning genom enkel tryckning av slangen, utan mekaniska delar i kontakt med produkten.
Portfölj (299)
Frankrike, Saint Cannat
... produceras på ler-kalksten och årgången 2018 var en tidig skörd, med hög kvalitet tack vare en exceptionell höst som gjorde att vi kunde plocka våra druvor vid optimal mognad. Detta är en av de största årgångarna på de senaste 30 åren. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKATION Hela skörden är manuell och druvorna avstjälkas vid ankomsten till källaren. Varje druvsort vinifieras separat; vinifikationen följer en traditionell metod i rostfria ståltankar.
Portfölj (46)
Frankrike, La Cadière-D'azur
...En omställning till ekologiskt jordbruk. Manuell skörd i korgar. Hela druvor, jäsning i temperaturreglerade rostfria tankar, direktpressning. Lagring i temperaturreglerade rostfria tankar, blandning, traditionell kork av kork. SMAKPROV ÖGA: Laxfärgad, intensiv. NÄSA: Aromatisk, intensiv, dofter av röda frukter, kryddiga aromer. MUN: Aromatisk, intensiv, fyllig, citrusnoter, röda fruktnoter, grapefruktnoter, mjuk, strukturerad kropp, bra intensitet, bra längd. Druvor: Clairette (5%) / Grenache (65%) / Mourvèdre (30%) Alkohol: 13% Volym: 75 cl...
Portfölj (8)
Frankrike, Chalonnes Sur Loire
...Med Bucher XPlus-pressen får vinodlaren tillgång till de senaste teknologiska framstegen från Bucher Vaslin, Organ-programmering, Bucher Inertys-processen, pressning under inert gas med återvinning av gas, samt kompletterande utrustning anpassad till vinkällarens organisation. *Möjlig skördevolym (beroende på druvsort, mognad och fyllnadsförhållanden) Bucher XPlus Kapacitet Hela druvor* (kg...
Portfölj (33)
Frankrike, Orange
... terroiren i denna appellation, kännetecknas av sin förmåga att återge den värme som ackumulerats under dagen till druvklasarna. Denna uppsättning av förhållanden garanterar optimal mognad och högkvalitativa druvor. Tveka inte att kontakta oss för mer information.
Portfölj (6)
Frankrike, St Pierre D'oléron
... varumärken Boyard och Louis Pearl. Den vinodling som är ansluten till kooperativet omfattar 320 ha (50% av vinodlingen på Oléron). Av denna yta är 220 ha avsedda för cognac och Pineau des Charentes (druvorna Ugni Blanc och Colombard), 25 ha är planterade med druvsorterna Sauvignon och Chardonnay för vita viner och cirka 75 ha med röda druvor (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) för röda viner och röd Pineau. Våra vinrankor sköts av män och kvinnor vars genomsnittliga ålder ligger runt 42 år, vilket är relativt ungt och ger goda framtidsutsikter.
Portfölj (4)
Frankrike, Caudiès De Fenouillèdes
... vingården sig bättre under de allt varmare somrarna och producerar balanserade druvor, vilket garanterar en god bevarande av vinerna och deras aromer över tid. För att bevara fruktaromerna och mineraliteten i de röda vinerna har vinmakarparet valt att lagra uteslutande i rostfria ståltankar och i terrakottakärl. Endast Chardonnays, planterade på mer än 380 m på en nordsluttning, får sin fulla karaktär i franska ekfat. I behov av kommersiell utveckling söker domaine oberoende försäljningsagenter specialiserade på vin för att prospektera inom CHR-sektorn i hela Frankrike.
Portfölj (9)
Frankrike, Nanterre
... och benning, klassificering av styckningsdetaljer, produktion av köttfärs, produktion av korv), - Kontroll av vin (laboratorieanalys av druvor, must och färdigt vin). De analytiska instrument som utvecklats av FOSS förbättrar lönsamheten och kvaliteten på produkterna samt effektiviteten i produktionen. Med hjälp av dessa användarvänliga och precisa instrument sparar våra kunder tid i produktionsprocessen, använder råmaterial mer effektivt, producerar högkvalitativa produkter och optimerar livsmedelssäkerheten.
Populära länder för denna sökterm