Frankrike, Clichy
...Brunt socker är en typ av socker som innehåller en viss mängd melass, vilket ger det sin brunaktiga färg och karakteristiska smak. Det kan produceras på två huvudsakliga sätt: genom att tillsätta melass till raffinerat vitt socker eller genom att mindre raffinerat socker så att det behåller en del av sin naturliga melass.
Portfölj (17)
...Vitt rörsocker är ett kristalliserat socker som har raffinerats. Raffineringen syftar till att bleka sockret, ta bort föroreningar och eliminera all melass. Detta resulterar i en minskning av närvaron av vitaminer och mineraler. Det är därför viktigt att inte överanvända det och att konsumera det i måttliga mängder på grund av dess höga innehåll av sackaros. Det har en stark sötma och en mycket diskret smak.
Portfölj (123)
... tillverkar denna melass för sin egen konsumtion och säljer sedan direkt sina överskott. Blandningen av olika granatäpplen och tekniken för snabbare eller långsammare kokning gör att melassen kan vara mer eller mindre syrlig/söt. Det är en hantverksskicklighet. Användning: Den används vanligtvis i iransk och libanesisk matlagning. I matlagning kan den tillsättas till kött i sås, i en vinägrett, eller på en puré av palsternacka (eller andra rotgrönsaker). Dunk: 20L...
Portfölj (45)
Frankrike, Quincampoix
... index än vanligt socker. Utvald av vår miljömedvetna partner Heincke, produceras denna traditionella colombianska panela på gården Inspección La Virgen, nära Quipile, i departementet Cundinamarca. Till skillnad från 95 % av landets produktion arbetar denna familjeägda gård sedan flera decennier med miljövänliga metoder.
Portfölj (18)
Frankrike, Paris
...Substrat för fermenteringsverksamhet, djurnäring och aptitfaktorer Fermenteringsbaser för jäst och alla mikroorganismer inom bioteknik, socker är en lättabsorberbar energikälla som tillför näringsämnen och mineraler från betor. Energi för dina djur och bin. Socker är ett utmärkt energistöd i djurfodret. Sackaros och inverterade sockerarter är direkt och lättabsorberbara. Vi producerar även melass. Energi- och mineralrik, den är perfekt som kosttillskott i fodret för dina hästar eller ditt boskap. ** Klicka för att läsa mer **...
Portfölj (6)
Frankrike, Champier
... glykemiskt index. Den används i naturell yoghurt, färskost, pannkakor, våfflor, smörgåsar, bröd, kex, müsli. Även som ersättning för socker vid bakning av kakor, energibars, tårtor, smoothies, milkshakes, juicer...
Portfölj (13)
Frankrike, Biguglia
...Le cheesecake Reinette Cerise Piment Recept för 6 personer ● 75g smör ● 1 burk Konfityr Reinette Corse Cerise & Piment d’Espelette O Mà! ● 2 msk melass ● 175 g Cukizzi Castagna Hasselnötter Mjölkchoklad O Mà! ● 150 g vispgrädde med 35% fett ● 300 g färskost ● 50 g socker ● 200 g kvarg Smält smöret och melassen med de smulade Cukizzi O Mà! Lägg i botten av formar och ställ i kylskåp...
Portfölj (68)
...Den klassiska polyetenet produceras genom raffinering av olja, en icke-förnybar fossilt material. Den vegetabiliska polyetenet produceras från avfall från sockerrör, ett förnybart växtmaterial. Sockerröret krossas för att få både socker och en sirapsliknande rest: melass. Fermenteringen av denna melass gör det möjligt att producera etanol som, när den avvattnas, blir till eten...
Portfölj (25)
Frankrike, Paris
... kaffe, socker och bananer, och sysselsätter 50 % av arbetskraften. Guatemalansk rom har den särskilda egenskapen att den lagras på hög höjd i bergen. Vanligtvis destillerad från melass eller sockerrörshonung (sockerrörssirap), lagras dessa romer med solerametoden. Världskänt för sin produktion av kvalitetsrom. "RON" från Guatemala Guatemalansk melassrom: kolonn-destillation, lagrad i 2/3 år i amerikanska ekfat som tidigare innehållit bourbon. Att njuta av den är en inbjudan till en resa!
Portfölj (26)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play